rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 26
- Like
- 8.068
- Πόντοι
- 3.446
Λογικο μου φαίνεταιαφού δήλωσε το κορίτσι ότι θέλει να παντρευτεί
Λογικο μου φαίνεταιαφού δήλωσε το κορίτσι ότι θέλει να παντρευτεί
Έχεις δίκιο. Το ίδιο σκεφτόμουνα όταν έγραφα. Το είναι και της Άννας να το κόψει, αλλά συνέχισε και παρασύρθηκα. Οχι οτι φταίει η Αννα. Μην την κατηγορούμε, απλά λέω οτι το άφησε να εξελιχθεί..Μπαίνουμε να διαβάσουμε κανένα νέο από το μωρό , να δούμε καμία νέα φωτό , να πάρουμε σειρά στην τελική και διαβάζουμε 15 σελίδες αμπελόφιλοσοφιες .
Ρε την παλεύεται μερικοί κυριακάτικα ?
Εδώ βρήκατε να λύσετε τα υπαρξιακά σας προβλήματα ?
![]()
Λογικο μου φαίνεται
Μήπως είσαι όντως ο Μητσοτάκης και μας τρολαρεις ολους;
Όσον αφορά το ραντεβού,πρέπει να λάβεις υπόψιν πως η Άννα δεν έχει λόγο να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί σου.Ενδεχομενως η @Anna24 να ψυχολογει το κάθε πελάτη με τέτοιο τρόπο,ώστε να του παρουσιάζει αυτό που θέλει να δει.Εαν υπήρχε η δυνατότητα σε ένα παράλληλο σύμπαν να συζητήσουμε για την Αννα όσοι την έχουμε συναντήσει, ίσως να φθαναμε στο συμπέρασμα πως η Άννα δεν είναι μια αλλά πολλές και πως έχει καταφέρει να κλωνοποιηθει.ο ετεροθαλής αδερφός του πρωθυπουργού είμαι.
Εγώ είπα απλώς σε μια σχέση να μην είναι πιο πολλά τα πρέπει από τα θέλω, προφανώς όλες οι καταστάσεις της ζωής ενέχουν συμβιβασμούς κ πρέπειείσαι μικρή και δεν μπορείς να καταλάβεις.
και εμείς νέοι τα ίδια λέγαμε, δεν υπάρχουν πρέπει.
στο χώρο εργασίας, στις ερωτικές και στις ευρύτερες διαπροσωπικές σχέσεις υπάρχουν πρέπει. Η κοινωνική συμβίωση απαιτεί ένα ελάχιστο ποσοστό επιτηδευμένης συγκατάβασης, ένα πέπλο υποκρισίας για να σκεπάσει τις ανθρώπινες ακαθαρσίες.
Αν βγάλεις κάθε πρέπει από τη ζωή σου, θα πληρώσεις το ύστατο τίμημα, την μοναξιά. Η ακραίες μορφές ελευθερίας έχουν μια πολύ άγρια, επώδυνη ομορφιά που λίγοι μπορούν να αντέξουν...
το αποτύπωσε πολύ ωραία ο Καζαντζάκης στον 'Φτωχούλη του Θεού' νομίζω:
'Θέλει, λέει, να ναι λέφτερος.... Σκοτώστε τον.'
έχει διττή ερμηνεία αυτή η φράση, αλλά πάει πολύ μακριά η βαλίτσα...
Κλείσε τρίωρο.τεσπα εγώ έχω άλλη άποψη επί τουτου. Όταν κάνω ραντεβού με την @Anna24 θα της το αναλύσω διεξοδικά το θέμα
Χαχα έχει την πλάκα τΜπαίνουμε να διαβάσουμε κανένα νέο από το μωρό , να δούμε καμία νέα φωτό , να πάρουμε σειρά στην τελική και διαβάζουμε 15 σελίδες αμπελόφιλοσοφιες .
Ρε την παλεύεται μερικοί κυριακάτικα ?
Εδώ βρήκατε να λύσετε τα υπαρξιακά σας προβλήματα ?
![]()
Οι φωτό εξαφανίζονται για να μην μπορούν να αποθηκευτούν κ για τη δική μ ασφάλειαanyway η Αννα ειναι ανετη στο viber της μιλησα μου αρεσε ηαμεσοτητα δε μου αρφεσε που οι φωτο εξαφανιστηκαν μετα ενα λεπτο εχει προγραμμα ποδολαγνεια οπως και η Τεα αλλα αν ειχαν λοκο στο προγραμμα θα τις επαιρνα ειδικα Τεα κανει ολα τα μασαζ που υπαρχουν ποδολαγνεια πως σας αρεσει? λοκο λοκο δωσε λοκο στο λαο σου!
Αννα εσυ με ποιους εισαι, με εμας ή με τους αλλους;Χαχα έχει την πλάκα τ
Καταρχήν δεν δήλωσα κάτι τέτοιο ας ξεκινήσουμε από εκεί χαχααφού δήλωσε το κορίτσι ότι θέλει να παντρευτεί
Με εσάςΑννα εσυ με ποιους εισαι, με εμας ή με τους αλλους;
Ποιοι ειμαστε εμεις και ποιοι ειναι οι αλλοι;Αννα εσυ με ποιους εισαι, με εμας ή με τους αλλους;
Μα εμεις ειμαστε οι αλλοιΜε εσάς
Εμεις ειμαστε οσοι προσεγγιζουμε τα εν λογω κοριτσια ως fine dining restaurant, οποτε θελουμε και να επικοινωνησουμε με την σεφ αλλα και να συζητησουμε για τις συνταγες του menu. Οι αλλοι ειναι οσοι αντιμετωπιζουν τα κοριτσια ως street food για να σβησουν την πεινα.Ποιοι ειμαστε εμεις και ποιοι ειναι οι αλλοι;
Σε αυτή τη περίπτωση η Άννα δεν μπορεί να επιλέξει.Θα είναι και με τους δυοΕμεις ειμαστε οσοι προσεγγιζουμε τα εν λογω κοριτσια ως fine dining restaurant, οποτε θελουμε και να επικοινωνησουμε με την σεφ αλλα και να συζητησουμε για τις συνταγες του menu. Οι αλλοι ειναι οσοι αντιμετωπιζουν τα κοριτσια ως street food για να σβησουν την πεινα.
Σεβαστα και τα δυο segments, ειναι ζητημα συγκυριων και φιλοσοφιας
Αυτόν είναι λίγο το συνταγές μαγειρικηςΕμεις ειμαστε οσοι προσεγγιζουμε τα εν λογω κοριτσια ως fine dining restaurant, οποτε θελουμε και να επικοινωνησουμε με την σεφ αλλα και να συζητησουμε για τις συνταγες του menu. Οι αλλοι ειναι οσοι αντιμετωπιζουν τα κοριτσια ως street food για να σβησουν την πεινα.
Σεβαστα και τα δυο segments, ειναι ζητημα συγκυριων και φιλοσοφιας
Οι φωτό εξαφανίζονται για να μην μπορούν να αποθηκευτούν κ για τη δική μ ασφάλεια
Καταρχήν δεν δήλωσα κάτι τέτοιο ας ξεκινήσουμε από εκεί χαχα
Κλείσε τρίωρο.