Πετάχτηκε και η τελευταία πούτσα που υπό αδιευκρίνιστους λόγους έχει θεοποιηθεί επειδή είναι ανώτερος όλων και μπλοκάρει νήματα τάχα μου μη χαλάσει την αισθητική του, και είναι μια από τις (το τονίζω το μια από τις ώστε να μη παρεξηγηθεί κόσμος) κακές μούμιες του σάιτ, τον οποίο τον καθιστά ακόμα πιο αστείο ή αξιολύπητο βάζοντας gif με γατάκια που κλαίνε.
Όταν ανοίξει πλατφόρμα αιτήσεων δουλειάς για τους καραγκιόζηδες, τραβάτε εκεί τα ψυχάκια.
Δημητράκη γενικά δεν ασχολούμαι, αλλά επειδή πολύ προσβάλλεις, η ανάσα της Άννας σε πείραξε, μήπως δεν σκούπισες τα κάτουρα από το στόμα σου πριν έρθεις?
Να θυμίσω σε ποιον πατάτε like.
Ευελπιστώ στους νορμάλ μας, να βρουν μια πιο όμορφη και δημιουργική ασχολία, εκεί που τουλάχιστον είναι εκτεθειμένος ο αληθινός τους εαυτός και των άλλων.
Επιπροσθέτως, για εμένα τι έχεις γαμήσει 1, τι 600, δεν μου λέει απολύτως τίποτα για το ποιόν ενός άντρα σε οποιονδήποτε τομέα, lo siento για τα γαλλικά μου.
Για να κλείσω το κομμάτι αυτό και να μην απαντάω καν, η Άννα έχει απόλυτο δίκιο. Μετά από ένα ........ συγκεκριμένα χρονικό διάστημα, (ο νοών νοείτω, το σάιτ πήρε μια άσχημη κατρακύλα) και είναι κρίμα και για όσους συμμετέχουν και για εμάς.
As always, κράξτε ελεύθερα, όλοι ξέρουν, κανένας δεν μιλάει.