Spiros_73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 79.795
- Πόντοι
- 12.056
Ειδες φιλε μου;;λες να εχει κανενα εξωγήινο κωλο η σειραΕίδα ότι σχολίασες και λέω πάλι κώλο θα βλέπει. Ας μπω.
Λάθος τελικά. Σε παρεξήγησα.
Συγνώμη.
Ειδες φιλε μου;;λες να εχει κανενα εξωγήινο κωλο η σειραΕίδα ότι σχολίασες και λέω πάλι κώλο θα βλέπει. Ας μπω.
Λάθος τελικά. Σε παρεξήγησα.
Συγνώμη.
The mandalorianΠοια ειναι αυτη η σειρα![]()
Revenge of the sith is my favΠοια κατά την γνώμη σου είναι η νο1 ταινία της σειράς???
Εχει παρει πτυχιο.Παιδια μη ξεχνατε. Σεξι φοιτητρια ΟΧΙ ΒΙΖΙΤΑ
Το έχω ήδη δει σινεμααα, κλαμααα....btw. βγηκε το Venom 3 (ψιλοχαλια ποιοτητα ακομη κ χωρις υποτιτλους για οποιους δν εχουν προβλημα με την γλωσσα)![]()
How originalΠαιδια μη ξεχνατε. Σεξι φοιτητρια ΟΧΙ ΒΙΖΙΤΑ
Δύο συγκεκριμέναΕχει παρει πτυχιο.
Παιδια μη ξεχνατε. Σεξι φοιτητρια ΟΧΙ ΒΙΖΙΤΑ
ρε μπας και εισαι ο γκλετσος?Μπορεί να το περιγράψει ο καθένας όπως θέλει και η κάθε κοπέλα του χώρου, επίσης να δώσει ότι τίτλο θέλει, η ίδια στην δραστηριότητα της, αλλά εφόσον μιλάμε για ΕΠΊ ΧΡΉΜΑΣΙ σεξουαλική επαφή, ε ακόμα και άτομα με IQ 50, αντιλαμβάνονται ποια είναι η πραγματικότητα.
Το αυτό ΔΕΝ αποτελεί μομφή, ούτε ειρωνεία, ούτε προσβολή, ούτε κακία, απλά η αλήθεια και τίποτα περισσότερο.
Πέρα από όλα τα άλλα, να θυμίσουμε, πως οι εργαζόμενες στον χώρο, επιτελούν και κοινωνικό έργο, φανταστείτε μόνο, πχ πόση αύξηση σε σεξουαλικές επιθέσεις και εγκλήματα θα είχαμε, αν ΔΕΝ υπήρχαν οι ίδιες.
Όχι μόνο τώρα, διαχρονικά ισχύει αυτό.
Καλησπερες σε όλες και όλους, από κάπου πολύ μακριά (για 20+ μέρες ακόμα), να περνάτε ΠΆΝΤΑ καλά και πρωτίστως με υγεία.
Ρώτα τον αν το ψάρι ψήνεται ναι από τις δύο μεριές για να το επιβεβαιώσειςρε μπας και εισαι ο γκλετσος?
5oς οροφος μπιλ ε;
Όλα τα ξέρειςςς5oς οροφος μπιλ ε;
Ε βέβαια,δεν πάω και πουθενά αλλου πέρα απο μπιλ και πραιβ,να σκεφτεις απ τον ζωγραφικό πίνακα το κατάλαβαΌλα τα ξέρειςςς
ειναι εργο τεχνης η αννουλαΕ βέβαια,δεν πάω και πουθενά αλλου πέρα απο μπιλ και πραιβ,να σκεφτεις απ τον ζωγραφικό πίνακα το κατάλαβα![]()

Πριβέ καλέ χαχαχαΕ βέβαια,δεν πάω και πουθενά αλλου πέρα απο μπιλ και πραιβ,να σκεφτεις απ τον ζωγραφικό πίνακα το κατάλαβα![]()
Χαχα το έχω ακούσει και με τις δύο ονομασίεςΠριβέ καλέ χαχαχα
ΕπιτελουςΚατόπιν ακύρωσης κενό για σήμερα 21:00 και 23:00