Λοιπόν συναγωνιστές
Δοκιμή στην Θεσσαλονίκη με την Αννούλα την Τετάρτη
Επιτέλους θα έλεγα γιατί την κυνηγάω καιρό και δεν βολεψε τις λίγες φορές που ήρθα Αθήνα
Ένα θα πω, μακάρι να την είχα γκόμενα στα φοιτητικά μου χρόνια και μετά.
Ο κοριτσαρος περαν του γεγονότος ότι είναι μουναρος με κορμάρα και νεανική φατσαρα , πρόστυχη κορμάρα με τατού και piercings είναι και πολύ καλή στο σοσιαλ
Ακολουθεί σε ότι στάσεις θέλεις παίρνει και πρωτοβουλίες (τι στήσιμο μου έκανε στην πολυθρόνα στα 4 δεν ξεχνιέται) και αντέχει σε ότι στροφές θέλεις
Χαμογελαστή , πεντακάθαρη και ορεξατη αερατη με μακρι μαλλί κότσο και γενικότερα όπως πρέπει για μια νεανική εσκορτ
Πιπαρα όντως βαθιά και υγρή με γλώσσα και φτύσιμο στην πούτσα που μαρεσει και ωραία γλωσσοφιλα επίσης ενώ στο πήδημα έβγαζε και ωραία βογγητα ικανοποίησης
Το πήδημα στα όρθια μπροστά στους καθρέπτες να διαγράφεται οι ποδαρες της οι μπουταρες της η κωλαρα της και τα καλοσχηματισμένα πατουσακια της και εγώ να την κρατάω από την μέση κακ να εκτωτωννομαι μέσα της δύσκολα θα το ξεχάσω
Στα 4 με άφηνε να την πιάνω και από τα πατουσακια και να την χαϊδεύω όσο σπρώχνω μέσα της ενώ ανέβηκε από πάνω μου και γαμηθηκαμε με πολύ πάθος
Κατανάλωσε πολύ νερό στο ενδιάμεσο γιατί πήγα μια φορά για 40-45 λεπτά γαμησι αλλά στο τέλος γονατιστή με στραγγιξε και τα κατάπιε όλα η κοριτσάρα
Anna24 ελπίζω να μην σε κούρασα μανάρι μου και να το απολαύσες και εσύ όσο εγώ. Σε περιμένουμε στην Θεσσαλονίκη ξανά σύντομα μωρό μου
Αθηναίοι να το προσέχετε το κορίτσι γιατί αξίζει και εντάξει για τις κριτικές που έλεγαν χοντρή κλπ εντάξει ασχολιαστο η κοπέλα είναι τσολιάς !!