Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.458
- Πόντοι
- 28.246
Να... αυτά κάνετε και θα σας ζητάνε λεσβιακό ντουέτο τώρα.

Να... αυτά κάνετε και θα σας ζητάνε λεσβιακό ντουέτο τώρα.

Ότι είμαστε υπερβολικά conservative μάλλον..Κ ας πούμε ότι εγώ όντως κάνω kink shaming, δεν κάνω, so what?? Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω what are you trying to prove.
Οι ανησυχίες που αναφέρεις αφορούν υπαρκτούς ψυχολογικούς μηχανισμούς, όμως δεν μπορούν να γενικευτούν σε κάθε μορφή roleplay ή σε κάθε άνθρωπο που συμμετέχει σε αυτό. Η ύπαρξη δυναμικής εξουσίας ή στοιχείων regression δεν συνιστά από μόνη της κίνδυνο· αποκτά προβληματικό χαρακτήρα μόνο όταν απουσιάζει η ενημερωμένη συναίνεση, η ψυχολογική ωριμότητα ή η προσωπική επίγνωση των ορίων.Όπως επίσης όλο αυτό το concept μπορεί να θεωρηθεί επικίνδυνο για ποικίλους λόγους.
Φερεπείν:
σχέση εξάρτησης και εξουσίας,
στοιχεία που αναφέρονται στο attachment theory
μπορεί να γίνει δυνητικά επικίνδυνο όταν η ίδια η σεξουαλική διέγερση προκύπτει μέσω αυτού και μόνο,
ενεργοποιεί κάτι που ονομάζεται psychological regression,
σύγχυση εάν όντως υπήρξε συναίνεση, (στοιχείο του tonic immobility που συναντάται σε θύματα βιασμού).
Σημαντική παρένθεση, θα παραλείψω τραύματα παιδικού βιασμού που ενδεχομένως να διεγείρουν αρκετούς.
Με λίγα λόγια και πολλά, μπορεί η εμπειρία να ξεκλειδώσει επικίνδυνα μονοπάτια και να τραυματίσει το άτομο.
Καλά αν βρεθεί άτομο που θα με πει conservative αυτό θα είναι πραγματικά a firstΌτι είμαστε υπερβολικά conservative μάλλον..

Άσε τους ανθρώπους να κάνουν την δουλειά τους.Προτεινω Και να σταματησετε να γραφετε ακριβως τωρα ολοι καταλαβαμε τι συμβαινει και ποιοσ ζηταει περιεργα πραγματα . Μη χαλατε το κλιμα εδω μεσα ημαστε για να προσφερουμε καλες στιγμες και αντρες και γυναικες . Ολοι εζχουμε ψυχη δεν θελουμε παραπανω βαρη αποτι εχουμε στην καθημερινοτητα μασ
Κανείς δεν είπε ότι είναι ΑΝΑΠΌΦΕΥΚΤΟ. Λέμε ότι κ μόνο η πιθανότητα να υπάρξει μια τέτοια αντίδραση θα έπρεπε να είναι αρκετή για σε αποτρέψει από το να το ζητήσεις if you're a decent human being.Οι ανησυχίες που αναφέρεις αφορούν υπαρκτούς ψυχολογικούς μηχανισμούς, όμως δεν μπορούν να γενικευτούν σε κάθε μορφή roleplay ή σε κάθε άνθρωπο που συμμετέχει σε αυτό. Η ύπαρξη δυναμικής εξουσίας ή στοιχείων regression δεν συνιστά από μόνη της κίνδυνο· αποκτά προβληματικό χαρακτήρα μόνο όταν απουσιάζει η ενημερωμένη συναίνεση, η ψυχολογική ωριμότητα ή η προσωπική επίγνωση των ορίων.
Το attachment style ενός ατόμου δεν καθορίζει αυτομάτως ότι μια τέτοια εμπειρία θα το τραυματίσει. Πολλοί άνθρωποι με επίγνωση των προσωπικών τους μοτίβων, με αυτορρύθμιση και με σαφή επικοινωνία, βιώνουν τέτοια roleplay με ασφαλή τρόπο χωρίς να “ξεκλειδώνουν μονοπάτια” που τους βλάπτουν. Το ίδιο ισχύει και για τη σεξουαλική διέγερση: το ότι μια δυναμική λειτουργεί ως ερέθισμα δεν συνεπάγεται ότι υπάρχει ψυχολογική παλινδρόμηση σε επικίνδυνο βαθμό ή απουσία συναίνεσης.
Η tonic immobility και άλλοι μηχανισμοί που σχετίζονται με τραύμα δεν ενεργοποιούνται απλά και μόνο επειδή ένα roleplay περιέχει θεματικά στοιχεία εξουσίας. Ενεργοποιούνται σε συνθήκες πραγματικής απειλής, όχι σε ένα πλαίσιο όπου τα μέρη είναι ενήλικα, συναινούν απολύτως, έχουν θέσει όρια και μπορούν να διακόψουν οποιαδήποτε στιγμή.
Είναι σημαντικό να μην μπερδεύουμε το εν δυνάμει με το αναπόφευκτο. Ναι, ορισμένα σενάρια μπορεί να είναι ακατάλληλα για κάποια άτομα· αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι εγγενώς επικίνδυνα για όλους ή ότι όσοι τα επιλέγουν εκτίθενται αυτομάτως σε τραυματισμό. Η ενημερωμένη συναίνεση, η επίγνωση, η ωριμότητα και η καθαρή επικοινωνία αποτελούν την πραγματική γραμμή που χωρίζει το ασφαλές από το επιβλαβές
Μας έλειψες ΖεβούΆσε τους ανθρώπους να κάνουν την δουλειά τους.
Κάποιοι έχουν καιρό να ζήσουν με γυναίκα εκτός της δουλειάς και τους εχει λείψει η κρεβατομουρμουρα.

Δεν υπάρχει λόγος να θυμώσω· έχω πλήρη έλεγχο των συναισθηματικών μου αντιδράσεων. Απλώς αντιλαμβάνομαι ότι δεν είστε συνηθισμένες σε τεκμηριωμένες και ουσιαστικές ανταπαντήσεις, καθώς συχνά καλείστε να επικοινωνήσετε με άτομα που δεν προσεγγίζουν τον διάλογο με σοβαρότητα ή σεβασμό. Αυτό όμως δεν ισχύει εδώ.Αν μπορείς να στηρίξεις με οτιδήποτε έχω ποτέ πει προσωπικά σε σένα η δημόσια do it.
Εσύ εγείρεις το θέμα Κ μετά θυμώνεις που γίνεται προσωπικό?
Να ολοκληρώσουμε το God Complex και το intelligence degradation εδώ?Δεν υπάρχει λόγος να θυμώσω· έχω πλήρη έλεγχο των συναισθηματικών μου αντιδράσεων. Απλώς αντιλαμβάνομαι ότι δεν είστε συνηθισμένες σε τεκμηριωμένες και ουσιαστικές ανταπαντήσεις, καθώς συχνά καλείστε να επικοινωνήσετε με άτομα που δεν προσεγγίζουν τον διάλογο με σοβαρότητα ή σεβασμό. Αυτό όμως δεν ισχύει εδώ.
Έχω αναπτύξει πλήρως την άποψη μου. Δεν χρειάζεται να μας καταθέσεις άλλες ai generated μεγαλοστομίες, ας λήξουμε την κουβέντα.Δεν υπάρχει λόγος να θυμώσω· έχω πλήρη έλεγχο των συναισθηματικών μου αντιδράσεων. Απλώς αντιλαμβάνομαι ότι δεν είστε συνηθισμένες σε τεκμηριωμένες και ουσιαστικές ανταπαντήσεις, καθώς συχνά καλείστε να επικοινωνήσετε με άτομα που δεν προσεγγίζουν τον διάλογο με σοβαρότητα ή σεβασμό. Αυτό όμως δεν ισχύει εδώ.
Το να εκφράζει κάποιος με σιγουριά τη θέση του δεν σημαίνει ότι θεωρεί τον εαυτό του υπεράνω, ούτε ότι απαξιώνει τη νοημοσύνη του άλλου.Να ολοκληρώσουμε το God Complex και το intelligence degradation εδώ?
Fair enough, ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Γνωρίζω ότι δημόσια εδώ μέσα δεν θα σταθεί κανείς στο πλευρό μου και αυτό συμβαίνει, διότι η πλειονότητα επαιτεί είτε για ραντεβού είτε για καμία nude.Έχω αναπτύξει πλήρως την άποψη μου. Δεν χρειάζεται να μας καταθέσεις άλλες ai generated μεγαλοστομίες, ας λήξουμε την κουβέντα.
Καλή συνέχεια!Δεν θα συμμετάσχω άλλο στη συζήτηση, είναι nonsense.
Εγω τυπε στεκομαι δημοσια στο πλευρο σουFair enough, ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Γνωρίζω ότι δημόσια εδώ μέσα δεν θα σταθεί κανείς στο πλευρό μου και αυτό συμβαίνει, διότι η πλειονότητα επαιτεί είτε για ραντεβού είτε για καμία nude.
Καλή συνέχεια!
Κανείς μας εκτός από τον ίδιοΕγώ δεν κατάλαβα γιατί απευθύνθηκε σε 2 συγκεκριμένες κοπέλες