Spiros_73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 79.948
- Πόντοι
- 12.056
Αυτο μου θυμιζει λιγο το ''κανονισα παρτουζα στο συνολο 4 ατομα,τελικα 3 δεν ηρθαν,εγω παντως περασα τελεια.

Αυτο μου θυμιζει λιγο το ''κανονισα παρτουζα στο συνολο 4 ατομα,τελικα 3 δεν ηρθαν,εγω παντως περασα τελεια.

Πολύ εγωΑυτο μου θυμιζει λιγο το ''κανονισα παρτουζα στο συνολο 4 ατομα,τελικα 3 δεν ηρθαν,εγω παντως περασα τελεια.
"Η ψωλή δεν μένει ποτέ ανικανοποιητη και η μαλακία είναι πιο καλή γιατί είναι χειροποίητη"Αυτο μου θυμιζει λιγο το ''κανονισα παρτουζα στο συνολο 4 ατομα,τελικα 3 δεν ηρθαν,εγω παντως περασα τελεια.
Ασε ρε Αννα,που αμα κανονισεις εσυ παρτουζα με 4,θα ερθουν 17.Πολύ εγω
Υπάρχει και χειρότερο,να περιμένεις 2+1(+1) και να έρθει μόνο ο άντρας....Αυτο μου θυμιζει λιγο το ''κανονισα παρτουζα στο συνολο 4 ατομα,τελικα 3 δεν ηρθαν,εγω παντως περασα τελεια.
Πως τον πετσόκοψες έτσι ρε μανάρα;Και να χες ζητήσει δεν θα χες πάρει οπότε χαχαχ
θα στο κανω ακομα χειροτερο.Περιμενεις 2+1,σου σκαει μονο ο αντρας που τελικα τον ψιλοπαιρνει και λιγο,ξεκιναει κυνηγητο γυρω γυρω στο δωματιο γιατι θελει να τον τρυπησεις.Υπάρχει και χειρότερο,να περιμένεις 2+1 και να έρθει μόνο ο άντρας....
![]()
Φωτογραφίζεις κάποιο εδώ μέλος.....θα στο κανω ακομα χειροτερο.Περιμενεις 2+1,σου σκαει μονο ο αντρας που τελικα τον ψιλοπαιρνει και λιγο,ξεκιναει κυνηγητο γυρω γυρω στο δωματιο γιατι θελει να τον τρυπησεις.
σαν κρουασαν.............Γεγονός! Όπως λέει και το ρητό "κανονίζω ραντεβού με μουνάκια, καυλώνω και τραβάω μια μαλακία στα καπάκια, όταν χύσω ξενερώνω το ακυρώνω με τη μία, της λέω άκυρο για απόψε παίχτηκε μια μαλακία"
Όχι εννοώ ότι θα περνούσα καλύτερα μόνη μου χαχαχαχαχαχαχΑσε ρε Αννα,που αμα κανονισεις εσυ παρτουζα με 4,θα ερθουν 17.
Με διαβάλουνΑννα κανεις και παρτουζες???...τι λενε???
Πειραζει να ειμαι σε μια γωνιτσα να βλεπω? Και αμα χρειαστεις καμια βοηθεια,γι'αυτο ειναι οι φιλοι!Όχι εννοώ ότι θα περνούσα καλύτερα μόνη μου χαχαχαχαχαχαχ
γιατι???...ενα τριο με την φιλεναδα σου και θα πεσουν τα τσιμεντα!!!!!!!!!!!!........γιααααα καντε μια κουβεντουλα !!!!!!!!!!!Με διαβάλουν
Φιλεναδίτσος κτλ?Πειραζει να ειμαι σε μια γωνιτσα να βλεπω? Και αμα χρειαστεις καμια βοηθεια,γι'αυτο ειναι οι φιλοι!
![]()

Θα μπω,το κανω πουστικα ομως.Ξεκιναω σαν φιλος.Φιλεναδίτσος κτλ?
![]()
Είναι ωραίο το μωρό.Θα μπω,το κανω πουστικα ομως.Ξεκιναω σαν φιλος.

Μην της πεις τιποτα,δε ξερει κατι.Μεταξυ μας αυταΕίναι ωραίο το μωρό.
Σε καταλαβαίνω.
![]()