dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 63
- Like
- 45.244
- Πόντοι
- 22.936
Θα έρθω την επόμενη φορά με χαρτοφύλακαΓια κάποιο λόγο όλοι νομίζουν ότι θα αλλάξω γνώμη eventually λολλλ

Θα έρθω την επόμενη φορά με χαρτοφύλακαΓια κάποιο λόγο όλοι νομίζουν ότι θα αλλάξω γνώμη eventually λολλλ
συνηγορε του διαβολου; πρωτη φορα γραφω εδω μεσα, δεν κοιταω τι εχει ειπωθει πριν. Ρωταω και οποιος απαντησει απαντησεΜου αρέσει που ρωτούν κατά καιρούς ενώ το έχεις δηλώσει ξεκάθαρα
eventually μη λες μεγαλα λογια, πιτσιρικα γαρΓια κάποιο λόγο όλοι νομίζουν ότι θα αλλάξω γνώμη eventually λολλλ
Κοριτσάρα η Αννούλα μαν με όλες τις έννοιες
.....αλανι κ αδυναμια μεγαλη!Κοριτσάρα η Αννούλα μαν με όλες τις έννοιες
Αφού είσαι γνώστης![]()
Για κάποιο λόγο όλοι νομίζουν ότι θα αλλάξω γνώμη eventually λολλλ
Έτσι να το συζητήσουμε χαχαχαχαΘα έρθω την επόμενη φορά με χαρτοφύλακα
![]()
![]()
Πολύ σωστή!!!Έτσι να το συζητήσουμε χαχαχαχα
Η αλήθεια είναι ότι είσαι μουναρος...Long time no seeeee, missed me?
Να το πω εγώ αντί για σένα να σε βγάλω και απ'τη δύσκολη θέση ή μήπως παρεξηγηθεί το κορίτσι;Η αλήθεια είναι ότι είσαι μουναρος...
Τώρα για το αγγλικό τη να σου πω βρε παιδί μου...!!!
You're so fucking hot and horny baby!!!Ε και δεν το λεςςς
Να πω και εγώ το ίδιο ή θα με αρχίσει σε τίποτα γαλλικά?You're so fucking hot and horny baby!!!
For a lot of tearing...![]()
Αννουλα μας γλυκιά...You are so hot and horny baby!!!Ε και δεν το λεςςς
Τι να σου πω ρε μαγκίτη; Εμένα μάλλον με πρόγκηξε αφού πάτησε γελαστό emoji σ'αυτό που της έγραψα. Αντί να με ενθαρρύνει να συνεχίσω την προσπάθειά μου...Να πω και εγώ το ίδιο ή θα με αρχίσει σε τίποτα γαλλικά?
Το τελευταίο το έκλεψα από αλλού!!!Αννουλα μας γλυκιά...You are so hot and horny baby!!!
For a lot of tearing !!!
I have already missing you !!!
Το έγραψα ήδη συνάδελφε!! Δεν με άρχισε στα γαλλικά αλλά και εμένα γελαστό emoji...Αυτό είναι καλό!!!Τι να σου πω ρε μαγκίτη; Εμένα μάλλον με πρόγκηξε αφού πάτησε γελαστό emoji σ'αυτό που της έγραψα. Αντί να με ενθαρρύνει να συνεχίσω την προσπάθειά μου...![]()
living with our memories...Long time no seeeee, missed me?