Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 49.505
- Πόντοι
- 28.246
Anna sultan, popo yok.Günaydın.
Ιstek popo!
Anna sultan, popo yok.Günaydın.
Ιstek popo!
Δυστυχως μου ειχε τυχει και εμένα ενας τετοιος,και κακώς που δεν σηκώθηκα να φυγω,θα το μετανιώνωΔιαβάζω κριτικές που λέτε μερικοί πόσο σας καύλωσε που φαινόταν η κοπέλα να πονάει να υποφέρει και να υπομένει και θέλω να ΞΕΡΑΣΩ και να τα παρατήσω όλα επί τόπου αλήθεια
Χλεπα στη μούρη έπρεπε να του ρίξειςΔυστυχως μου ειχε τυχει και εμένα ενας τετοιος,και κακώς που δεν σηκώθηκα να φυγω,θα το μετανιώνω
Εχει φαει μπαν τωρα,γτ λέει διαγραμμενο μελος το προφιλ τουΧλεπα στη μούρη έπρεπε να του ρίξεις
Πες ονόματα μην ντρέπεσαι, αυτοί όλοι είναι εν δυνάμει βιαστές
Πες μου αν θέλεις αριθμό βαιμπερ σε πμ να το προωθήσω και σε όσες κοπέλες ξέρω να φυλαγομαστεΕχει φαει μπαν τωρα,γτ λέει διαγραμμενο μελος το προφιλ του
ε ναι ρε συ Αννουλα οι γαμιαδες εδω του μπου ειναι ολοι ενας και ενας........αλλα ξερεις η μαλακια παει στεφανι.....αμα δεν γραψουν οτι εκαναν την κοπελα να σπαρταραει πως θα νιωσουν καλα???Διαβάζω κριτικές που λέτε μερικοί πόσο σας καύλωσε που φαινόταν η κοπέλα να πονάει να υποφέρει και να υπομένει και θέλω να ΞΕΡΑΣΩ και να τα παρατήσω όλα επί τόπου αλήθεια
Να σπαρταρησει δεν μας πειράζει να υποφέρει??? Πάμε καλά?? Πληρωμένος βιασμός.ε ναι ρε συ Αννουλα οι γαμιαδες εδω του μπου ειναι ολοι ενας και ενας........αλλα ξερεις η μαλακια παει στεφανι.....αμ δεν γραψουν οτι εκαναν την κοπελα να σπαρταραει πως θα νιωσουν καλα???
για καποιους που γουσταρουν να ειναι βιαιοι εννοειε ναι ρε συ Αννουλα οι γαμιαδες εδω του μπου ειναι ολοι ενας και ενας........αλλα ξερεις η μαλακια παει στεφανι.....αμα δεν γραψουν οτι εκαναν την κοπελα να σπαρταραει πως θα νιωσουν καλα???
συμφωνω 100% μαζι σου ...απλα ολες οι κριτικες και αν οχι ολες οι πιο πολλες...εχουν αυτο το υφος....γιατι οταν γραφει οτι της εσκισα τον κωλο πχ ...και αυτο το ιδιο ειναι για εμενα!!!Να σπαρταρησει δεν μας πειράζει να υποφέρει??? Πάμε καλά?? Πληρωμένος βιασμός.
μαλακες ειναι.........για καποιους που γουσταρουν να ειναι βιαιοι εννοει
θυμαμαι πιο παλια στο νημα σου , που χες γραψει για εναν μεθυσμενοΕχει φαει μπαν τωρα,γτ λέει διαγραμμενο μελος το προφιλ του
ΒέβαιαΠες μου αν θέλεις αριθμό βαιμπερ σε πμ να το προωθήσω και σε όσες κοπέλες ξέρω να φυλαγομαστε
Αυτος ήτανθυμαμαι πιο παλια στο νημα σου , που χες γραψει για εναν μεθυσμενο
Έχω ξεχεσει Κ εγώ μερικούς που μου έρχονται όλο θράσος υπό την επήρειαθυμαμαι πιο παλια στο νημα σου , που χες γραψει για εναν μεθυσμενο
και πολυ καλα εκανες !Έχω ξεχεσει Κ εγώ μερικούς που μου έρχονται όλο θράσος υπό την επήρεια
Av είναι άντρας θα σε κάνει να σπαρταράς από ηδονή που είναι υπέροχο αίσθημα για εσένα όπως και για δαύτον, διότι του ανεβάζει τον εγωισμό.Να σπαρταρησει δεν μας πειράζει να υποφέρει??? Πάμε καλά?? Πληρωμένος βιασμός.

Ναι είμαι σίγουρη αυτός ήταν μοντέλοΚαι θυμαστε που με ελεγε κιολας αγυμναστη,πλαδαρη και οτι εχω και κύφωση στη σπονδυλικη στηλη,ε βεβαια,επειδη με έβλεπε που είχα δυσφορια
Ναι τρομάρα του κακια,και σκεψου για να μην υπάρχει τωρα ο λογαριασμος τουΝαι είμαι σίγουρη αυτός ήταν μοντέλο
Βρε άντε στο διάολο
σε μεθυσμενο ορθοπεδικο - (παυλα) γυμναστη πηγες και επεσες? ...σου βγαλε και διαγνωση απο πανω !Και θυμαστε που με ελεγε κιολας αγυμναστη,πλαδαρη και οτι εχω και κύφωση στη σπονδυλικη στηλη,ε βεβαια,επειδη με έβλεπε που είχα δυσφορια
Ναι και είχε γράψει εδώ και πού συγκεκριμένα στη σπονδυλικη στήλησε μεθυσμενο ορθοπεδικο πηγες και επεσες? ...σου βγαλε και διαγνωση απο πανω !