user212024
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2025
- Like
- 1.708
- Πόντοι
- 206
πολυ ομορφη η αννα24 -νομιζω ηρθε η ωρα να δοκιμασω και επιτελους να γραψω και την πρωτη μου κριτικη
Κοίτα κ μένα η παραλλαγή μου κάνει ένα κατιτις
πολυ ομορφη η αννα24 -νομιζω ηρθε η ωρα να δοκιμασω και επιτελους να γραψω και την πρωτη μου κριτικη

Θα χαρώ!πολυ ομορφη η αννα24 -νομιζω ηρθε η ωρα να δοκιμασω και επιτελους να γραψω και την πρωτη μου κριτικη
Dude get a life jeeeeezΠρώτη κριτική και θα ειναι για την Αννα. Νταξει καταλάβαμε. Πέρασες τέλεια !
Ποσά κλωνάρια έχεις φτιάξει ρε @Anna24 για να σε αποθεώνεις ?
αν τα φορέσεις σε ραντεβού και θέλει κάποιος να στα σκίσει πόσο θα τον χρεώσεις;Ξέρω ότι σας αρέσουν τα δίχτυα μου οπότε είπα να τα επαναφέρω χιχιχιχιχ![]()
ΠραγρατομούνωνΝα σε ενημερώσω πως ο εντεταλμένος μουνομυριστής της ελλανοδίκου επιτροπής μύρισε το μουνί της και το βρήκε άοσμο.![]()
Πραγρατομούνων
Δεν το έχω σκεφτεί χαχαχα θα προτιμούσα να μου έχει φέρει ένα καινούργιο μαζίαν τα φορέσεις σε ραντεβού και θέλει κάποιος να στα σκίσει πόσο θα τον χρεώσεις;
Με ενδιαφέρει κ μένα.. στείλε μια τιμήΔεν το έχω σκεφτεί χαχαχα θα προτιμούσα να μου έχει φέρει ένα καινούργιο μαζί
Με λιγα λόγια γουστάρει τρελά , απλά είναι λάθος ο τρόπος που το επικοινωνεί! Whatever....Όχι βρεθήκαμε. Δεν έγραψε κάποιο ψέμα στην κριτική του.
Όσο για το αν μύριζα η όχι εγώ ορκίζομαι ότι όχι αλλά δεν μπορω να πω κ κάτι άλλο πάνω σε αυτό το θέμα. Δεν μου το ανέφερε εκείνη την ώρα (αν ίσχυε) ώστε να προσπαθήσω να το διορθώσω.
Κατά τα άλλα όπως έγραψε και στην κριτική του εξάλλου είχαμε ένα ευχάριστο ραντεβού χωρίς προβλήματα. Δεν γνωρίζω πως και γιατί προέκυψε όλο αυτό το μένος.
Ωραία στάση!Για να εξηγήσω ακριβώς που τις γράφω τις απειλές![]()
Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη πάνω σε αυτό διότι δεν γνωρίζω, αυτό που γνωρίζω είναι ότι ποτέ ούτε καν στην αρχή πόσο μάλλον τώρα δεν έχω ανταλλάξει χάρες με κανέναν Κ ούτε έχω ζητήσει/παρακαλέσει ποτέ κανέναν να γράψει κάτι θετικό για μένα. Προκαλώ οποιονδήποτε θεωρεί το αντίθετο να το αποδείξει.Δυστυχώς το σαιτ τα τελευταία χρόνια έχει γίνει τσιφλίκι ορισμένων που νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον παπά από τα αρχιδια.
Δεν χρειάζεται να πούμε ονόματα μελών που την έχουν δει νταβατζήδες της κακιάς ωρας, αλλά να είστε σίγουροι μερικοί ότι έχουμε ανταλλάξει και άλλοι με κοπέλες από εδώ μέσα και ξέρουμε κάποια πραγματάκια παραπάνω.....
Όποτε καλό είναι να κάνετε και λίγο τους μαλακές. .
Όσο για την Άννα την έχω συνάντηση παλιότερα μια φορά, μπορεί να μην ταίριαξε στα δικά μου τα θέλω αλλά μετά από τόσο καιρο δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποιους να την προωθήσουν. Απλά οι συγκεκριμένοι που το κάνουν, το κάνουν από μόνοι τους γιατί αυτοί είναι η δουλειά τους για να μπορούν να πλασάρουν σε άλλες κοπέλες νέες στην δουλειά (και στο μασάζ) ότι έχουν κάποια επιρροή στο σαιτ....
Το πιστεύω αυτό που λες ότι δεν έχεις ζητήσει από κανέναν τίποτα. Αλλά ο καθένας το πως θα το χειριστεί και πως θα το κάνει να λειτουργήσει υπέρ του από αυτούς που προσπαθουν να εκμεταλευτουν το οτιδήποτε έχει πολλούς τρόπους. Ο πιο έξυπνος τελικά είναι να κερδίσεις πρώτα την εμπιστοσύνη των μελών και να μετράει η γνώμη σου και μετά όλα τα άλλα......Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη πάνω σε αυτό διότι δεν γνωρίζω, αυτό που γνωρίζω είναι ότι ποτέ ούτε καν στην αρχή πόσο μάλλον τώρα δεν έχω ανταλλάξει χάρες με κανέναν Κ ούτε έχω ζητήσει/παρακαλέσει ποτέ κανέναν να γράψει κάτι θετικό για μένα. Προκαλώ οποιονδήποτε θεωρεί το αντίθετο να το αποδείξει.
Κ σίγουρα αυτοί που προσπαθούν να δείξουν πόσο μεγάλη επιρροή έχουν Κ πόσο κουμάντο κάνουν είναι κ εκείνοι που ανοίγουν πόλεμο σε εργαζόμενες.
Ναι ακριβώς το ίδιο λέω κ εγώ μιας κ ένα από τα άτομα που κυριολεκτικά έχει ξεκινήσει crusade εναντίων μου έχει την "εμπιστοσύνη των μελών"Το πιστεύω αυτό που λες ότι δεν έχεις ζητήσει από κανέναν τίποτα. Αλλά ο καθένας το πως θα το χειριστεί και πως θα το κάνει να λειτουργήσει υπέρ του από αυτούς που προσπαθουν να εκμεταλευτουν το οτιδήποτε έχει πολλούς τρόπους. Ο πιο έξυπνος τελικά είναι να κερδίσεις πρώτα την εμπιστοσύνη των μελών και να μετράει η γνώμη σου και μετά όλα τα άλλα......
Τέλος πάντων κακώς σπαμαρουμε το νήμα σου καθώς όλα αυτά θα μπορούσαν να γραφτούν σε όλα τα νήματα των κοριτσιών.Ναι ακριβώς το ίδιο λέω κ εγώ μιας κ ένα από τα άτομα που κυριολεκτικά έχει ξεκινήσει crusade εναντίων μου έχει την "εμπιστοσύνη των μελών"
Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη το εκτιμώ!Τέλος πάντων κακώς σπαμαρουμε το νήμα σου καθώς όλα αυτά θα μπορούσαν να γραφτούν σε όλα τα νήματα των κοριτσιών.
Όσο για αυτούς που λένε για τα κιλά που εσύ ή ίδια το είχες πει πρώτη θεωρώ ότι σε έχουν κανει ακόμα πιο όμορφη. Καλή συνέχεια