Λάμα Δαμασκηνή
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11.893
- Πόντοι
- 4.696
Μαλάκα μου έχω ανατριχιάσει...
Από τιΜαλάκα μου έχω ανατριχιάσει...![]()
ΤσουτσουριασαΜαλάκα μου έχω ανατριχιάσει...![]()
Όποια κι αν είναι η όψη, ένας αντρικός κώλος απέναντι με ανατριχιάζει. Με την αρνητική έννοια.Από τι
Why yo masculinity so fragile?Όποια κι αν είναι η όψη, ένας αντρικός κώλος απέναντι με ανατριχιάζει. Με την αρνητική έννοια.
Τόσο απλά
Πάντα το έλεγα ότι είσαι δάσκαλος.Είναι γνωστό το αξίωμα, οι γυναίκες πριν το άναλ φοράνε angel, κι οι gay alien.
Μάθετε μπαλίτσα...
Τρέξτε hondo τώρα να μυρίσετε μην πιαστείτε κότσοι
Είμαστε εμείς και η Κολετσα με την έκτη αισθησηWhy yo masculinity so fragile?
Κ εξάλλου όλο το πόιντ της ερώτησης είναι ότι δεν θα τον έβλεπες
Εκτός αν έχεις κάποια έκτη αίσθηση με το που πλησιάσει ο κωλος να τσουτσουριαζεις
Έχεις χάσει το νόημα..Όποια κι αν είναι η όψη, ένας αντρικός κώλος απέναντι με ανατριχιάζει. Με την αρνητική έννοια.
Τόσο απλά
Άστον να μην πάθει κανένα εγκεφαλικόΈχεις χάσει το νόημα..
Ίδιο μέγεθος και τα δύο, γυαλισμένα, πλυμένα και άτριχα..
Κλείνει κάποιος ματάκια και τσουπ, μαγεία..
Μην αρχίσουμε τώρα τα κρυφοαδελφή κλπ...Why yo masculinity so fragile?
Δεν αναφέρθηκα στο "δεν γνωρίζω". Ήμουν σαφήςΚ εξάλλου όλο το πόιντ της ερώτησης είναι ότι δεν θα τον έβλεπες
Εκτός αν έχεις κάποια έκτη αίσθηση με το που πλησιάσει ο κωλος να τσουτσουριαζεις
Σαν του Disney ενα πράγμα..Έχεις χάσει το νόημα..
Άμα κλείσει τα μάτια δεν βρίσκει τρύπα ούτε με αίτηση στα ΚΕΠ.Έχεις χάσει το νόημα..
Υπάρχει κάποιος ανδρικός κωλος αυτή τη στιγμή σε απειλητική απόσταση?Μην αρχίσουμε τώρα τα κρυφοαδελφή κλπ...
Ούτε fragile ούτε τίποτα, ούτε εχω θέμα με τους αντρικούς κώλους όταν είναι σε απόσταση...
Πρεπει δλδ να αισθάνομαι οκ με μια πουτσα δίπλα μου ή έναν αντρικο κώλο στα 10 εκ από μένα?
Δεν αναφέρθηκα στο "δεν γνωρίζω". Ήμουν σαφής
Κάτσε να ρίξω μια ματιά...Υπάρχει κάποιος ανδρικός κωλος αυτή τη στιγμή σε απειλητική απόσταση?
Αν ναι να μας στείλει ο φίλος μήνυμα S.O.S να ξεκινήσει επιχείρηση έρευνας και διάσωσηςΥπάρχει κάποιος ανδρικός κωλος αυτή τη στιγμή σε απειλητική απόσταση?
Η αλήθεια είναι ακριβώς αυτή που έγραψες.Κ ακόμη κ αν ΚΑΠΟΙΕΣ κοπέλες το κάνουν αυτό δεν είναι περίεργο??? Είναι ένα πολύ ευαίσθητο πράγμα να εμπιστευτείς σε κάποιον κ βγάζει απόλυτο νόημα να μην θέλεις να το κάνεις με τον κάθε άσχετο αλλά όταν με κάποιον έχεις οικειότητα να νιώθεις οκ
Αυτό θα έπρεπε να είναι αυτονόητο!Η αλήθεια είναι ακριβώς αυτή που έγραψες.
Αυτό που δεν έχουν καταλάβει και δεν θέλουν να το δεχτουν είναι ότι δεν μπορούν και δεν γίνεται να έχουν όλοι την ίδια τύχη, προνόμιο, πες το όπως θέλεις.
Κάτσε να ρίξω μια ματιά...