aidiogliftis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Like
- 5.656
- Πόντοι
- 1.056
Τι τραβάτε και σεις ρε κορίτσι μου...You can't be serious:')
Τι τραβάτε και σεις ρε κορίτσι μου...You can't be serious:')
Συγνομη αδερφέ εχο μεγάλι πουτσα και δεν αιματωνεται καλά ο εγκέφαλος μουΡε τυπε, να γαμησεις θες ή να μάθεις τα strengths and weaknesses των εφαρμογών?
Στείλε ένα γαμημένο sms να πάει στο διάολο...
Βαλτι στο στωμα σου να κληση το κυκλομα της ροης του εματοςΣυγνομη αδερφέ εχο μεγάλι πουτσα και δεν αιματωνεται καλά ο εγκέφαλος μου
Enlighten usΆννα ξέρεις τι λένε γι'αυτους που έχουν μεγάλη πουτσα;
Έχουν μεγάλη μύτηEnlighten us
Ενω οταν γινεται αυτο το ιδιο απο την εργαζομενη, (βλεπε κριτικη μου προ μηνων) τοτε ολα καλα.
![]()
Συνεχιστε τωρα οι γνωστοι να δουμε ποση πλακα εχετε.
αντε γιατι βαριεμαι σημερα.![]()
Ρε φίλε δεν τα πετάνε έτσι αυτά μου βγήκε ο καφές από τη μύτη!Βαλτι στο στωμα σου να κληση το κυκλομα της ροης του εματος
Έτσι κουβέντα να γίνεται αλλά εσένα που σε ενοχλεί τι κάνουν οι "αγαπουληδες" με τις κοπέλες? Που σε επηρεάζει?Η ίδια κατάντια σε όλα τα νήματα, βλέπε/λέγε με πυρφοροαγαπουληδες.
Ειδικά από κορωνοιο και μετά, ξεσαλωσαν τελείως.
Οι πιο ωραίες εποχές εδώ μέσα, ήταν από το 2005 που ξεκίνησε το site, μέχρι 2015-16 και πολύ βάζω.
Αυτά.
Συγνομη αδερφέ εχο μεγάλι πουτσα και δεν αιματωνεται καλά ο εγκέφαλος μου
... ειναι πραγματικα πολυ ζορικο να δεχεσαι στο σωμα σου ολα τα σωματικα υγρα του καθε ασχετου αντρα ...,αλλα απο την αλλη ομως καθεσαι και τα καταπινεις και απο πανω!! αρα ??Α το θεωρείς υπεραμοιβη? Οκει εσύ πόσα θα ζητούσες για να δεχθεις στο σώμα του όλα τα σωματικά υγρά του κάθε άσχετου άγνωστου σου άνδρα?
Walk a mile in my heels Κ μετά έλα πες μου αν ζητάω πολλά
Άρα και λίγα παίρνω, next... ειναι πραγματικα πολυ ζορικο να δεχεσαι στο σωμα σου ολα τα σωματικα υγρα του καθε ασχετου αντρα ...,αλλα απο την αλλη ομως καθεσαι και τα καταπινεις και απο πανω!! αρα ??
συμφωνω απολυτα!!Άρα και λίγα παίρνω, next
telegram η signalΠοιο μου προτείνετε;
kι ομως ειναιYou can't be serious:')
Ταχυδρομικό περιστέρι ίσως....???You can't be serious:')
Έμπαινα...Μπαίνεις τουαλέτα στο κλαμπ Κ με βλέπεις έτσι, wyd?![]()

Μπαίνεις τουαλέτα στο κλαμπ Κ με βλέπεις έτσι, wyd?![]()
Ότι ζητήσεις........hot as fuck !!!Μπαίνεις τουαλέτα στο κλαμπ Κ με βλέπεις έτσι, wyd?![]()