Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Ονσγ τι μουνι είναι αυτοΚάτι κόκκινο είχα υποσχεθεί κάποια στιγμή. Το άργησα λίγο για πασχαλινό αλλά ορίστε χαχαχα σας ελειψααα?![]()
Πασχαλινό χιχιΟνσγ τι μουνι είναι αυτο
Μόνο το τηλ πήρες στα χέρια? Ή έπιασες και τον Ρόκι από κάτω??Πανέμορφη κοπέλα. Θυμάμαι την πρώτη φορά που ανέβασε ένα βιντεάκι με χριστουγεννιατικο φοντο αν θυμάμαι καλα και φαινόταν το πρόσωπο της, τι σοκ ειχα πάθει. Για πότε πήρα το τηλ στα χέρια..![]()
Εντάξει και τα δύο. Μην πω ψέματα. Μόνο μην μου ζητήσεις να σου πω τι έπιασα πρώτα στα χέρια μου , γιατι ειλικρινά δεν θυμάμαι...Μόνο το τηλ πήρες στα χέρια? Ή έπιασες και τον Ρόκι από κάτω??![]()
Το κουκλακι κοντα στο φωτιστικο ολα τα λεφτα!!Κάτι κόκκινο είχα υποσχεθεί κάποια στιγμή. Το άργησα λίγο για πασχαλινό αλλά ορίστε χαχαχα σας ελειψααα?![]()
Τρομερό..Κάτι κόκκινο είχα υποσχεθεί κάποια στιγμή. Το άργησα λίγο για πασχαλινό αλλά ορίστε χαχαχα σας ελειψααα?![]()
Θεά Αγάπη μου ΘΕΑ!!!Κάτι κόκκινο είχα υποσχεθεί κάποια στιγμή. Το άργησα λίγο για πασχαλινό αλλά ορίστε χαχαχα σας ελειψααα?![]()
Σου πάνε τα κόκκινα Αννούλα....Κάτι κόκκινο είχα υποσχεθεί κάποια στιγμή. Το άργησα λίγο για πασχαλινό αλλά ορίστε χαχαχα σας ελειψααα?![]()
Το έχω από μικρή κοιμάμαι μαζί του χαχαχαΤο κουκλακι κοντα στο φωτιστικο ολα τα λεφτα!!
Τελειώσα..Κάτι κόκκινο είχα υποσχεθεί κάποια στιγμή. Το άργησα λίγο για πασχαλινό αλλά ορίστε χαχαχα σας ελειψααα?![]()
Ευτυχώς που δεν είναι sex toy. Θα ήταν ανησυχητικό...Το έχω από μικρή κοιμάμαι μαζί του χαχαχα
ΞαναξεκιναΤελειώσα..
Θα βοηθησεις ;Ξαναξεκινα
....αϊντε κ την επομενη φορα κατι σε μαυρο δερμα ή σε μαυρο βινυλιο, να γουσταρουμε και οι πιο dark που δν ειμαστε φαν της δαντελας και της Victoria SecretΚάτι κόκκινο είχα υποσχεθεί κάποια στιγμή. Το άργησα λίγο για πασχαλινό αλλά ορίστε χαχαχα σας ελειψααα?![]()