Κανένα point δεν έχει ό στοχασμός τής, επειδή είναι πολλά τά ναυάγια και οι ανώμαλοι βγαίνουμε και πετάμε λάσπη και χοντρά υπονοούμενα άκρως προσβλητικά σέ κάποιον που δεν τόν γνωρίζει αλλά απλά υπέθεσε... Η βάση τής οποίας τυχόν εμπειρίας πού μπορεί νά έχει λόγο δουλειάς της ή τής είπαν.
Έχω δει ναυάγια, τελειωμένους καί ό, τι άλλο τόσα χρόνια δουλειάς μου πού ούτε καν μπορεί να φανταστείς, τί θά πρέπει νά κάνω; η να έκανα ; Νά βγαίνω και νά κατηγορώ τόν καθένα χωρίς νά είμαι σίγουρος;
Κανένα ελαφρυντικό από εμένα.
Πολλά τά ψυχολογικά προβλήματα εντέλει, κρίμα.
Κλασσικά, αρχίσαμε..ξέρουμε τα πάντα καλύτερα απ' όλους.. Έξω από το θέμα, κι εγώ καλά ξέρω να τα λέω.
Όμως αν ανοίξω το στόμα μου για άτομα εδώ μέσα ,είτε είχαν έμμεση επαφή με το μπου σαν επισκέπτες, είτε άμεση ως μέλη, θα τρέχετε να κάνετε ευχέλαιο.
Δεν υπέθεσα τίποτα για τον συγκεκριμένο τύπο, η συζήτηση εξελίχθηκε σε γενικά πλαίσια αρεσκείας και γούστων.
Όποιος βγει ότι είναι νορμάλ σχόλια τύπου "εφηβικό μουνάκι", "παιδικά βυζάκια", "κοντή και 40 κιλά να τη βιάζεις όπως θες", έχει σοβαρό πρόβλημα και δεν θα έπρεπε να ανήκει ως ενεργό μέλος στην κοινωνία.
Και για να προλάβω τα κοράκια, δεν αναφέρομαι στον τύπο της κριτικής.
Επίσης, τι ακριβώς μου είπαν? Αυτό που η ίδια έζησα πριν καιρό και όλως τυχαίως όταν ανέφερα σε whitepage το σχόλιο μητέρας ,ξαφνικά κατέβηκε το σχόλιο?
Καλό το να μιλάτε, κακό να εκφέρετε γνώμη λες και σας βαφτίσαμε παντογνώστες αυτού του site και κυρίως των εμπειριών μας.
5 screenshot να βγάλω εδώ μέσα, οι μισοί δεν θα κοιμούνται για ημέρες.
Ο άλλος έστελνε βίντεο το παιδί του την ώρα που τον έπαιζε, ο άλλος σου στέλνει απανωτά ηχητικά σου βρίζει τη μάνα και ό, τι έχεις, ο άλλος σε απειλεί οτι θα σε σκοτώσει έξω από το ξενοδοχείο...όλως τυχαίως όλοι αυτοί ως επί τω πλείστον είναι από το μπου.
Οπότε άσε τις εικασίες ή πράγματα που μου είπαν, αυτή είναι η πραγματικότητα που ζούμε, εκφυλισμένη, τρελή και διαστρεβλωμένη από κάθε άποψη. Απλά κάποιοι ζουν σε ένα ροζ σύννεφο σκεπτόμενοι ότι αυτά τα σενάρια είναι σενάρια sci-fi και με κάθε ευκαιρία που θα βρούμε να πούμε την άποψή μας θα πέσετε να μας φάτε.
Τα φιλιά μου.