Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 78.975
- Πόντοι
- 23.656
...ειναι που πολλοι θεωρουν την δικη τους νοημοσυνη ως το πανω ακρο σε καθε συγκρισηΠιο πολύ με ενοχλεί η υποτίμηση νοημοσύνης than anything else
...ειναι που πολλοι θεωρουν την δικη τους νοημοσυνη ως το πανω ακρο σε καθε συγκρισηΠιο πολύ με ενοχλεί η υποτίμηση νοημοσύνης than anything else
Ε ρε τι έχει δει αυτή η βιβλιοθήκη...❤Τρίτη απόπειρα να ανεβάσω φωτο για να δούμε θα γίνει ο ww3 αυτή τη φορά η θα πρέπει να ξαναδοκιμάσω?
Να ανεβάζεις πιο συχνάΤρίτη απόπειρα να ανεβάσω φωτο για να δούμε θα γίνει ο ww3 αυτή τη φορά η θα πρέπει να ξαναδοκιμάσω?
Κ πίρσινγκ γουστάρουμεΤρίτη απόπειρα να ανεβάσω φωτο για να δούμε θα γίνει ο ww3 αυτή τη φορά η θα πρέπει να ξαναδοκιμάσω?
Νότης...."πετροβολουν μονο τα δεντρα που εχουν καρπους" (Saadi).
Εγώ πάντως λέω να πάω να αλλάξω κιλοτάκι με αυτό που είδα..Τρίτη απόπειρα να ανεβάσω φωτο για να δούμε θα γίνει ο ww3 αυτή τη φορά η θα πρέπει να ξαναδοκιμάσω?

....οι συνειρμοί μου κάνουν πάρτυ πρωί πρωίΕγώ πάντως λέω να πάω να αλλάξω κιλοτάκι με αυτό που είδα..![]()
@Zebu μάζεψέ τον please......οι συνειρμοί μου κάνουν πάρτυ πρωί πρωί![]()
Όλο αλλού το έχει.Δεν βάζει μυαλό αυτός.
Τι έκανε πάλι ο χαλιαμπάλιας;Όλο αλλού το έχει.
Εσύ τώρα θέλεις πραγματικά να γίνει τρίτος παγκόσμιος; σε αυτό το νήμα; Αν είσαι σίγουρη πες μου να σου πω τι να κάνεις.Τρίτη απόπειρα να ανεβάσω φωτο για να δούμε θα γίνει ο ww3 αυτή τη φορά η θα πρέπει να ξαναδοκιμάσω?
Μμμμ για πεεεεςΕσύ τώρα θέλεις πραγματικά να γίνει τρίτος παγκόσμιος; σε αυτό το νήμα; Αν είσαι σίγουρη πες μου να σου πω τι να κάνεις.
Μπορω να βοηθησω καπως;;Εγώ πάντως λέω να πάω να αλλάξω κιλοτάκι με αυτό που είδα..![]()
Ριξε κανενα μπινελικι σε αυτον τον μητσο τον τραμπακουλα να περασει η ωρα μαςΜμμμ για πεεεες
Είναι άτακτος..Τι έκανε πάλι ο χαλιαμπάλιας;
...οχι ρε αδελφε!! Θα μαζευτει παλι ολη η μουργα, το παρεακι εδω μεσαΡιξε κανενα μπινελικι σε αυτον τον μητσο τον τραμπακουλα να περασει η ωρα μας![]()