Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ναι κούκλεΞέρει κανείς άμα πάω Αθήνα κάνει και πρόγραμμα πάνω από μια ωρα
Οκ ευχαριστώ θα πάρω τηλέφωνο όταν έρθω την εάν είναι πρόγραμμα 2 η 3 ώρες το ραντεβού το κάνεις την ίδια μέραΝαι κούκλε
Η συνενόηση γίνεται μέσω μηνυμάτων στο βαιμπερΟκ ευχαριστώ θα πάρω τηλέφωνο όταν έρθω την εάν είναι πρόγραμμα 2 η 3 ώρες το ραντεβού το κάνεις την ίδια μέρα
Οκ καληνύχτα και καλή χρονιάΗ συνενόηση γίνεται μέσω μηνυμάτων στο βαιμπερ
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σου στείλε μου μια δύο μέρες πριν αν είναι δυνατόν
....γεια σου ρε αλανι ομορφο!!!! Επισης χρονια καλα, τυχερα & με υγεια-διαθεση για να βγαζουμε γουστα ομορφα!Καλά Χριστούγεννα σε όλους αγόρια και κορίτσια με αγάπη, ευτυχία, ηρεμία, καλό φαγητό, ωραίο κρασί και ζεστές σφιχτες αγκαλιές που βάζουν όλα τα κομμάτια μας στην θέση τους, και έξτρα σπέσιαλ with a cherry on top χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν! Άντε κ καλώς να μας βρει ο νέος χρόνος, ευχαριστώ για όλη την αγάπη που μου έχετε δώσει από τότε που μπήκα στην παρέα σας![]()
Αννα είσαι μέσα στη καύλα....!!!!!Καλά Χριστούγεννα σε όλους αγόρια και κορίτσια με αγάπη, ευτυχία, ηρεμία, καλό φαγητό, ωραίο κρασί και ζεστές σφιχτες αγκαλιές που βάζουν όλα τα κομμάτια μας στην θέση τους, και έξτρα σπέσιαλ with a cherry on top χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν! Άντε κ καλώς να μας βρει ο νέος χρόνος, ευχαριστώ για όλη την αγάπη που μου έχετε δώσει από τότε που μπήκα στην παρέα σας![]()
Η συνενόηση γίνεται μέσω μηνυμάτων στο βαιμπερ
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σου στείλε μου μια δύο μέρες πριν αν είναι δυνατόν
Λάθος που φούσκωσες τόσο τα χειλάκια σου,γιατί έχεις πολύ όμορφο πρόσωπο.Χρόνια πολλά με όλα τα καλά!Καλά Χριστούγεννα σε όλους αγόρια και κορίτσια με αγάπη, ευτυχία, ηρεμία, καλό φαγητό, ωραίο κρασί και ζεστές σφιχτες αγκαλιές που βάζουν όλα τα κομμάτια μας στην θέση τους, και έξτρα σπέσιαλ with a cherry on top χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν! Άντε κ καλώς να μας βρει ο νέος χρόνος, ευχαριστώ για όλη την αγάπη που μου έχετε δώσει από τότε που μπήκα στην παρέα σας![]()
Μπορείς να δοκιμάσεις κ αυθημερόν εννοείται, ίσως κ να σαι τυχερόςΔύσκολο για κάποιους από εμάς να ξέρουμε τόσες μέρες πριν
Δεν έχω ακούσει ποτέ παράπονο για τα χείλη μου, οι περισσότεροι τα αναφέρουν ως ένα από τα δυνατά στοιχεία του προσώπου μου, κ δεν έχει αλλάξει κάτι, δεν τα έχω κάνει μεγαλύτερα από ότι ήταν δηλαδή.Λάθος που φούσκωσες τόσο τα χειλάκια σου,γιατί έχεις πολύ όμορφο πρόσωπο.Χρόνια πολλά με όλα τα καλά!
Όχι αγάπη από 5 του μήνα (λογικά)Γεια σου Αννα δουλευεις αυτη την περιοδο?
Καλα εκανε,να φουσκωση και και τα βυζακια της!!!!!Λάθος που φούσκωσες τόσο τα χειλάκια σου,γιατί έχεις πολύ όμορφο πρόσωπο.Χρόνια πολλά με όλα τα καλά!
Σαν το φυσικό βυζί δεν έχει,και ας είναι και μικρόΚαλα εκανε,να φουσκωση και και τα βυζακια της!!!!!
Εμείς ευχαριστούμε..Χαρά μας να συναντάμε τόσο όμορφα και ευγενικά κορίτσια.Καλά Χριστούγεννα σε όλους αγόρια και κορίτσια με αγάπη, ευτυχία, ηρεμία, καλό φαγητό, ωραίο κρασί και ζεστές σφιχτες αγκαλιές που βάζουν όλα τα κομμάτια μας στην θέση τους, και έξτρα σπέσιαλ with a cherry on top χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν! Άντε κ καλώς να μας βρει ο νέος χρόνος, ευχαριστώ για όλη την αγάπη που μου έχετε δώσει από τότε που μπήκα στην παρέα σας![]()
.....τα μαυρα βινυλια κ τα δερματινα να δεις τι φερνουν!!!!!Εμείς ευχαριστούμε..Χαρά μας να συναντάμε τόσο όμορφα και ευγενικά κορίτσια.
ΥΓ. Άσχετο, μιας που είδα τα κόκκινα που φοράς. Λένε οτι τα κόκκινα εσωρουχα την παραμονή πρωτοχρονιάς φέρνουν τύχη. Να βάλω και εγώ λέτε μπας και αλλάξει το κάρμα μου;![]()
Θα φοραω κοκκινα εσωρουχα στο καζινο που θα παω.Σε ευχαριστω για τη πληροφορια συνμυστη.Εμείς ευχαριστούμε..Χαρά μας να συναντάμε τόσο όμορφα και ευγενικά κορίτσια.
ΥΓ. Άσχετο, μιας που είδα τα κόκκινα που φοράς. Λένε οτι τα κόκκινα εσωρουχα την παραμονή πρωτοχρονιάς φέρνουν τύχη. Να βάλω και εγώ λέτε μπας και αλλάξει το κάρμα μου;![]()