Tekilass
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.722
- Πόντοι
- 736
Name the date gorllllΠροετοίμασε τους γείτονες μια μέρα πριν ότι δεν θα κοιμηθούν μουαχαχαχα
Name the date gorllllΠροετοίμασε τους γείτονες μια μέρα πριν ότι δεν θα κοιμηθούν μουαχαχαχα
Αθάνατο κρεβάτι.Tan lines κανείς αγόρια??
Anna is backkk, διαθέσιμα κενά από Πέμπτη. Θα είμαι διαθέσιμη όλον τον υπόλοιπο Ιούλιο μέχρι και αρχές Αυγούστου!![]()
Ωραία, δεν έχω παράπονο.Tan lines κανείς αγόρια??
Anna is backkk, διαθέσιμα κενά από Πέμπτη. Θα είμαι διαθέσιμη όλον τον υπόλοιπο Ιούλιο μέχρι και αρχές Αυγούστου!![]()

Το καλύτερο κρεβάτι που έχει βγάλει το ΙΚΕΑ fsΑθάνατο κρεβάτι.
Δοκιμασμένο.
Υ.Γ. μουναρα μου εσύ, η πρώτη φωτό τα σπάει
Να πάρε τρειςΩραία, δεν έχω παράπονο.
Με συγχωρείτε δεσποινίς όμορφη, αλλά να....
Αν ζητήσω και μια με κωλο, θα την πάρω ή θα πάρω τίποτα άλλο.
![]()

ΚΩΛΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Και δεν ντρέπομαι που το λέω.Να πάρε τρεις![]()
Είσαι απίθανο πλάσμα (ήσουν και πριν, θα είσαι και μετά, ασχέτος βάρους...) είσαι μια θεά πραγματικά ... και λυπάμαι πολυ που δεν έχω καταφέρει να σε δω , να συνεβρεθώ και να συναναστραφώ μαζί σου... (βασανίζομαι με την ηλικία ρε γμτ)Να πάρε τρεις![]()
Τι σε χαλάει στην ηλικία μου αγάπη??Είσαι απίθανο πλάσμα (ήσουν και πριν, θα είσαι και μετά, ασχέτος βάρους...) είσαι μια θεά πραγματικά ... και λυπάμαι πολυ που δεν έχω καταφέρει να σε δω , να συνεβρεθώ και να συναναστραφώ μαζί σου... (βασανίζομαι με την ηλικία ρε γμτ)
Πολύ σωστά, κ πόσο μάλλον όταν όλα αυτά τα θέματα έχουν εξαντληθεί πλήρωςΤο ότι συζητάμε στην Άννα για σημάδια και κιλά είναι τουλάχιστον αστείο. Από τις πιο τίμιες παρουσίες διαχρονικά. Εχει συγκεκριμένο κοινό και απευθύνεται σε αυτό. Τους άλλους στο τέτοιο της σας γράφει.
Τι σε χαλάει στην ηλικία μου αγάπη??
Εντάξει 28 γίνομαι σε ένα μήνα δεν θεωρούμαι πιπινι πια, αλλά ναι το καταλαβαίνω αυτό που λεςΕδώ μου τα χαλάς λίγο όμως.
Δεν είναι όλοι πιπινάκηδες. Μπορεί να σου ρίχνει 20-30 χρόνια και να βλέπει στα μάτια σου την κόρη του.
Ποσες μερες κρατανε τα tan lines σου; Ποσες μερες περιθωριο εχουμε για να τα προλαβουμε;Tan lines κανείς αγόρια??
Τα κρατάω φρέσκα μην αγχώνεσαιΠοσες μερες κρατανε τα tan lines σου; Ποσες μερες περιθωριο εχουμε για να τα προλαβουμε;
Χαρακιριστα μπούτια τι έχεις πάθει;

Λες να ηρθε η ωρα;Τα κρατάω φρέσκα μην αγχώνεσαι
Tan lines κανείς αγόρια??
Να πάρε τρεις![]()
Εντάξει 28 γίνομαι σε ένα μήνα δεν θεωρού
Θέλω και εγώωωωω να τα δωΤα κρατάω φρέσκα μην αγχώνεσαι
Θέλω κι εγώ.Τα κρατάω φρέσκα μην αγχώνεσαι