Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 43
- Like
- 46.099
- Πόντοι
- 11.146
Μην απογοητευεσαι μαν.Χάρισμά σου μάγκα. Εγώ τα παρατάω από μελλοντικός μαθητής της. Απογοητεύτηκα...
Ωραία τατού τύπισσα,ξεροχυσαμεLong time no seeeee, missed me?
Κοίτα να σου πω κάτι; Μη νομίζεις ότι σκοτίζομαι και πολύ να μάθω. Κάτι ολίγα από παλιά γνωρίζω. Με ένα φρεσκάρισμα και όλα εντάξει. Αλλά το κορίτσι θα το βλέπω γι'αυτό που κάνει το οποίο το κάνει πολύ καλά...Μην απογοητευεσαι μαν.
Συνέχισε τα μαθήματα και θα τα καταφέρεις σιγουρα
Τότε είσαι οκ μαν!!!Κοίτα να σου πω κάτι; Μη νομίζεις ότι σκοτίζομαι και πολύ να μάθω. Κάτι ολίγα από παλιά γνωρίζω. Με ένα φρεσκάρισμα και όλα εντάξει. Αλλά το κορίτσι θα το βλέπω γι'αυτό που κάνει το οποίο το κάνει πολύ καλά...![]()
Χώσου κι εσύ αλάνι. Και σύντομα μάλιστα αν μπορείς. Θα με θυμηθείς...Τότε είσαι οκ μαν!!!
Σαφώς και καλαμπούριζω περί αγγλικών οκ....Κοίτα να σου πω κάτι; Μη νομίζεις ότι σκοτίζομαι και πολύ να μάθω. Κάτι ολίγα από παλιά γνωρίζω. Με ένα φρεσκάρισμα και όλα εντάξει. Αλλά το κορίτσι θα το βλέπω γι'αυτό που κάνει το οποίο το κάνει πολύ καλά...![]()
Χώσου κι εσύ αλάνι. Και σύντομα μάλιστα αν μπορείς. Θα με θυμηθείς...
Εννοείται φίλε μου ότι χαβαλεδιάζουμε...Σαφώς και καλαμπούριζω περί αγγλικών οκ....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστώ φίλε μου!!!
Γνωρίζω...!!!
We'll make new ones soon I promiseeeliving with our memories...
Μουναρα για γλείψιμοLong time no seeeee, missed me?
Και πρόσωπαρα έχει λογικάΜουναρα για γλείψιμο
Φοβερή
Γλυκό και καυλιάρικο πρόσωπο. Κλείσ'την και θα περάσεις σούπερ... Αξίζει με 1000 η μικρή!!!Και πρόσωπαρα έχει λογικά
Σκέφτομαι ματαρες να κοιτάνε λάγνα και.....κρατιεμαι!!
Ελπίζω να κατέβω σύντομα Αθήνα να το ζήσω, Αννούλα
Λίγη υπομονουλα θέλει μονάχαΔύσκολο να κλείσεις ραντεβού
Την πρώτη ώρα θέλω να τη φάω στο γλύψιμο , πειράζει ;;Long time no seeeee, missed me?
Καθόλου δεν πειράζει χιχιχιχΤην πρώτη ώρα θέλω να τη φάω στο γλύψιμο , πειράζει ;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μεσημεριανά ραντεβού κάνεις Αννούλα ;
Πάρε και μια κρέμα ανάπλασης καλού κακού μαζί σου γιατί προβλέπω να στο λιωνηΚαθόλου δεν πειράζει χιχιχιχ
Κάνω ναι απλά κατόπιν συνεννόησης για τη μέρα