DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 61.523
Πετάχτηκε και η τελευταία πούτσα που υπό αδιευκρίνιστους λόγους έχει θεοποιηθεί επειδή είναι ανώτερος όλων και μπλοκάρει νήματα τάχα μου μη χαλάσει την αισθητική του, και είναι μια από τις (το τονίζω το μια από τις ώστε να μη παρεξηγηθεί κόσμος) κακές μούμιες του σάιτ, τον οποίο τον καθιστά ακόμα πιο αστείο ή αξιολύπητο βάζοντας gif με γατάκια που κλαίνε.Μετά από 4+ χρόνια ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από αυτή την "παρέα". Είναι κάτι που σκέφτομαι εδώ κ καιρό και ρωτάω τον εαυτό μου "γιατί επιμένεις να ασχολείσαι", η αλήθεια είναι ότι το έκανα γιατί δεν ήθελα να επιτρέψω στα ανδρείκελα που τρέχουν εδώ τη φάση να "κερδίσουν" (δεν αναφέρομαι στη διαχείριση) Το σάιτ όμως βιώνει μια απίστευτη παρακμή και κατρακύλα και το οποιοδήποτε visibility παραπάνω μου δίνει is by FAR outweighed από την τοξικότητα που εισάγει στη ζωή μου. Υπάρχουν βέβαια κ καλοί άνθρωποι εδώ μέσα αλλά είναι σαν να ψάχνεις κομμάτι σοκολάτα μέσα στα σκατα. Πλέον οι μόνες θετικές αλληλεπιδράσεις που έχω με οποιονδήποτε εδώ είναι όταν κάποιος προσπαθεί να με υπερασπιστεί από τον ψυχολογικό πόλεμο που δέχομαι ασταμάτητα. Αφαιρώ λοιπόν τον εαυτό μου από αυτή την εξίσωση, κ ας "κερδίσουν". Να δω όταν καταφέρουν κ διώξουν όλες τις κοπέλες από εδώ μέσα με τον τρόπο που είναι allowed to run around and say whatever almost COMPLETELY unchecked όπως ήδη έχει αρχίσει να συμβαίνει, και μείνουν να τα λένε και να τα ακούν μόνοι τους τι θα έχουν όντως κερδίσει. Προς το παρόν θα αφήσω πάνω το νήμα και την καρτέλα κριτικών, πιθανώς στο εγγύς μέλλον να επιλέξω να διαγραφούν κ αυτά, πάντως για την ώρα δηλώνω ότι δεν θα υπάρξει πια κανένα interaction από πλευράς μου εδώ. Όποιος θέλει μπορεί να με ψάξει σε άλλους διαδικτυακούς χώρους όπου η ασφάλεια μου κ η ψυχική μου υγεία παίζουν μεγαλύτερό ρόλο και για τα υπόλοιπα μέλη αλλά και για τους "από πάνω".
Θα έλεγα it's been fun but it hasn't really.
Δεν ξέρω αν αυτό είναι goodbye or see you, time will tell.
Όταν ανοίξει πλατφόρμα αιτήσεων δουλειάς για τους καραγκιόζηδες, τραβάτε εκεί τα ψυχάκια.
Δημητράκη γενικά δεν ασχολούμαι, αλλά επειδή πολύ προσβάλλεις, η ανάσα της Άννας σε πείραξε, μήπως δεν σκούπισες τα κάτουρα από το στόμα σου πριν έρθεις?
Να θυμίσω σε ποιον πατάτε like.
Ευελπιστώ στους νορμάλ μας, να βρουν μια πιο όμορφη και δημιουργική ασχολία, εκεί που τουλάχιστον είναι εκτεθειμένος ο αληθινός τους εαυτός και των άλλων.
Επιπροσθέτως, για εμένα τι έχεις γαμήσει 1, τι 600, δεν μου λέει απολύτως τίποτα για το ποιόν ενός άντρα σε οποιονδήποτε τομέα, lo siento για τα γαλλικά μου.
Για να κλείσω το κομμάτι αυτό και να μην απαντάω καν, η Άννα έχει απόλυτο δίκιο. Μετά από ένα ........ συγκεκριμένα χρονικό διάστημα, (ο νοών νοείτω, το σάιτ πήρε μια άσχημη κατρακύλα) και είναι κρίμα και για όσους συμμετέχουν και για εμάς.
As always, κράξτε ελεύθερα, όλοι ξέρουν, κανένας δεν μιλάει.
Τελευταία τροποποίηση: