Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 79.001
- Πόντοι
- 23.656
...ApostolakiLanes?
Lamberts?
Power Health?
Vitabiotics?
Doctor's Formula?
Τελευταία τροποποίηση:
...ApostolakiLanes?
Lamberts?
Power Health?
Vitabiotics?
Doctor's Formula?
Κούκλα*guess who's back, back again* ( hint the infamous Boots)
Στράτος??...Apostolakis
....ποσα θες να μας τρελανεις?!??!Στράτος??
...βασικα για τσιπουρο ελεγα, αλλα οκ οτι πειςη Αννουλα ειναι καλη στην καταποση και ο Στρατος ηταν ΜΕΓΙΣΤΟΣ σαν δεξι μπακ!!!!
Παιδιά φαγωθηκατε σιγά τι φαίνεταιιιιΣώμα είπαμε ΣΚΊΖΕΙΣ, αλλά και πρόσωπο όντως υπέροχο, απλά τα πιο όμορφα που έχω δει, 15+ χρόνια εδώ μέσα.
![]()
εμεις σε ξερουμε Αννουλα γιαυτο το λεμε !!!!!!!!!!!!!!Παιδιά φαγωθηκατε σιγά τι φαίνεταιιιι
Έχουμε δει από κοντά πόσο κουκλαρα είσαι. Δεν λέω μουναρα γιατί θέλω να κρατήσω ένα επιπεδο στη συζήτηση.Παιδιά φαγωθηκατε σιγά τι φαίνεταιιιι
Εσύ με είδες και πρόσφατα δεν πρόλαβα και να χαιρετήσωΈχουμε δει από κοντά πόσο κουκλαρα είσαι. Δεν λέω μουναρα γιατί θέλω να κρατήσω ένα επιπεδο στη συζήτηση.
Την επόμενη θα τα πούμε ιδιαιτέρως!!!Εσύ με είδες και πρόσφατα δεν πρόλαβα και να χαιρετήσω
Φυσική ομορφιά... απλά κουκλάρα!!!!*guess who's back, back again* ( hint the infamous Boots)
.....nope, "Mε"!!!
.....nope, "Mε"!!!
![]()
μα ειναι ποτα μωρε αυτα??...ακου τσιπουρο....και με ομομα Αποστολακη μαλιστα........εεεε χαϊ τωρα, ανεπιδεκτος μαθησεως![]()
...καλα, μεινε εδω εσυμα ειναι ποτα μωρε αυτα??...ακου τσιπουρο....και με ομομα Αποστολακη μαλιστα...![]()
αυτα ειναι για τους νεους........καλα, μεινε εδω εσυ
![]()
ουζο και σουμα μονο...ολα τα αλλα ειναι για να κανουμε χαβαλε....αυτα ειναι για τους νεους.....