Το σάιτ πήρε άσχημη κατρακύλα από τη στιγμή που δόθηκαν λογαριασμοί στις εργαζόμενες, από τη στιγμή που οι πελάτες δίνουν τα νικνειμs τους στις κοπέλες και τις γλύφουν και από τη στιγμή που κάποιες κοπέλες λένε ψέματα και έχουν τους προμοτορες τους να κάνουν επίθεση σε όποιον πει κάτι κακό γι αυτές!
Όλα αυτά ισχύουν στον υπερθετικό βαθμό και τα έχουμε επισημάνει πολλάκις εδώ και αρκετά χρόνια, εγώ τουλάχιστον και προ κορωνοιου ακόμα.
Οι καλύτερες εποχές εδώ μέσα, για μένα τουλάχιστον (σίγουρα και για άλλους), ήταν 2005 με 2012, μην σου πω και λίγο πιο πριν, βλέπε μέχρι 2010, όταν ο μαλακας ο ΓΑΠ, μας έσκασε το 1ο Μνημόνιο.
Είχα άλλο nickname τότε, αλλά από το 2013, βγήκα εκτός λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας και ξαναμπήκα αργότερα με νέο νικ (2016 και έπειτα).
Σε ΚΆΘΕ περίπτωση έτσι ακριβώς: Απέκτησε η κάθε μία το δικό της λογαριασμό και νήμα, άρχισαν τα νικνειμς να δίνονται σαν τις καραμέλες, μετά ήρθαν τα φαν κλαμπς με 5-6-7, ή και περισσότερους αγαπουληδες, χώρια τα κολλητηλικια κτλ, ανάμεσα στις εργαζόμενες του χώρου.
Δεν γαμιεται, είτε έτσι είτε αλλιώς, πάντα θα βρίσκουμε τρόπο να περνάμε καλά, εγώ τουλάχιστον είμαι και τυχερός, γιατί μπορώ να το υποστηρίξω και οικονομικά, χωρίς περιορισμούς.
Καλή συνέχεια σε όλες και όλους, με υγεία πάνω από όλα!