AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 16.991
- Πόντοι
- 4.546
όλες το κάνουν με το σωστό αντίτιμο… τα χουμε ξανακούσει αυτά τα όχι
Αν όχι όλες, οι περισσότερες σίγουρα.
Ειδικά σε repeated customers.
όλες το κάνουν με το σωστό αντίτιμο… τα χουμε ξανακούσει αυτά τα όχι
Long time no see![]()
Εγώ πιο πολύ στέκομαι ότι αν κάπως το όχι γίνει ναι με το ΖΌΡΙ τι κάνει αυτό αυτούς που συνεχίζουν να το θέλουν?Δηλαδή σοβαρα τώρα θεωρούμε ότι το όχι θα γίνει με το ζόρι ναι μέσω της δημόσιας πίεσης του λαϊκού αισθήματος;
Μαρεσει που τα αποφασίζετε έτσι μόνοι σας αυτά και λέτε ναι έτσι θα ναιΑν όχι όλες, οι περισσότερες σίγουρα.
Ειδικά σε repeated customers.

Από τη στιγμή που είναι γυναικείος σημαίνει πως είμαστε σε καλό σημείο ακόμα σαν κοινωνία.Πάντα το έγραφα πως ένας γυναικείος κώλος μπορεί να φέρει διχασμό στην κοινότητα.![]()
Ναι γιατί αν σου έκλειναν τα μάτια και σου έβαζαν μπροστά μια γυναίκα και ένα τουινκ θα μπορούσες να καταλάβεις ποιανού είναι ο κωλος που γαμας ας πούμεΑπό τη στιγμή που είναι γυναικείος σημαίνει πως είμαστε σε καλό σημείο ακόμα σαν κοινωνία.
Ναι από τη μυρωδιάΝαι γιατί αν σου έκλειναν τα μάτια και σου έβαζαν μπροστά μια γυναίκα και ένα τουινκ θα μπορούσες να καταλάβεις ποιανού είναι ο κωλος που γαμας ας πούμε![]()
Ποια μυρωδιά:')Ναι από τη μυρωδιά

Η παγίδα της υπόθεσης είναι όποιος απαντήσει ότι ξέρει τις διαφορές..Ναι γιατί αν σου έκλειναν τα μάτια και σου έβαζαν μπροστά μια γυναίκα και ένα τουινκ θα μπορούσες να καταλάβεις ποιανού είναι ο κωλος που γαμας ας πούμε![]()
....στο τουινκ θα βαρανε τα "καμπανουλια"Ναι γιατί αν σου έκλειναν τα μάτια και σου έβαζαν μπροστά μια γυναίκα και ένα τουινκ θα μπορούσες να καταλάβεις ποιανού είναι ο κωλος που γαμας ας πούμε![]()
ΣκασεεεεεεΗ παγίδα της υπόθεσης είναι όποιος απαντήσει ότι ξέρει τις διαφορές..
Εντάξει fair point....στο τουινκ θα βαρανε τα "καμπανουλια"![]()
Είναι γνωστό το αξίωμα, οι γυναίκες πριν το άναλ φοράνε angel, κι οι gay alien.Ναι από τη μυρωδιά
...πιθανως οχι.Εντάξει fair point
Πρέπει να απομονώσω την ερώτηση αν θα ένιωθες την διαφορά on your dick
Δεν αμφιβάλλω καθόλου!...πιθανως οχι.
btw. εχω φωτογραφισει trans ατομο για ενα παλαιοτερο project μου, που το κωλαρακι του ηταν ενα απο τα καλυτερα που εχω δει, εβαζε κατω παρα πολλα γυναικεια!
...βροχή τα ΠΜ εντός ολίγων λεπτών......πιθανως οχι.
btw. εχω φωτογραφισει trans ατομο για ενα παλαιοτερο project μου, που το κωλαρακι του ηταν ενα απο τα καλυτερα που εχω δει, εβαζε κατω παρα πολλα γυναικεια!