Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 78.971
- Πόντοι
- 23.656
....αντε να παιρνουμε σειραΜε απολαμβάνουν καλέ
Όποτε τους αφήνω χιχιχιχι
....αντε να παιρνουμε σειραΜε απολαμβάνουν καλέ
Όποτε τους αφήνω χιχιχιχι
Γιατι; Δεν είμαι κωλολαγνος, αλλά γιατί οχι; Κακή εμπειρία, τι;Ούτε με σφαίρες
Δεν χάθηκα καλέ, περίοδο έχω
ΤρίτηΠότε ξεκινάς;
Δεν το έχω κάνει ποτέ κ απλά δεν θέλω. Με αηδιάζει. Αλλά to each their ownΓιατι; Δεν είμαι κωλολαγνος, αλλά γιατί οχι; Κακή εμπειρία, τι;
Ευχαριστώ πολύ baby!Χρόνια σου πολλά Αννούλα!!
Η Αννούλα το κωλαράκι της κύριοι τύποι το έχει μόνο για τουαλέτα , παρέα με καφέ τσιγάρο και γυναικεία περιοδικάΔεν το έχω κάνει ποτέ κ απλά δεν θέλω. Με αηδιάζει. Αλλά to each their own

Οτι κάνουμε και εμείς δηλαδή. Με μόνη διαφορά οτι εμείς προτιμούμε να διαβάζουμε με τις ώρες αθλητικές εφημερίδες και νέα για το χρηματιστήριο και μετά συνήθως ξεμένουμε απο χαρτί και φωνάζουμε την γυναίκα να μας φέρει..Η Αννούλα το κωλαράκι της κύριοι τύποι το έχει μόνο για τουαλέτα , παρέα με καφέ τσιγάρο και γυναικεία περιοδικά
![]()
![]()
Hahahaha δεν διαβάζω περιοδικά σίγουραΗ Αννούλα το κωλαράκι της κύριοι τύποι το έχει μόνο για τουαλέτα , παρέα με καφέ τσιγάρο και γυναικεία περιοδικά
![]()
![]()
Έχουμε μπει στη ψηφιακή εποχή,έχουμε κινητό.Hahahaha δεν διαβάζω περιοδικά σίγουρα
Έχουμε και βιβλίαΈχουμε μπει στη ψηφιακή εποχή,έχουμε κινητό.
Τα δύο πρώτα τουλάχιστον τα βρήκα ?Hahahaha δεν διαβάζω περιοδικά σίγουρα

Έχουμε και βιβλία
Ούτε καφέ πίνω συχνάΤα δύο πρώτα τουλάχιστον τα βρήκα ?
![]()
Εγώ σίγουρα!Σαν να ναι λίγο πιασμένα τ πατουσακια μου σήμερα, ποιός προσφερεταιιιι

Με μεγαλη μου χαρα !!!Σαν να ναι λίγο πιασμένα τ πατουσακια μου σήμερα, ποιός προσφερεταιιιι