Μήτσος Μπάμπολας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 198
- Like
- 51.199
- Πόντοι
- 35.948
Σε συμβουλεύω ν' αρχίσεις να δίνεις κωλαράκι επιλεκτικά...Δεν κάνω αναλ
Μην το αφήνεις ανεκμετάλλευτο

Σε συμβουλεύω ν' αρχίσεις να δίνεις κωλαράκι επιλεκτικά...Δεν κάνω αναλ
NopeΣε συμβουλεύω ν' αρχίσεις να δίνεις κωλαράκι επιλεκτικά...
Μην το αφήνεις ανεκμετάλλευτο![]()
Δεν δίνει μύστη μου...οχι πρέπει να δώσεις κώλο σε μύστες
να έχουν ολοκληρωμένη άποψη
Μη σε κρατάμεΔεν δίνει μύστη μου...
Κι εγώ δυστυχώς με φλώρικα προγράμματα, δεν!
Δεν έχω σκοπό να αφήσω τα κόκκαλα μου εδώ μέσαΚαριέρα χωρίς αναλ αννα δεν γίνεται και αυτό θα το δεις στο μέλλον όταν η μπογιά δεν θα πιάνει.
Φιλικά παντα
Ummmm δεν χρειάζομαι προμο από κανένανσε παρακαλώ @Μήτσος Μπάμπολας γράψε
ν' ανεβάσουμε το κορίτσι που είναι από τα καλύτερα εδώ μέσα αν γράψεις εσύ θα γίνει χαμός
Είναι αγενής και δεν δίνει κώλο!!!σε παρακαλώ @Μήτσος Μπάμπολας γράψε
ν' ανεβάσουμε το κορίτσι που είναι από τα καλύτερα εδώ μέσα αν γράψεις εσύ θα γίνει χαμός
Αγάπη εγώ μπαίνω φουλ με υπάρχον πρόγραμμα...Μη σε κρατάμε
Τουλάχιστον σβήσε το 24 μη πνιγούμε από τα γέλια...Ummmm δεν χρειάζομαι προμο από κανέναν
Ε όχι μην μου το κάνεις αυτό Μήτσο μουΕίναι αγενής και δεν δίνει κώλο!!!
Μαύρο από μένα![]()
Φλώροι με μουσάκια κ με smart είναι φίλε μου!Χρειάζεσαι αλλά έχεις το κοινό σου πια οπότε δεν σε νοιάζει αυτό θες να πεις
Το κοινό μου το έχω κερδίζει με την αξία μου και ότι προμο χρειάζομαι κ αυτό από εκεί το κερδίζω. I have never and will never beg anyone for scraps of anything και σιχαίνομαι τους ανθρώπους που είναι self importantΧρειάζεσαι αλλά έχεις το κοινό σου πια οπότε δεν σε νοιάζει αυτό θες να πεις
24 ήμουν όταν μπήκα τώρα είμαι 27Τουλάχιστον σβήσε το 24 μη πνιγούμε από τα γέλια...
Μήπως είσαι κ 18?![]()
Θα αραζαμε παρεα για καυλαντα κκαι διαβασμα, και ποιος ξερει ισως καταληγαμε και σπιτι για anime and chill!Με πιάνεις στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου έτσι wyd?
Τύπε κράτα αναπνοή κανα 20λεπτο να δω κάτι...Ρε παιδιά πετάχτηκε μια πορδή,σας μύρισε η κλανια?
We have a winner ding ding dingΘα αραζαμε παρεα για καυλαντα κκαι διαβασμα, και ποιος ξερει ισως καταληγαμε και σπιτι για anime and chill!
Άντε καλά ντιλΔε θα τα χαλάσουμε εκεί..
Θα κάνωτο πουλίτην καρδιά μου πέτρα, και θα στα δώσω στο στοματάκι σου
![]()
Σορρυ που στο χαλάω αλλά νομίζω πιάσιμο από τα μαλλιά ήθελα να πειΘα μείνω στο πιάσιμο από το μυαλό γιατί ήταν το μόνο που μου άρεσε