Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 28.203
ΑμέΜε γυαλιά έτσι σε θέλω έρχεσαι στο ραντεβού;;
ΑμέΜε γυαλιά έτσι σε θέλω έρχεσαι στο ραντεβού;;
Ξεχνάω ότι ξέρω να διαβάζω and you know my next move, girl consider putting a warning next time, it's quite unbearable..Με πιάνεις στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου έτσι wyd?
@Μήτσος Μπάμπολας εμπαινες.?Με πιάνεις στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου έτσι wyd?
Θα μείνω στο πιάσιμο από το μυαλό γιατί ήταν το μόνο που μου άρεσεΠιάσιμο απ το μυαλό.. στήσιμο στα γόνατα.. και τσιμπούκωμα μέχρι να τα ρίξω όλα στα γυαλιά σου, και να σε βάλω μετα να τα γλύψεις ..
![]()
I WON IN LIFE Y'ALL CAN GO HOMEΞεχνάω ότι ξέρω να διαβάζω and you know my next move, girl consider putting a warning next time, it's quite unbearable..![]()
Έχω μια πτυχιακή εργασία να τελειώσω; Θα βοηθήσεις;Με πιάνεις στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου έτσι wyd?
Καταστροφή!!!Με πιάνεις στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου έτσι wyd?
Όχι, θα το σκεφτώ...@Μήτσος Μπάμπολας εμπαινες.?
Σου γλύφω το μουνακιΜε πιάνεις στη βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου έτσι wyd?
Ε όχι μην σας κρατάμεΌχι, θα το σκεφτώ...
Αν κάνει μια ώρα μόνο κώλο και κέρασμα κοκτέιλ στο λαρύγγι, θα γίνω πιο θετικός!
Αμέ αν μπορώΈχω μια πτυχιακή εργασία να τελειώσω; Θα βοηθήσεις;
Τόσο χάλια εεε;;Θα μείνω στο πιάσιμο από το μυαλό γιατί ήταν το μόνο που μου άρεσε
Not my styleΤόσο χάλια εεε;;
![]()
Πρέπει να σου κάνει σούπερ πρόγραμμα για να περάσει τα δύσκολα τεστ και να πάρει έγκρισηΌχι, θα το σκεφτώ...
Αν κάνει μια ώρα μόνο κώλο και κέρασμα κοκτέιλ στο λαρύγγι, θα γίνω πιο θετικός!
Καλό μου κορίτσι,Ε όχι μην σας κρατάμε
Ναι αλλά το χύσιμο στο πρόσωπο δεν μου αρέσει καθόλουΚαι νόμιζα πως το στοματικό είναι η ειδικότητά σου..
Δεν κάνω αναλΚαλό μου κορίτσι,
δεν αντέχεις στα κουραστικά ραντεβού?
Όχι ευχαριστώ.οχι πρέπει να δώσεις κώλο σε μύστες
να έχουν ολοκληρωμένη άποψη