rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 27
- Like
- 8.392
- Πόντοι
- 3.446
Βαρέα και ανθυγιεινά ενσημαΓιατί άμα ανέβεις στην ιεραρχία κερδίζεις κάτι?
Βαρέα και ανθυγιεινά ενσημαΓιατί άμα ανέβεις στην ιεραρχία κερδίζεις κάτι?
Οχι και μισαωρα.Ωριαια τουλάχιστον ναι.Μιση ωρα τι test drive να κανω;Ισα ισα το τετράγωνο.Σημασία να το πάω μια track day στα Μέγαρα.Σου λειπουν πολλα μισαωρα test drive μεχρι την προαγωγη, χασομερωντας εδω σε βλεπω στασιμο για πολυ καιρο ακομη
Μεγαρα δεν λεει, τρωει πολυ τακακι και λαστιχοΟχι και μισαωρα.Ωριαια τουλάχιστον ναι.Μιση ωρα τι test drive να κανω;Ισα ισα το τετράγωνο.Σημασία να το πάω μια track day στα Μέγαρα.
Σέρρες πέφτουν μακριά. Τι να κάνουμε λίγες πίστες έχουμε στην Ελλάδα.Μεγαρα δεν λεει, τρωει πολυ τακακι και λαστιχο
1 ώρα και ένα τέταρτο.Δλδ το μεγαλύτερο σου σε διάρκεια ραντεβού πόσες ώρες ήτανε?
4-5 ώρες δρομολόγιο δεν κάνει ούτε ο προαστιακόςΚαι έλεγα τώρα θα μου πεις 4- 5 ώρες .... τίμια τα μονοωρα
σε business memo το βλέπεις. Πόσοι όμως ξέρουν τι είναι αυτό, και πόσοι στην δουλειά του έχουν memo!!!!!Ε όχι δα, το fyi εγώ το βλέπω κ σε business memo
Θα τα είχα αν το book of dead έδινε.Άμα έχει κάποιος το κασερι...τα πάντα γίνονται!
Γλυκόξινο προφανής η απάντησηβολεψου με χυλοπιτες
ελληνικο παραδοσιακο προϊον
ερωτηση ξινο η γλυκο τον προτιμας?
Τι υποσχέθηκα πάλιάννα δεν κρατάς τις υποσχέσεις σου
Ναι είμαι. Ιδιαίτερα όταν δεν βάζει μπόνους με τιποτα είναι θρίλερ.Α!Είσαι των horror movies....
Ε καλά δεν είπα κ κάτι τοοοσο εξειδικευμένο πιασε business memo το βλέπεις. Πόσοι όμως ξέρουν τι είναι αυτό, και πόσοι στην δουλειά του έχουν memo!!!!!
γάμησέ τα αλτσχάιμερ, μετά μου ήρθε η φλασιά.Τι υποσχέθηκα πάλι
Α όχι άμα είμαι δεύτερη επιλογή δεν θέλω να πας στη Γιολάνταγάμησέ τα αλτσχάιμερ, μετά μου ήρθε η φλασιά.
η γιολάντα μου είχε υποσχεθεί φωτό αλλά τα γεράματα...
δεν πειράζει στείλε εσύ![]()
Αν δουλεύεις 12ωρα και έχεις κουραστική δουλειά, καλύτερα να μην ξενυχτας γιατί θα πάρεις τις μπιελες και τα πιστόνια στο χέριΚασερι μπορεί να βγάλει κάποιος με τρόπο ή με κόπο. Εγώ διάλεξα με κόπο και......μου έχει φύγει η κωλοτρυπιδα σήμερα! δεν φτάνει που ήμουν κομμάτια από ξενύχτι σερί είχε και πολύ δουλειά το κέρατο μου..![]()
Κοίτα, έτσι την πάτησα οταν βρέθηκα διευθυντής σε μια μονάδα όπου δεν ήξερα τους υφιστάμενους.Ε καλά δεν είπα κ κάτι τοοοσο εξειδικευμένο πια
Θεωρώ το επίπεδο των "φαν" μ υψηλόΚοίτα, έτσι την πάτησα οταν βρέθηκα διευθυντής σε μια μονάδα όπου δεν ήξερα τους υφιστάμενους.
Θεωρούσα γνωστά , αυτά που θεωρούσα προφανή για μένα. Έλα μου ντε που δεν είναι έτσι..
Να το θυμάσαι. Πάντα πρέπει να σκέπτεσαι με το επίπεδο αυτών που συναναστρέφεσαι..
Γενική παρατήρηση αυτά
οι επιλογές γίνονται απο το αλτσχάιμερ αγαπητή. εγώ ακολουθώΑ όχι άμα είμαι δεύτερη επιλογή δεν θέλω να πας στη Γιολάντα

Μας τιμά ιδιαίτερα αυτό το γεγονόςΘεωρώ το επίπεδο των "φαν" μ υψηλό
Εύχομαι να πλησιάζεις προς το τέλος της βάρδιας σου.Ακόμα αντέχω! Είμαι σκύλος αν και πονάω σε όλο μου το σώμα λες και έπαιζα ξύλο είμαι