Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 32.246
ΚαλησπέραΚαλησπέρα Άννα
ΚαλησπέραΚαλησπέρα Άννα
Έλα που θα σπάσουν!!Καλέ θα σπάσουν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Άννα είναι το καλλιτεχνικό σου και σένα ?Αφού θες να την μεταμορφωσεις γιατί θες ραντεβού μαζί της;Επέλεξε μια κοπέλα στα γούστα σου.
Δεν έχω καλλιτεχνικό,δεν είμαι κάνας αεργος αποτυχημένος dj.Άννα είναι το καλλιτεχνικό σου και σένα ?![]()
γραμματέας της μήπως ?Δεν έχω καλλιτεχνικό,δεν είμαι κάνας αεργος αποτυχημένος dj.
Οπ τι έχουμε εδώ?Δεν έχω καλλιτεχνικό,δεν είμαι κάνας αεργος αποτυχημένος dj.
Οπ τι έχουμε εδώ?
....αρχοντα τι ειναι ο "δισκος" κ το "παν παν" παπουτσι?!?!?
Odin welcome back
Odin welcome back

δε μπορώ να πω, είναι τα συνθηματικά μας.....αρχοντα τι ειναι ο "δισκος" κ το "παν παν" παπουτσι?!?!?![]()
...καλωςδε μπορώ να πω, είναι τα συνθηματικά μας.

Εχει δίκιο. Η πας με κάποια με την προσωπικότητα που σου αρέσει εσένα η καθόλου.Άννα είναι το καλλιτεχνικό σου και σένα ?![]()
δεν απευθύνθηκα σε κάποιον από τους δυο σας νομίζω και σύμφωνα με τα ριπλάηζ μεταξύ μας, ήταν κάτι χιουμοριστικό... μεταξύ μας.Εχει δίκιο. Η πας με κάποια με την προσωπικότητα που σου αρέσει εσένα η καθόλου.
Αν κάνει η οποιαδήποτε Άννα ο,τι αρέσει στον κάθε έναν απλά δεν θα έχει δική της προσωπικότητα .
Κάτι κερδίζει κάτι χάνει και η ίδια.
Και η ίδια δεν νομίζω ότι περίμενε πως είναι για όλους.
Το νημα είναι δημόσιο, ας της έστελνες προσωπικό μήνυμα. Από τη στιγμή που το διαβάζουμε όλοι,έχουμε το δικαίωμα να εκφράσουμε τη γνώμη μας.δεν απευθύνθηκα σε κάποιον από τους δυο σας νομίζω και σύμφωνα με τα ριπλάηζ μεταξύ μας, ήταν κάτι χιουμοριστικό... μεταξύ μας.
δε νομίζω να έχω μπει σφήνα σε κάποιον και σε ότι έχει ζητήσει, γιατί προφανώς δε μου πέφτει λόγος.