Διαγραμμένο μέλος 191953
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 820
- Πόντοι
- 361
Βλέπω να κλείνετε ραντεβού σε τεκέ.....Α συνήθως το αντίθετο παίζει χαχα
Είναι φετίχ σου?
Βλέπω να κλείνετε ραντεβού σε τεκέ.....Α συνήθως το αντίθετο παίζει χαχα
Είναι φετίχ σου?
Ε ναι κ εγώ αυτό είπα όποιος μπορεί ας το κάνειΑπλά δεν κατάλαβα γτ αυτή η κόντρα...αν μπορεί ας γίνει και ο καθένας ζιγκολό να γεμίζουν οι τσέπες...
Με τα νέα μέτρα για το περιβάλλον βλέπω να τρώνε γερο πρόστιμοΒλέπω να κλείνετε ραντεβού σε τεκέ.....![]()
Κοίτα αν μαφησεις ελεύθερη το κάνω εγώ τεκε in no time τώρα π είναι κ χειμώνας κ είναι όλα κλειστά χαχαχαχαχΒλέπω να κλείνετε ραντεβού σε τεκέ.....![]()
Κάτι θυμάμαι....Κοίτα αν μαφησεις ελεύθερη το κάνω εγώ τεκε in no time τώρα π είναι κ χειμώνας κ είναι όλα κλειστά χαχαχαχαχ
ΟΛΟΣΩΣΤΗ!Δεν σ φταίω εγώ σε εμένα μιλάς με ύφος όμως
Κ για να στο πω τελείως μα τελείως λαϊκα αυτό π έχουμε ανάμεσα στα πόδια μας ειδικά αν συνδιάζεται κ με αυτό π έχουμε μέσα στο κεφάλι μας πάντα απολάμβανε κ πάντα θα απολαμβάνει ειδικά προνόμια
Από την αρχή σχεδόν της ανθρώπινης ιστορίας
Αν δεν σ αρέσει τόσο αυτό το γεγονός σε λάθος σάιτ βρίσκεσαι μωρό μ
Πάω στα καπνά να το κερδίσω πρώταΚάτι θυμάμαι....αλλα να μη καπνίζεις...γτ άλλοι δεν έχουν να πάρουν....
Πω ρε κοπελια, τι γλωσσου που εισαιΠάω στα καπνά να το κερδίσω πρώτα
Και ότι έψαχνα για εργάτες.Πάω στα καπνά να το κερδίσω πρώτα
Για την βοήθεια της συζήτησης......δεν είναι δικό σου το νήμα είναι του μπουρδελα. Κομ και είμαστε όλοι φιλοξενουμενοι....Δεν είπα εγώ ότι δίνω 300 εσύ το είπες
Κ δεν πετάχτηκα είσαι στο νήμα μ κ αναφέρθηκες σε εμένα σαν μη κανονική κοπέλα οπότε σαφώς κ θα μιλήσω να βάλω τα πράγματα στη θέση τους
Α οκ άρα κ επειδή υπάρχουν άστεγοι η άνθρωποι π δεν μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα τους να κάθομαι κ εγώ στο σκοτάδι πχ?
Άσχημο είναι να επιδεικνύεις το τι έχεις κ το που ντύνεσαι βγαίνεις τρως, άσχημο είναι να είσαι αλαζόνας, άσχημο είναι να θεωρείς ότι είσαι ανώτερος όταν τρως σφυρίδα από κάποιον π τρώει πιτογυρο
Εγώ δεν ανήκω σε καμία από αυτές τις κατηγορίες
Ότι κουβέντα έχει ξεκινήσει για εστιατόρια δεν την άνοιξα ποτέ εγώ κ όποιος με έχει δει από κοντά ξέρει ότι δεν είναι καθόλου του στυλ μ το νεοπλουτιστικο show off
Το να απολαμβάνω όπως νομίζω εγώ τα χρήματα π βγάζω δεν είναι κακό
Πως φαίνεται άτομο με .....καταγωγή...από χωριό...Πάω στα καπνά να το κερδίσω πρώτα
Δες τι κάνει ο Πουτιν και θα δεις τη λύση. Αρκετά με τους ανώμαλους.Λύση σε αυτό το πρόβλημα μπορεί να βρεθεί ομως;Αυτό είναι το ερωτημα
Ο,τι να ναι λες και εσύ. Τζάμπα παίρνεις το μέρος της, δεν κάνει έκπτωση.Ρε αδερφέ τώρα αλήθεια...τι σε έπιασε και έχεις όρεξη για κόντρες??αν δεν σου αρέσει να πληρώνεις μην πληρώνεις ...και είσαι σε λάθος σάιτ...προσπαθείς μέσα εδώ να κάνεις τι ακριβώς?? κατηχητικό??μπαίνεις να νουθετησεις χωρίς να έχεις κλείσει ραντεβού με κοπέλα?
Το νήμα σου αρέσει δεν σου αρέσει είναι της εκάστοτε κοπέλας...εφόσον ανεβάζει εδώ φώτο και έχει το όνομα της μάντεψε ποιανού είναι...Για την βοήθεια της συζήτησης......δεν είναι δικό σου το νήμα είναι του μπουρδελα. Κομ και είμαστε όλοι φιλοξενουμενοι....
Δεν έχω ζητήσει ποτέ έκπτωση Τσίπη....πήγαινε να φας το σουβλάκι σου και άσε με εμένα...Δες τι κάνει ο Πουτιν και θα δεις τη λύση. Αρκετά με τους ανώμαλους.
Όλα είναι γραμμένα στο Greece 2.0
Ο,τι να ναι λες και εσύ. Τζάμπα παίρνεις το μέρος της, δεν κάνει έκπτωση.
Είπε ο φίλος πιο πάνω, ότι βαράνε στο τάδε μαγαζί και του λέω, ότι δεν έχει ανάγκη η κοπέλα, με τα λεφτά σου πάει. Και αυτή είναι η αλήθεια. Κάποιοι γαμιομαστε να βγάλουμε 5€, και άλλες περνάνε καλά και βγάζουν 500-1000€ σε μια μέρα. Και όσο βλέπει ο κόσμος το εύκολο χρήμα, όλοι θέλουν εύκολο χρήμα. Και πουλάνε όλοι ναρκωτικά, γίνονται όλες βίζιτες και πάει λέγοντας.
Άλλη κάνουν κατήχηση αδελφέ, και την κατήχηση την κανουν όσοι προωθούν τα ουράνια τόξα και όλα αυτά τα παράλογα.
Και ναι, τρελαίνομαι γιατί με το υφακι που μιλάει δε σέβεται αυτούς που την έχουν φέρει σε αυτό το σημείο. Αλαζονεία λέγεται αυτό. Και ξέρεις που καταλήγει η αλαζονεία; Στη Νεμεσις
Πληρώνει ενοίκιο η κοπελα;Το νήμα σου αρέσει δεν σου αρέσει είναι της εκάστοτε κοπέλας...εφόσον ανεβάζει εδώ φώτο και έχει το όνομα της μάντεψε ποιανού είναι...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν έχω ζητήσει ποτέ έκπτωση Τσίπη....πήγαινε να φας το σουβλάκι σου και άσε με εμένα...
Όχι αλλά γουσταρω να καπνίζω στο δωμάτιο!Α συνήθως το αντίθετο παίζει χαχα
Είναι φετίχ σου?
Κάνεις λάθος.....είμαστε όλοι φιλοξενουμενοι στο μπουρδελα.κομ.....το νήμα είναι των μελών με την άδεια των διαχειριστών...Το νήμα σου αρέσει δεν σου αρέσει είναι της εκάστοτε κοπέλας...εφόσον ανεβάζει εδώ φώτο και έχει το όνομα της μάντεψε ποιανού είναι...
Απλώς γράφοντας εδώ πέρα δεν αλλάζει κάτι.Η αλήθεια είναι πως η Άννα και η κάθε Άννα θα συνεχίσει να κάνει τη δουλειά της και εμείς θα την πληρώνουμε. Σωστό η λάθος θα το δείξει η ιστορία. Ωστόσο το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο έχει πάρει το κατήφορο και για αυτό ευθυνόμαστε εμείς και μόνο.Δες τι κάνει ο Πουτιν και θα δεις τη λύση. Αρκετά με τους ανώμαλους.
Είπε ο φίλος πιο πάνω, ότι βαράνε στο τάδε μαγαζί και του λέω, ότι δεν έχει ανάγκη η κοπέλα, με τα λεφτά σου πάει. Και αυτή είναι η αλήθεια. Κάποιοι γαμιομαστε να βγάλουμε 5€, και άλλες περνάνε καλά και βγάζουν 500-1000€ σε μια μέρα. Και όσο βλέπει ο κόσμος το εύκολο χρήμα, όλοι θέλουν εύκολο χρήμα. Και πουλάνε όλοι ναρκωτικά, γίνονται όλες βίζιτες και πάει λέγοντας.
Άλλη κάνουν κατήχηση αδελφέ, και την κατήχηση την κανουν όσοι προωθούν τα ουράνια τόξα και όλα αυτά τα παράλογα.
Και ναι, τρελαίνομαι γιατί με το υφακι που μιλάει δε σέβεται αυτούς που την έχουν φέρει σε αυτό το σημείο. Αλαζονεία λέγεται αυτό. Και ξέρεις που καταλήγει η αλαζονεία; Στη Νεμεσις
Φυσικά κ σέβομαι ολους μ τους παρτενέρ κ το γνωρίζουν ΠΟΛΥ καλά οι ίδιοιΔες τι κάνει ο Πουτιν και θα δεις τη λύση. Αρκετά με τους ανώμαλους.
Άμα σε βολεύει έτσι...έτσι είναι τότε..Κάνεις λάθος.....είμαστε όλοι φιλοξενουμενοι στο μπουρδελα.κομ.....το νήμα είναι των μελών με την άδεια των διαχειριστών...
Ε όχι Γιάννης ΓιαννάκηςΚάνεις λάθος.....είμαστε όλοι φιλοξενουμενοι στο μπουρδελα.κομ.....το νήμα είναι των μελών με την άδεια των διαχειριστών...