Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 32.240
Εσύ καλύτερα να κλείσεις ραντεβού με κάποιον γιατρό χαχαχαχαχαχαχΕγώ τον έχω 38.5 εκατοστά μπορώ να κλείσω ραντεβού μαζί σου Άννα?
Εσύ καλύτερα να κλείσεις ραντεβού με κάποιον γιατρό χαχαχαχαχαχαχΕγώ τον έχω 38.5 εκατοστά μπορώ να κλείσω ραντεβού μαζί σου Άννα?
.....ωνσγ πρωι-πρωιΚαλημέρα αγόρια από αύριο πάλι μαζί σας![]()
Καλημέρεςςςςςςς !!!Καλημέρα αγόρια από αύριο πάλι μαζί σας![]()
Καλημέρα σου ομορφηΚαλημέρα αγόρια από αύριο πάλι μαζί σας![]()
Καλημέρα ΚΑΥΛΑ ωραίο το σκουλαρίκι στην ρώγα έχω και εγωΚαλημέρα αγόρια από αύριο πάλι μαζί σας![]()
Καλημέρα αγόρια από αύριο πάλι μαζί σας![]()
Ρε Αννουλα, οχι πρωι πρωι αυτα, πως θα δουλεψουμε τωρα, δεν φτανει το αιμα και για τα δυο κεφαλια!Καλημέρα αγόρια από αύριο πάλι μαζί σας![]()
Τι χέλι είναι αυτό μέσα στο δύχτι!!Καλημέρα αγόρια από αύριο πάλι μαζί σας![]()
Σε Γλύφα από την κορυφή ως τα νύχια μέχρι και στην καβλομασχαλη σου καβλααααα μου εσύΚαλημέρα αγόρια από αύριο πάλι μαζί σας![]()
....αδελφε, απο Γλυφα δεν εχει "κορυφη ως τα νυχια", μονο Αγιοκαμπο παει το παπορο!Σε Γλύφα από την κορυφή ως τα νύχια μέχρι και στην καβλομασχαλη σου καβλααααα μου εσύ
Το δις εξαμαρτείν.......αδελφε, απο Γλυφα δεν εχει "κορυφη ως τα νυχια", μονο Αγιοκαμπο παει το παπορο!![]()
Το χω ξανακάνει αυτό το λάθος αλλά το πληκτρολόγιο γράφει μόνο του πολλές φορές....σ'εχασα λιγο, τεσπα![]()
Βγάζεις ρε μωρό μου μια πολύ γλυκιά καβλοαγριαδα......Καλημέρα αγόρια από αύριο πάλι μαζί σας![]()
Καυλοραπανο
Μακαρι να ήμουν αδύνατη οπως και εσύ
Η κάθε μία μας έχει την ομορφιά της κούκλα! Αγάπα το σώμα σου κ τον εαυτό σου για αυτό ακριβώς που είναι!Μακαρι να ήμουν αδύνατη οπως και εσύ