Είναι μέρος των προκαταρκτικών αγάπη και υποχρέωση της κάθε επαγγελματία, που το έχει σαν υπηρεσία, για να σπάσει τον πάγο και να κάνει τον πελάτη να νιώσει άνετα και οικεία! Ούτε μπάνιο να κάνεις σου είχα ζητήσει, αλλά έκανες , ούτε να κάνουμε κουβέντα, αλλά κάναμε, ούτε να γδυθείς, αλλά γδύθηκες, ούτε να μου πάρεις πίπα, αλλά μου πήρες, ούτε αν στην πίπα θα βαλεις προφυλακτικό ή όχι, αλλά δεν έβαλες, βασικά πράγματα δηλαδή τα οποία ΔΕΝ τα ζητάς! Λογικά όπως είπα το φιλί δεν είναι κάτι που σ’ αρέσει και γι’ αυτό δεν το κάνεις από μόνη σου και περιμενεις να στο ζητήσει ο αλλος, αυτός είναι ο μοναδικος λόγος και όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες! Είσαι Η ΜΟΝΗ που θες να στο ζητήσουν και επειδή είναι περίεργο αυτό, θα έπρεπε να το αναφέρεις στις υπηρεσίες σου, τύπου DFK (θα πρέπει να ζητηθεί από τον πελάτη)! Το 69 που ανέφερες είναι μια στάση η οποία προφανώς θα σου ζητηθεί κατά τη διάρκεια του σεξ οπως και το να κάτσεις όρθια, στα 4, κατακόρυφο, οκλαδόν και δεν ξέρω γω τι άλλο! Το G/S που ανέφερε ο έξυπνος φίλος πιο πάνω είναι ειδική υπηρεσία και θα πρέπει συζητηθεί και να ζητηθεί όχι μόνο στο ραντεβού, αλλά και αρκετά πριν το ραντεβού, γιατί απαιτεί μια ιδιαίτερη προετοιμασία!
Φυσικά και είναι υπεραμοιβη, γιατί αμοίβεσαι με ένα ποσό που παίρνει ένα ελάχιστο ποσοστό των ανθρώπων! Δουλεύοντας μολις 40’ καθαρό χρόνο τη μέρα, μπορεις να βγαλεις 3000/μηνα! Το ποσό που θα ζητούσα θα ήταν αυτό ακριβώς που ζητάς κι εσύ, γιατί και εσύ το ζητάς, όχι γιατί καλύπτεσαι μ’ αυτό, αλλά γιατί αν ζητούσες πιο πολλά δεν θα είχες δουλειά, με λίγα λόγια, αν οι άλλες έπαιρναν 50, θα έπαιρνες και εσύ 50! Αν την θεωρείς τόσο δύσκολη αυτή τη δουλειά, γιατί δεν πας να δουλέψεις σε ένα εργοστάσιο, να σηκώνεσαι απο τις 4 το πρωί και να παίρνεις 850 μεικτά το μήνα, που είναι πιο εύκολο; Εν έτη 2026 μια γυναίκα έχει περισσότερους και ευκολότερους τροπους από έναν άντρα για να βγάλει λεφτά, επομένως είσαι τυχερή που γεννήθηκες γυναίκα τώρα, όχι άτυχη!!! Και τέλος έχεις την δυνατότητα να μην πηγαίνεις με τον καθένα, κάνοντας ένα ραντεβού την μέρα πχ και να κλείνεις τα ραντεβού σου ζητώντας φωτογραφία ή μέσω ινστα που το κάνουν αρκετές κοπέλες!!!
Την καλημέρα μου