dimitrisgk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.023
- Πόντοι
- 361
Μωρό την τάπα την φέρνεις σε ραντεβού ή είναι μάρκετινγκ;;
If i really like youΜωρό την τάπα την φέρνεις σε ραντεβού ή είναι μάρκετινγκ;;
Αφήνεις και να στην βγάζουν;;;; ;)If i really like you
Άννα, βγάλε με από black list, κλείνω ραντεβού μόνο και μόνο να βγάλω το φελλό και να σε φάω δίχως αύριο!!!!Ένα δωράκι για τον επικείμενο Βαλεντίνο να αλλάξω λίγο το μαύρο μουντ, ελπίζω να τσικνισατε όλοι τέλεια μέχρι σκασμου όπως εγώ![]()
We'll seeΑφήνεις και να στην βγάζουν;;;; ;)
Για screensaver ετοιμη εισαι Ανναααα μπουκια κ συγχωριο! δεν σε εχω δει απο κοντα αλλα εισαι στα todo μου!Ένα δωράκι για τον επικείμενο Βαλεντίνο να αλλάξω λίγο το μαύρο μουντ, ελπίζω να τσικνισατε όλοι τέλεια μέχρι σκασμου όπως εγώ![]()
Ακυρο !! Κανενας Μισανδρισμος Δεν υπαρχει εδω !!!!!........![]()
Άμα έβλεπαν τον μισανδρισμό που βγάζεις στο ίνσταγκραμ, θα σε έκραζαν ακόμα περισσότερο
Το πρόσεξα και εγώ, και με έπιασε ταχυκαρδία!Κανείς δεν σχολιάζει τη σφήνα;;Αυτό το bourdela.com θέλουμε;;
Time will tellΤο πρόσεξα και εγώ, και με έπιασε ταχυκαρδία!
Σημάδι για κάτι καινούργιο?
Η μόνη που δεν θ μπορούσε να τρέφει πραγματικό μισανδρισμο είναι μια εκδιδόμενη. Όταν εμείς είμαστε αυτές που παρηγορούμε, ακούμε, στηρίζουμε, χαλαρώνουμε, εμψυχώνουμε, αγκαλιάζουμε, τόσους και τόσους άντρες, όταν είμαστε καταφύγιο για πολλούς που νιώθουν ότι δεν έχουν άλλον να τα πουν, άλλον να ακούσει, άλλον να νοιαστει, όταν προσφέρουμε τη γλυκιά κουβέντα που κάποιες στιγμές χρειάζεται εκείνος για να συνεχίσει. Δεν θα μπορούσε ποτέ κάποια να κάνει αυτό που κάνουμε εμείς έχοντας μίσος μέσα της.Ακυρο !! Κανενας Μισανδρισμος Δεν υπαρχει εδω !!!!!........
Ένα δωράκι για τον επικείμενο Βαλεντίνο να αλλάξω λίγο το μαύρο μουντ, ελπίζω να τσικνισατε όλοι τέλεια μέχρι σκασμου όπως εγώ![]()
Άννα ξεκαθαρίζω πως δεν έχω καμία απολύτως διάθεση να σε κολακέψω ούτε να τονωσω την αυτοπεποίθηση σου (άλλωστε δεν το έχεις ανάγκη) .Αλλα με ότι βλέπω τελευταία από τις φωτό σου καταλήγω ότι είσαι εμφανώς ομορφότερη και πολύ πιο σεξυ!!!!Τα υπόλοιπα σύντομα από κοντά καυλιτσα!!!!Ένα δωράκι για τον επικείμενο Βαλεντίνο να αλλάξω λίγο το μαύρο μουντ, ελπίζω να τσικνισατε όλοι τέλεια μέχρι σκασμου όπως εγώ![]()
Εμένα δεν με νοιάζουν τα κιλά, έχω περισσότερα. Με ενδιαφέρουν όμως τα μάλα τα άκρως λαχταριστά πατουσάκια. Φαντάζουν πιο λαχταριστά και απο φιλετάκια προβατίνας. Μπορούμε να τα κολατσίσουμε?Ένα δωράκι για τον επικείμενο Βαλεντίνο να αλλάξω λίγο το μαύρο μουντ, ελπίζω να τσικνισατε όλοι τέλεια μέχρι σκασμου όπως εγώ![]()
Με μεγάλη μας ευχαρίστηση monsieurΕμένα δεν με νοιάζουν τα κιλά, έχω περισσότερα. Με ενδιαφέρουν όμως τα μάλα τα άκρως λαχταριστά πατουσάκια. Φαντάζουν πιο λαχταριστά και απο φιλετάκια προβατίνας. Μπορούμε να τα κολατσίσουμε?
Να σου πω μια ιστορία.Το να παραδέχεσαι ότι κάτι ναι σε στεναχώρησε είναι αυτό που σου δίνει την δύναμη όντως να πας παρακάτω, αν το παίζεις άτρωτος αργά ή γρήγορα θα ραγίσεις!
Φυσικά κ με στεναχωρεί η οριακά φετιχιστική και χυδαία κακία του κόσμου, και θα συνεχίσει να με στεναχωρεί κ αυτό είναι η νίκη μου, γιατί επιλέγω να καταφέρνω να παραμείνω άνθρωπος.
Εγώ δεν μίλησα ούτε για όλους ούτε για όλες μίλησα για μένα, και για κάποιους άλλους.Να σου πω μια ιστορία.
Ένας φίλος μου μπήκε στο χώρο, άρχισε τα ραντεβού και έκανε το ολέθριο λάθος και ερωτεύτηκε μια κοπέλα της δουλειάς.
Και τον έπαιξε και αυτή μαεστρικά, ήταν και είναι μια κούκλα.
Χαρακτήρισε τον όπως θες.
Ήταν όμως ένας καλός και ευαίσθητος άνθρωπος και αυτό είναι κάτι σίγουρο.
Έπαθε μεγάλη ζημιά, οικονομική και οικογενειακή.
Δεν θα τον ένοιαζε τίποτα όμως, θα του αρκούσε να ήταν μαζί.
Αντίθετα η τύπισσα μόλις κατάλαβε ότι άρχισε να δυσκολεύεται οικονομικά, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ενδιαφέρει τη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που δουλεύουν σε αυτό το χώρο.
Εξαφανίστηκε.
Ο άνθρωπος κατέρρευσε.
Αρρώστησε.
Και πέθανε.
Ένας καλός άνθρωπος, με μεγάλο σεβασμό στις κοπέλες του χώρου, εμφανισημος, με τη δουλειά του και τα λεφτά του.
Οπότε κοπέλα μου...
Αυτή η δοσοληψία είναι extremely dangerous and sometimes deadly situation.
Οπότε ή σε βλέπω επαγγελματικά και όλα καλά ή αρχίζουν οι συναισθηματισμοι και αρχίζει το βάδισμα στο άγνωστο και το πιθανότερο στη ζημιά.
Ξέρεις...
Κάποιοι άνδρες έχουν συναισθήματα, δεν είναι όλοι οι άντρες ζώα.
Όπως και δεν είναι όλες οι γυναίκες ευαισθητουλες με καλή καρδιά.
Ας αφήσουμε λοιπόν τις μπούρδες και να αποφασίσει ο καθένας για ποιόν ξεκάθαρο λόγο βρίσκεται εδώ και συμμετέχει σε αυτήν την φάμπρικα.
Όπως ήταν φυσικό δεν κατάλαβες τίποτα...Εγώ δεν μίλησα ούτε για όλους ούτε για όλες μίλησα για μένα, και για κάποιους άλλους.
Το ότι έχω επαγγελματική σχέση με κάποιον δεν σημαίνει ότι παύω να τον βλέπω σαν άνθρωπο? Έχω πολλές επαγγελματικές σχέσεις, με την κομμωτήρια μου, την καθαρίστριας μου, την nail artist μου και πάει λέγοντας. Ποτέ των ποτών δεν θα έπαιρνα την οποιαδήποτε ικανοποιήσει αν κάποιος έγραφε μια απαίσια κριτική για κεινες why would I that's fucked up! Αν δεν μου έκαναν οι υπηρεσίες τους πλέον θα έλεγα ευχαριστώ για την συνεργασία μέχρι τώρα θα ψάξω κάτι άλλο.
Δεν ξέρω πως ακριβώς μπερδεύεις την ΑΝΘΡΩΠΙΑ με τον ρομαντικό δεσμό. Πρέπει δηλαδή να με γουστάρεις για να μου φερθείς ανθρώπινα? Αυτές είναι οι δύο επιλογές που μου δίνονται? Αντικείμενο η γκόμενα σου?
Περίεργα τα έχεις στο κεφάλι σου.
Να σου πω μια ιστορία.
Ένας φίλος μου μπήκε στο χώρο, άρχισε τα ραντεβού και έκανε το ολέθριο λάθος και ερωτεύτηκε μια κοπέλα της δουλειάς.
Και τον έπαιξε και αυτή μαεστρικά, ήταν και είναι μια κούκλα.
Χαρακτήρισε τον όπως θες.
Ήταν όμως ένας καλός και ευαίσθητος άνθρωπος και αυτό είναι κάτι σίγουρο.
Έπαθε μεγάλη ζημιά, οικονομική και οικογενειακή.
Δεν θα τον ένοιαζε τίποτα όμως, θα του αρκούσε να ήταν μαζί.
Αντίθετα η τύπισσα μόλις κατάλαβε ότι άρχισε να δυσκολεύεται οικονομικά, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ενδιαφέρει τη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που δουλεύουν σε αυτό το χώρο.
Εξαφανίστηκε.
Ο άνθρωπος κατέρρευσε.
Αρρώστησε.
Και πέθανε.
Ένας καλός άνθρωπος, με μεγάλο σεβασμό στις κοπέλες του χώρου, εμφανισημος, με τη δουλειά του και τα λεφτά του.
Οπότε κοπέλα μου...
Αυτή η δοσοληψία είναι extremely dangerous and sometimes deadly situation.
Οπότε ή σε βλέπω επαγγελματικά και όλα καλά ή αρχίζουν οι συναισθηματισμοι και αρχίζει το βάδισμα στο άγνωστο και το πιθανότερο στη ζημιά.
Ξέρεις...
Κάποιοι άνδρες έχουν συναισθήματα, δεν είναι όλοι οι άντρες ζώα.
Όπως και δεν είναι όλες οι γυναίκες ευαισθητουλες με καλή καρδιά.
Ας αφήσουμε λοιπόν τις μπούρδες και να αποφασίσει ο καθένας για ποιόν ξεκάθαρο λόγο βρίσκεται εδώ και συμμετέχει σε αυτήν την φάμπρικα.
Χρειάζεται καν να πω κρίμα γι αυτό δεν είναι δεδομένο?Όπως ήταν φυσικό δεν κατάλαβες τίποτα...
Ενσυναίσθηση γιοκ.
Και φυσικά ούτε ένα κρίμα ή κάτι παρόμοιο για έναν νέο άνθρωπο που έφυγε.
Ξανά ευχαριστώ τον Πήτερ που δεν μπήκα στη διαδικασία συνάντησης.
Συγνώμη που έγραψα στο νήμα σου.
Καλό σου βράδυ.
Μουναρα εισαι, μην ασχολείσαι με βλακεςΈνα δωράκι για τον επικείμενο Βαλεντίνο να αλλάξω λίγο το μαύρο μουντ, ελπίζω να τσικνισατε όλοι τέλεια μέχρι σκασμου όπως εγώ![]()
Ότι έπρεπε η Άννα και η κάθε Άννα να νιώσουν άσχημα, για ένα φίλο δικό σου, που δεν τον ξέρουν, δε τον έχουν δει ποτέ, επειδή καψουρευτηκε μια κοπέλα μέχρι τελικής πτώσεως....Όπως ήταν φυσικό δεν κατάλαβες τίποτα...
Ενσυναίσθηση γιοκ.
Και φυσικά ούτε ένα κρίμα ή κάτι παρόμοιο για έναν νέο άνθρωπο που έφυγε.
Ξανά ευχαριστώ τον Πήτερ που δεν μπήκα στη διαδικασία συνάντησης.
Συγνώμη που έγραψα στο νήμα σου.
Καλό σου βράδυ.