Elganador
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 232
- Like
- 91.254
- Πόντοι
- 42.528
Το ξέρω αλλά το mistype ήταν πιο ενδιαφέρονΣορρυ που στο χαλάω αλλά νομίζω πιάσιμο από τα μαλλιά ήθελα να πει
Βασικά δεν το χαλάω σε σένα αλλά σ αυτόν που το έγραψε και θεωρήθηκε ατακαρα ενώ μάλλον γράφτηκε κατά λάθοςΣορρυ που στο χαλάω αλλά νομίζω πιάσιμο από τα μαλλιά ήθελα να πει
Χαχα 100%Το ξέρω αλλά το mistype ήταν πιο ενδιαφέρον
Θα το λες από προσωπική εμπειρία μάλλον οπότε θα σε εμπιστευτώοποια δεν έχει πάρει ο μέγας @Μήτσος Μπάμπολας δεν ξέρει τι θα πει γαμήσι
Θα έπρεπε να προσπαθώ να κερδίσω τα σκληρά αληθινά αρσενικά για να νιώσω fulfilled έχεις δίκιοΓια να κερδίσεις ένα αγαπουλη πυρφορο δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα αρκεί που είσαι κοπέλα νέα όμορφη και αυτοί έρχονται μόνοι τους σαν τις μύγες στο μέλι.
Αν τους πεις και 2 καλές κουβέντες γίνονται και ταλιμπαν για να σε στηρίξουν
Βρες μια κοπέλα εδώ μέσα που δεν χει κανένα αγαπουλη πυρφορο,δεν υπάρχει
Βρες μια κοπέλα εδώ μέσα που δεν χει κανένα αγαπουλη πυρφορο,δεν υπάρχει.
Δεν ξέρει να ξεχωρίζει άντρες με φλώρους. Χάνουμε την ώρα μας με παρτσακλά...Για να κερδίσεις ένα αγαπουλη πυρφορο δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα αρκεί που είσαι κοπέλα νέα όμορφη και αυτοί έρχονται μόνοι τους σαν τις μύγες στο μέλι.
Αν τους πεις και 2 καλές κουβέντες γίνονται και ταλιμπαν για να σε στηρίξουν
Βρες μια κοπέλα εδώ μέσα που δεν χει κανένα αγαπουλη πυρφορο,δεν υπάρχει
Λογοπαίγνιο είναι, όχι απειλήIs that an open threat my man?
έχω περάσει μαζί σου και είχα θετική άποψη για σέναΘα το λες από προσωπική εμπειρία μάλλον οπότε θα σε εμπιστευτώ
Δεν πειράζει καλή καρδιάέχω περάσει μαζί σου και είχα θετική άποψη για σένα
μετά από αυτή την ειρωνική και παιδική απάντηση μαύρο
από 'μενα
Δεν άλλαξε κάτι από την αρχική εμφάνιση προ 3 χρόνιαέχω περάσει μαζί σου και είχα θετική άποψη για σένα
μετά από αυτή την ειρωνική και παιδική απάντηση μαύρο
από 'μενα
Οκ αλλά εγώ ενημερώνωΔεν πειράζει καλή καρδιά
Ήρθε η στιγμή να πέσεις σε κατάθλιψη αφού η πριγκίπισσα του bou aka hugh hefner με διάγνωση μυθομανή σου έριξε μαύρο..ολοκλήρωσες ως γυναίκα αγαπημένη μου φίλη μετά από αυτό, κυρρήσουμε τριήμερο εθνικό πένθος για όσα έχασες..Δεν πειράζει καλή καρδιά
Μιλάω ανάλογα στην κάθε περίπτωσηΟκ αλλά εγώ ενημερώνω
με αγένεια δεν κρατάς πελάτες
Ε κάντο who's stopping you, the world is your oysterΕγώ στη θέση της Άννας θα έκλεινα ραντε με Μπαμπολα και θα κοίταγα να του αποδείξω το αντίθετο και δωρεάν κιόλας για τη τιμή των οπλων με μια κριτική εδώ μέσα από τον μπαμπολα
Αν αυτό που βλέπω είναι αποτέλεσμα μελετης...... guess i better start studying and who knows, maybe i ll end up as your next favorite readΜε πιάνεις στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου έτσι wyd?
Αρχίζει τελικά να μου αρέσει το διάβασμα.... Πωωωωωω τη έχανα τόσο καιρόΜε πιάνεις στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου έτσι wyd?
Έρχομαι και σου ψυθυριζω στο αυτί, "ο Νταμπλντορ πεθαίνει στο τέλος του Ημίαιμου Πριγκιψ".Με πιάνεις στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου έτσι wyd?
Καινή διαθήκη, Αποκάλυψη κατά ΙωάννηΜε πιάνεις στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου έτσι wyd?