Δεν ισχύει αυτό που λες. Προσωπικά το καλύτερο σέρβις το έχω λάβει από κοπέλες που δεν ήταν του γούστου μου. Είτε γιατί το κατάλαβαν, είτε γιατί ξέρουν ότι δεν είναι και οι top μουνάρες, οπότε προσπαθούν να δώσουν το κάτι παραπάνω, με πολλά φιλιά, πολύ χρήση της γλώσσας, π.χ. περιποίηση αρχιδιών κ.λπ.
Μια ανάλυση που έκανε κάποιος για τον ΔΜΣ είναι εντελώς αστεία. Το πρόβλημα δεν είναι τα 10-15 κιλά, το πρόβλημα είναι ότι αυτά τα κιλά είναι λίπος, δεν μπήκαν μυϊκά κιλά. Όταν κάποια δεν θέλει να στερείται φαγητό και θέλει να φύγει από την κατηγορία skinny, το φροντίζει το σώμα της που εδώ είναι και το «εργαλείο» της δουλειάς της». Αλλιώς είναι το οπτικό αποτέλεσμα σε γυμνασμένη γυναίκα 62 κιλών και αλλιώς το οριακά πλαδαρό που έγραψε και ο HughHefner.
Γενικά πάντως και με φίλους που το έχω συζητήσει δύσκολα πελάτης διώχνει κοπέλα, πρέπει να είναι πολύ χάλι για να γίνει κάτι τέτοιο.
Εγώ δεν σε έχω συναντήσει γιατί είχα διαβάσει τις αναφορές στα τατουάζ οπότε δεν..
Αλλά το αρνητικό σημείο της κριτικής δεν είναι τόσο τα κιλά, είναι η έλλειψη διάθεσης, όχι φιλιά, τυποποιημένο σέρβις τύπου μπουρδέλου, κ.λπ.
Και το απαράδεκτο και για εμένα που το αναφέρει ο
petergsp, η απεριποίητη ευαίσθητη περιοχή που φαίνεται και στις τελευταίες φωτογραφίες. Γυναίκα με 4-5 χρόνια στην πιάτσα με 150€ την ώρα και δεν κάνει ένα λέιζερ!! Όλοι επενδύουν στον εαυτό τους και ένα μουνί που βγάζει λεφτά δεν μπορεί να φαίνεται εγκαταλειμμένο.
Η Βουλγάρα η Κατερίνα, φούλ στα τατουάζ κι αυτή αλλά έδινε και κάνα φράγκο για τις τρίχες.