Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 20.313
Ξέρω ξέρωΤο έχω δει.. και θέλω να το ξαναδώ.. με τα μαλλιά κάτω .
Ξέρω ξέρωΤο έχω δει.. και θέλω να το ξαναδώ.. με τα μαλλιά κάτω .
ωρες ωρες μενω αφωνος με το ποσο δικιο ειχε ο Einstein λεγοντας οτι "τα μονα πραγματα που αγγιζουν το απειρο ειναι το διαστημα και η ανθρωπινη βλακεια και για το διαστημα δεν ειναι απολυτα σιγουρος".Αριστερή είναι η Αννούλα τύπε, έχουν γράψει μύστες για αξυρισια και μποχα σε ραντεβού , για αυτό την αγαπάμε και την πειράζουμε. Τις έχουμε τεράστια ανάγκη τις βρωμιαρες υποτακτικές πόρνες
Καλύτερη δεν παίζει είσαι φωτιά μωράκι!!!!Μου πάει το φόρεμα αγόρια τι λέτε?
Μμμμμ..... άλλο level....Μου πάει το φόρεμα αγόρια τι λέτε?
Και με το φόρεμαΜου πάει το φόρεμα αγόρια τι λέτε?
Μουναρα είσαι αλά με το φόρεμα θα μας άρεσε στα τεσεραΜου πάει το φόρεμα αγόρια τι λέτε?
Πανουλη...χαχαχαχαΚαι με το φόρεμα
και χωρίς αυτό
είσαι
Δεν το είπε ποτέ αυτό ο Einsteinωρες ωρες μενω αφωνος με το ποσο δικιο ειχε ο Einstein λεγοντας οτι "τα μονα πραγματα που αγγιζουν το απειρο ειναι το διαστημα και η ανθρωπινη βλακεια και για το διαστημα δεν ειναι απολυτα σιγουρος".
Αννα Αννα Αννα Αννα.....ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ πολυ καλο το φορεμα Αλλα το απο μεσα θα ηθελα...!!!!Βέβαιααα
True, but we all got the point don't be a buzz killΔεν το είπε ποτέ αυτό ο Einstein
Εισαι λουλης ( απο το τρελουλης ) Ο Αινσταιν εδωσε τον ορισμο της βλακα , οτι ειναι αυτος που επαναλαμβανει τα ιδια πραγματα και περιμενει διαφορετικο αποτελεσμαωρες ωρες μενω αφωνος με το ποσο δικιο ειχε ο Einstein λεγοντας οτι "τα μονα πραγματα που αγγιζουν το απειρο ειναι το διαστημα και η ανθρωπινη βλακεια και για το διαστημα δεν ειναι απολυτα σιγουρος".
Συγγνώμη Άννα μου δεν κρατήθηκαTrue, but we all got the point don't be a buzz kill
Απλά κούκλαΜου πάει το φόρεμα αγόρια τι λέτε?
Πρώτο τραπέζι πίστα !!Μου πάει το φόρεμα αγόρια τι λέτε?
Κρεβατογεμιστρα και αναψοαναφτρα εισαιΜου πάει το φόρεμα αγόρια τι λέτε?
Μου πάει το φόρεμα αγόρια τι λέτε?
Αννούλα είσαι τρέλα !! (πάντα ) κορμάρα και υπέροχη !!!Μου πάει το φόρεμα αγόρια τι λέτε?
Κούκλα!!Μου πάει το φόρεμα αγόρια τι λέτε?
Όχι τελείωςΠολύ. Είσαι γυμνή από μέσα;
Ποτέ μου δεν φοράω σουτιέν! Μόνο σε κανένα σετ με εσώρουχα για το στυλ χαχαχαχαΑννούλα είσαι τρέλα !! (πάντα ) κορμάρα και υπέροχη !!!
Υ.Γ. τρελαίνομαι για σεξυ πλατούλα, και φόρεμα χωρις σουτιέν !!!
Να διαγραφονται οι ρωγες μεσα απο το φορεμα!Αννούλα είσαι τρέλα !! (πάντα ) κορμάρα και υπέροχη !!!
Υ.Γ. τρελαίνομαι για σεξυ πλατούλα, και φόρεμα χωρις σουτιέν !!!