Επίσης να πω παιδιά ότι επειδή είμαι κ λίγο φανατική καπνίστρια οκ ναι καλά τα μισελενατα αλλά προτιμώ ταβερνακι θάλασσα να γεμίζω κ κανα τασακι χαχαχαχα
Ναι δεν ισχύει αυτό στο 100%
Αν κάποιος μ είναι συμπαθής κ έχουμε αναπτύξει οικειότητα θα έβγαινα μαζί τ για φαγητό χωρίς έξτρα χρέωση του χρόνου π θα περνούσαμε εκεί.
Αλλά όσες φορές κάποιος μ έχει προτείνει κάτι τέτοιο από μόνος τ Μ δίνει κάποια έξτρα χρήματα για τον χρόνο μ χωρίς να το ζητήσω εγώ. Έτσι ξεχωρίζεις κ έναν τζέντλεμαν εξάλλου, βέβαια το ότι εγώ δεν περιμένω να πάρω κάτι έξτρα ίσως δημιουργεί πιο ξεκάθαρα την αίσθηση ότι περνάω όντως καλά κ δεν υποκρίνομαι πχ
Ναι δεν ισχύει αυτό στο 100%
Αν κάποιος μ είναι συμπαθής κ έχουμε αναπτύξει οικειότητα θα έβγαινα μαζί τ για φαγητό χωρίς έξτρα χρέωση του χρόνου π θα περνούσαμε εκεί. Αλλά όσες φορές κάποιος μ έχει προτείνει κάτι τέτοιο από μόνος τ Μ δίνει κάποια έξτρα χρήματα για τον χρόνο μ χωρίς να το ζητήσω εγώ. Έτσι ξεχωρίζεις κ έναν τζέντλεμαν εξάλλου, βέβαια το ότι εγώ δεν περιμένω να πάρω κάτι έξτρα ίσως δημιουργεί πιο ξεκάθαρα την αίσθηση ότι περνάω όντως καλά κ δεν υποκρίνομαι πχ
τιπς πέρνουνε αυτοί που προσφέρουν υπηρεσίες.
η συμπαθεια όμως δεν είναι υπηρεσία.
αν με γουστάρεις ως άτομο (δεν εννοώ ως γκόμενο) εσύ η ίδια θα πρέπει να παρεξηγηθείς αν σου προσφέρω λεφτά.
για μένα είναι αυτονόητο και not negotiable
αν με γουστάρεις ως άτομο (δεν εννοώ ως γκόμενο) εσύ η ίδια θα πρέπει να παρεξηγηθείς αν σου προσφέρω λεφτά.
Μα αφού θα πάρω λεφτά ούτως η άλλως για την συνέχεια
Δεν το καταλαβαίνω αυτό
Τέλος πάντων διαφορά απόψεων
Δεν θα παρεξηγηθω κ να μην πάρω
Σαν κίνηση μ φαίνεται ωραία
αν βλέπεις το φαγητό ως ευχαρίστηση και εμπειρία να πας στα σίγουρα.
το φαγγρί/καρπάτσιο δεν θα το βρεις πάντα βέβαια αλλά έχει συχνά. πάρε πάντως όποιο ψάρι και να έχει...καθώς και flap steak
Μα αφού θα πάρω λεφτά ούτως η άλλως για την συνέχεια
Δεν το καταλαβαίνω αυτό
Τέλος πάντων διαφορά απόψεων
Δεν θα παρεξηγηθω κ να μην πάρω
Σαν κίνηση μ φαίνεται ωραία
λεφτά θα πάρεις για την υπηρεσία μετά (σεξ). αυτό είναι δουλειά και ορθώς πληρώνεται. κι ως ενήλικοι ξέρετε κι οι δύο ότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. φαγητό επειδή αλληλοσυμπαθιέστε (no money), sex επαγγελματικό επειδή ο πελάτης (πλέον) σε γουστάρει (no money no honey).
βγαίνεις όμως υποτίθεται λόγω συμπαθειας. επειδή πχ γουστάρεις να συζητάς μαζί του και τον συμπαθείς γενικότερα (επαναλαμβάνω όχι ως γκόμενο αλλά ως άτομο). εκεί δεν πάιζει χρήμα, παίζει διαπροσωπική σχέση. αλλιώς είναι υπηρεσία και οι συμπάθειες περιττεύουν.