trelos1989
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.910
- Πόντοι
- 736
εχουμε και τη νεα κρεμα της intermed απο τη σειρα babyderm για μωρακια αν θες να του βαλειςΈλα μη με μαλώνεις μωρουλι
εχουμε και τη νεα κρεμα της intermed απο τη σειρα babyderm για μωρακια αν θες να του βαλειςΈλα μη με μαλώνεις μωρουλι
Ρε μλκ (με την καλή έννοια) ανοίγω το μαγαζί το πρωί.. καλή η παρέα σας αλλα..ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΔΙΑΟΛΕ! και για μια στιγμη νομιζα οτι μιλας σοβαρα οτι θα σταματησεις.
Ξεχασες την valeria, Ναγια, Βερονικα. Εκει να δει υποστηριξη απο εσενα ο Acountant.
Τελικα εισαι Λουλης απο το Τρελουληςεχουμε και τη νεα κρεμα της intermed απο τη σειρα babyderm για μωρακια αν θες να του βαλεις![]()
Να είσαι καλά με έκανες και γελασα !Ωπααααα δεν φεύγει κάνεις μέχρι να μου πείτε ποια είναι η Πηνελόπη που είπε η Έλενα

ζηλειααααα ψωρααααα εχω αδειαααααααα νια νια νια νιαΛοιπον οι απογευματινοι να φευγουν σιγα σιγα , Σας Καληνυχτιζω
Ε, φρεσκα ειναι τα σκαγια σου στην Μαρια, λες να μην τα εχει δει;.Γράφω ξεκάθαρα πως δεν θα αναφερθώ σε αυτές που έχουν "κρεμάσει το στριγκάκι".
Εμείς θα περιμένουμε σαν την Πηνελόπη μέχρι να βγάλουμε άκρη με δαυτους χαχαχαΝα είσαι καλά με έκανες και γελασα !
Να σε πληροφορήσω ότι δεν ξέρω καμιά Πηνελόπη!
Τρόπους του λέγειν!
Εννοούσα γενικά τις κοπέλες του χώρου!
Είμαστε μια ευχάριστη παρέα δεν λέω!!
Αλλά πρέπει να κοιμηθούμε τσακωνομαστε και αύριο μην τα πούμε όλα σήμερα![]()
Εντάξει τώρα με ξενέρωσες.Να είσαι καλά με έκανες και γελασα !
Να σε πληροφορήσω ότι δεν ξέρω καμιά Πηνελόπη!
Τρόπους του λέγειν!
Εννοούσα γενικά τις κοπέλες του χώρου!
Είμαστε μια ευχάριστη παρέα δεν λέω!!
Αλλά πρέπει να κοιμηθούμε τσακωνομαστε και αύριο μην τα πούμε όλα σήμερα![]()
οχι ετσι με φωναζαν σαν φοιτητη γιατι οτι μαλακια μου ερχοταν στο μυαλο την εκανα. κανονικο τρελοκομειο απορω πως δεν με ειχαν μπαγλαρωσει τοτεΤελικα εισαι Λουλης απο το Τρελουλης![]()
Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλιΣορι που έχουμε διακοπές ε δεν θα ξαναγίνει
ΠΊΣΩ ΣΤΗ ΓΑΛΈΡΑ ΠΙΆΣΤΕ ΤΟ ΜΑΣΤΊΓΙΟ
ναι αλλα επειδη ειστε 2 οι μνηστηρες πρεπει να ειναι 60Εμείς θα περιμένουμε σαν την Πηνελόπη μέχρι να βγάλουμε άκρη με δαυτους χαχαχα
Έλα να χαλαρώσουμε όλοι λιγακι![]()
μαλλον για ασυμβιβαστος και hopeless romantic μου φερνειςοχι ετσι με φωναζαν σαν φοιτητη γιατι οτι μαλακια μου ερχοταν στο μυαλο την εκανα. κανονικο τρελοκομειο απορω πως δεν με ειχαν μπαγλαρωσει τοτε![]()
Εμπρός λαέ μη σκύβεις το κεφάλι
Βάλε και το μπερε της επανάστασης σαν τον Τσιπρακο σας
Λογικά δεν είχες επιλέξει τα μαθηματικά ως φοιτητής ούτε την ιστορία να φανταστώ.....ναι αλλα επειδη ειστε 2 οι μνηστηρες πρεπει να ειναι 60
εχεις ξεβρακωθει μεσα σε καφε? εχεις βγει εξω απο καλοκαιρινο μπαρ να πας για πιπι στο αυτοκινητο διπλα στα παραθυρα (να σε βλεπουν ολοι φατσα καρτα) αντι να πας τουαλετα και μετα να μπεις μεσα σαν να μην συμβαινει τιποτα? μπορω να σου πω και αλλα, αλλα ντρεπομαι λιγουλακιμαλλον για ασυμβιβαστος και hopeless romantic μου φερνεις
Φοιτητες ολοι καναμε μαλακιες Μετα ψιλομπηκαμε στο λουκι
χα σε τσακωσα αδειαβαστο κι εγω η οδυσσεια δεν διδασκωταν στην ιστορια, ηταν ξεχωριστο φιλολογικο μαθημα οπως και η ιλιαδαΛογικά δεν είχες επιλέξει τα μαθηματικά ως φοιτητής ούτε την ιστορία να φανταστώ.....
216 και για τις 2.
Σε πειράζω. Μην ανοίξουμε beef τωρα