Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 42
- Like
- 45.528
- Πόντοι
- 11.146
....μηπως εχεις κ το web-banking ?!?!Στο τίκτοκ μιλάει αποκλειστικά εγγλέζικα. Πάνω κάτω τα ίδια και στο ίνσταγκραμ
....μηπως εχεις κ το web-banking ?!?!Στο τίκτοκ μιλάει αποκλειστικά εγγλέζικα. Πάνω κάτω τα ίδια και στο ίνσταγκραμ
Τουίτερ σου κάνει; Αν εννοείς iban, θα είχα μόνο στην περίπτωση που μου έκανε κάποιο εξτραδάκι και δεν είχα μετρητά πάνω μου....μηπως εχεις κ το web-banking ?!?!![]()
Έχω απαντήσει πολλές φορές ότι έχω μεγαλώσει δίγλωσση και γράφω όπως ακριβώς σκέφτομαι και μιλάωγιατί τα γράφει μισά ελληνικά μισά αγγλικά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος; μας το παίζει λονδρέζα πρωτευουσιάνα η κορασίδα
Reddit δεν έχω οπότε σίγουρα δεν είμαι εγώΝομιζω βρηκα το ακκαουντ της reddit,γραφει excactly με τον ιδιο way οπως writes κι εδω.
εκτος αν βγηκαν απο νεο δεντρο ή ειναι καποιο bot
Ε εντάξει μωρέ, απ'το να έχεις φερ ειπείν τρία αυτιά, το ένα στο κούτελο, καλύτερα δύο γλώσσες...Έχω απαντήσει πολλές φορές ότι έχω μεγαλώσει δίγλωσση και γράφω όπως ακριβώς σκέφτομαι και μιλάω
Όποιος με έχει συναντήσει το γνωρίζει πολύ καλα
Ωραια, γιατί και σου την είχα πει και δημόσια, μου είχε σπάσει τα αρχιδια αυτό το πράγμα Αλλα αφού είναι ζήτημα του πως έχεις μεγαλώσει δεν θα ξανά βγάλω άχνα.Έχω απαντήσει πολλές φορές ότι έχω μεγαλώσει δίγλωσση και γράφω όπως ακριβώς σκέφτομαι και μιλάω
Όποιος με έχει συναντήσει το γνωρίζει πολύ καλα
Το έχω πει αρκετές φορές εδώ, ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση!Ωραια, γιατί και σου την είχα πει και δημόσια, μου είχε σπάσει τα αρχιδια αυτό το πράγμα Αλλα αφού είναι ζήτημα του πως έχεις μεγαλώσει δεν θα ξανά βγάλω άχνα.
Ασε βρε τωρα βρε.Reddit δεν έχω οπότε σίγουρα δεν είμαι εγώ
Δεν είμαι εγώ αυτό το προφίλ μπορείς να το βάλεις και unblurredΑσε βρε τωρα βρε.
![]()
Δεν το βαλα για σενα το blur,νιωθω πως εκθετω τον αλλον οποιος κι αν ειναι.Δεν είμαι εγώ αυτό το προφίλ μπορείς να το βάλεις και unblurred
Δεν γράφω έτσι εγώ καν καταρχάς
Γράφω μισά ελληνικά μισά Αγγλικά αλλά όχι απλά τυχαίες λέξεις για το εφεΔεν το βαλα για σενα το blur,νιωθω πως εκθετω τον αλλον οποιος κι αν ειναι.
Νταξ μια πλακα εκανα αλλα μη λες οτι δε γραφεις ετσι,μπηκα στο θεμα σου και μετα απο λιγο ειδα αυτο και φαγα καψιμο εψαχνα την ημερησια ενημερωση στα subreddits μου![]()
ΣιχαΣιχαμενο θα το χαρακτήριζα
Εφετζου εσύ......Γράφω μισά ελληνικά μισά Αγγλικά αλλά όχι απλά τυχαίες λέξεις για το εφε
Hahahahah μακάρι να είχα τέτοια προφοράBloody right!
It's not my kink though....Hahahahah μακάρι να είχα τέτοια προφορά
Well it's mine hahahahIt's not my kink though....
Hahahaha...
Hmmm..Well it's mine hahahah