james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 33.834
- Πόντοι
- 14.095
Firenze...stronzo...Cambridge !!
![]()
Firenze...stronzo...![]()
Κ έλεγα που είναι το πιο γλυκό παγωτακι της ΑθήναςςςςOh gurl you re hot afknock them dead
Haters gonna hate,potatoes will potate...Hate is loud but success is louder...Thank you grudges,now watch her cook and fuel her drive
![]()
![]()
![]()
Πάρτε αφρατο κωλαρακι να ξαναμπούμε στο κλιμαααΕίδατε τίποτα σελίδες οφ τοπικ εδώ η μου φανηκε;
Ότι είναι ωραίες τηγανητέςΤι λέει για τις πατάτες![]()
Λες να εβαζε κωλο κ να μην ημουν ο πρωτος που τον ειδε
Τι δεν θέλει ακριβώςδεν θελει..........χαχαχαχαχα
Keep on with ice creams....Πάρτε αφρατο κωλαρακι να ξαναμπούμε στο κλιμααα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ότι είναι ωραίες τηγανητές
Μαλλον Δε καταλαβες... Μη κολλας σε Μερικες λεξεις ?..... ( Ετσι οπως το θετης Δικο εχεις ) ΑΛΛΑ !... Πρωτον Ποιο Λογικο ????... Δευτερον Αυτο που λεω ειναι Το εξης= Αλλο το Χαβαλε ! που εκαναν πολυ... Αλλο Να απαντα Μαζικα σε μνυματα και μετα να κανει τον Δικηγορο ??? Θες να μιλησουμε Σοβαρα !!? = Λες κατι εσυ Με Εναν ανθρωπο !!! Εχετε μια κουβεντα ρε παιδι μου.... ( Που καποιος Αλλος Δεν Ξερει ?) Τι θελει ναι Ανοιγει Μετωπα ???? Να ηξερε Οκ..... Αλλα??? Απο τα Συμφραζομενα Φανηκε !!! Και του το ειπε ο Παστελιος κι ακομα συνεχιζε ΚΑΙ μεχρι να φτασει Πει Να κανονισουμε να τα που με Εξω στον Αθρωπο !!?? ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ !!!?????????Συγγνώμη χρειάζεται να με έχει συναντήσει για να πει το λογικό? Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο
Τωωωρα το νήμα, το έχουμε πάρει dp πίπα κωλομην Γαμιέται το νήμα.....
Τότε ΝΑΙ μμμμ σάντουιτς λουκάνικο ΟυγγαρέζαΚαλά, δέχομαι και το βρώμικο, δεν τα χαλάμε εκεί
??????? Αφου Η Αννα το εγραψε παραπανω ???..............
Εμένα με καυλώνει ΦΟΥΛ να με υπερασπίζονται όταν έχω δίκιοΜαλλον Δε καταλαβες... Μη κολλας σε Μερικες λεξεις ?..... ( Ετσι οπως το θετης Δικο εχεις ) ΑΛΛΑ !... Πρωτον Ποιο Λογικο ????... Δευτερον Αυτο που λεω ειναι Το εξης= Αλλο το Χαβαλε ! που εκαναν πολυ... Αλλο Να απαντα Μαζικα σε μνυματα και μετα να κανει τον Δικηγορο ??? Θες να μιλησουμε Σοβαρα !!? = Λες κατι εσυ Με Εναν ανθρωπο !!! Εχετε μια κουβεντα ρε παιδι μου.... ( Που καποιος Αλλος Δεν Ξερει ?) Τι θελει ναι Ανοιγει Μετωπα ???? Να ηξερε Οκ..... Αλλα??? Απο τα Συμφραζομενα Φανηκε !!! Και του το ειπε ο Παστελιος κι ακομα συνεχιζε ΚΑΙ μεχρι να φτασει Πει Να κανονισουμε να τα που με Εξω στον Αθρωπο !!?? ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ !!!?????????
Τι αλλο θα διαβασουμε Επιτελους εδω.....
Εγω στη θεση σου Θα τον Εκοβα !!! ΘΑ του ελεγα Τωρα εσυ τι θες ???? ΚΑΙ θα τσακωνομουν με τον αλλον οσο θελω....
Παιδια !!! Σοβαρευτειτε !!!!!!!!! Αλλα Μαλλον Θα το ηθελες να την Πεσει Ο γυπας σου στον παστελιο ????? Δικο σου Θεμα και Μαγκια σου !!!! Μη μου λες ομως Λογικο !!!!!!!????? Αννα Εγω Δεν εχω κατι με εσενα.... Απλα παραθετω γνωμη για μια αναρμοστη (κατ'εμε ) συμπεριφορα
Ε ΣΕ αυτο Δε μπορω να Διαφωνησω !!! Ειπαμε !!! = Λεμε ΜΟΝΟ Αληθειες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τωωωρα το νήμα, το έχουμε πάρει dp πίπα κωλο
MississippiCambridge !!
![]()
Δεν το πήρατε αλλά μπορείτε να το χαιδεψετε και να το δαγκωσετε άντε να το χτυπήσετε και λίγοΤο είδαμε το κωλαρακι αλλά δεν το πηραμε