Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 79.095
- Πόντοι
- 23.656
....trial and error methodI 've come to wisdom through failure.
....trial and error methodI 've come to wisdom through failure.
Bloody right, mate!....trial and error method![]()
Nope.......trial and error method![]()
Will you still need me?Nope...
The carpenter measures twice and cuts once.![]()
My mom is half American and I was brought up bilingual! I've also taught English to kids in the past as a private tutor!Hello, dear!
If i may and if it's not indiscreet, not inquisitive...
Your English is excellent! How come?
Cheers!
Where is Vladis when you need him? Λεω εγω...Of Yankee origins? Nice!
Thanks, love!
Για να αρχίσει τις ανόητες λοιδωριες του σε βάρος του East End and/or Croydon;;;Where is Vladis when you need him? Λεω εγω...
Εσυ συνεχιζεις να τα εχεις καλα με τον @The Saint*; Δεν τα βλεπω καλα τα πράγματα με το χαρτζιλίκι του μπάρμπα σου και θα τον χρειαστεις. Ερχονται και Χριστούγεννα.ρεντικιουλους
American beauty, δηλαδη.My mom is half American and I was brought up bilingual! I've also taught English to kids in the past as a private tutor!
ΚαλημέραMου φάνηκε πάντως τερμα αρρωστη κατασταση,που δυσκολεύομαι να πιστεψω οτι αυτα γίνονται στην πραγματικότητα
Νομίζω ότι σπαμαρουμε πλέον.Εσυ συνεχιζεις να τα εχεις καλα με τον @The Saint*; Δεν τα βλεπω καλα τα πράγματα με το χαρτζιλίκι του μπάρμπα σου και θα τον χρειαστεις. Ερχονται και Χριστούγεννα.

Γι αυτο έκανα την συσχετιση με το American Beauty παραπάνω. Για να μην ξεφεύγουμε απο το θεμα.Νομίζω ότι σπαμαρουμε πλέον.
She 'll kick off at us....
Thanks for hosting us, ma'am!
![]()
Η διαφορά έγκειται στο ότι ο @blizardeye τα έτρωγε στις αγγλίδες τροφούς......αδελφε να μαθεις αγγλικα πρωτα κ μετα θα παρεις τα 300.
Που πληρωνε τοσα χρονια ο @blizardeye να μαθεις μια ξενη γλωσσα κ εσυ τα 'τρωγες στις πουτανες
ΥΓ. οχι το γλειφομουνι ΔΕΝ ειναι ξενη γλωσσα!!
There can only be one English nanny!Η διαφορά έγκειται στο ότι ο @blizardeye τα έτρωγε στις αγγλίδες τροφούς.
There can only be one English nanny!
No problem! Thank you for taking interest!Of Yankee origins? Nice!
Thanks, love!
Ποιο πράγμα ακριβώςρεντικιουλους