Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 54
- Like
- 6.932
- Πόντοι
- 7.636
Ναι κάτω κάτωΤο κορίτσι έχει το τηλ στο προφίλ της.....εάν αυτό εννοεις
Ναι κάτω κάτωΤο κορίτσι έχει το τηλ στο προφίλ της.....εάν αυτό εννοεις
Είναι καλοκαίρι τώρα φοράω σανδαλακια
όχι ρε φίλε !!!! αλτσχάιμερ....
τώρα θυμήθηκα !!!
να αποκηρύξει τις αρβύλες![]()
γράψε λάθοςΔηλαδή??
Επειδή εγώ δεν το είδα το νήμα δεν μ κάνει κάποιος μια περίληψη
Μπράβο διαβασμενος αγόρι...με έσωσες από το ψάξιμο....![]()
Call Girl χωρίς τηλέφωνο - Η «νέα» μάστιγα - bourdela.com forum
Ψάχνει λοιπόν κανείς πως να συννενοηθεί με την κοπέλα αλλά πουυυυυυυυυ....ούτε στο προφίλ τηλέφωνο, ούτε στο τυχόν λινκ, ούτε στα ψιλά γράμματα κάτω από τα σχόλιά της, ούτε να το λέει πουθενά ανοιχτά στις πρώτες σελίδες του νήματος. άκρα του τάφου σιωπή που λέει κι ο ποιητής. Η διαδικασία...www.bourdela.com
Κ με το απαιτούμενο φρέσκο πεντικιούρ Πάντα φυσικάΕίναι καλοκαίρι τώρα φοράω σανδαλακια
ego omos exi altsheimerΤο κορίτσι έχει το τηλ στο προφίλ της.....εάν αυτό εννοεις
Καμία! Οι γυναίκες που έχουν αυτοπεποίθηση, και σε αυτές ανήκεις, βγάζουν το τηλέφωνο στην φόρα.Α ναι δεν βλέπω τι σχέση μπορεί να έχει αυτό μαζί μου
Άσε τα ψοφια...και πάρε το μωρό ένα τηλ... Δεν θα χάσεις...!!!ego omos exi altsheimer![]()
Κομψή απ πάνω έως κάτωΚ με το απαιτούμενο φρέσκο πεντικιούρ Πάντα φυσικά
ο χρόνος είναι το πρόβλημά μου όπως ξέρεις αλλά όχι λόγω μπου...Άσε τα ψοφια...και πάρε το μωρό ένα τηλ... Δεν θα χάσεις...!!!
Εάν θυμηθείς να ξεκολλήσεις από το πληκτρολόγιο....
Για μενα το προβλημα τραυματισμοςο χρόνος είναι το πρόβλημά μου όπως ξέρεις αλλά όχι λόγω μπου...
θα προσπαθήσω να τη συναντήσω, είναι όμορφη κοπέλα
ΕΓΏ, εγώ!!!Ωραιο το κορμι της αννουλας αλλα το εσωτερικο(κατω απο τα εσωρουχα) οι υπηρεσιες της γενικα και η αυρα της ακομα καλυτερα!!!
ΥΓ ΤΟ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ...ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ?
ο χρόνος είναι το πρόβλημά μου όπως ξέρεις αλλά όχι λόγω μπου...
θα προσπαθήσω να τη συναντήσω, είναι όμορφη
XAXA !!!!αννουλα συμφωνεις?ΧΑΧΑΕΓΏ, εγώ!!!
....οχι ρε αρχοντα, μην ξηγιεσαι ετσι τωρα! Το καβλακι @Anna24 ειναι αλανι, gothic και μαγκακι ομορφο. Αμα της βαλεις πεδιλακια, φουστανακια και φρου-φρου χαθηκε η ολη η εικονα! Αλλα στην τελικη δικο της θεμα καθαρα, να ντυθει οπως γουσταρει κ νοιωθει!
όχι ρε φίλε !!!! αλτσχάιμερ....
τώρα θυμήθηκα !!!
να αποκηρύξει τις αρβύλες![]()
Ο μεγάλος σκόπελος δεν είναι να συμφωνήσει η Αννούλα. Είναι να συμφωνήσει η γυναίκα μου!!!XAXA !!!!αννουλα συμφωνεις?ΧΑΧΑ
Κατσε γτ αλλοι μου καναν το προξενιο....υπαρχουν και αλλοι υποψηφιοι!!!!Ο μεγάλος σκόπελος δεν είναι να συμφωνήσει η Αννούλα. Είναι να συμφωνήσει η γυναίκα μου!!!
Α δεν θέλω τέτοια πρόλαβα!!!Κατσε γτ αλλοι μου καναν το προξενιο....υπαρχουν και αλλοι υποψηφιοι!!!!
Είναι καλοκαίρι τώρα φοράω σανδαλακια
σε έχει προλάβει....οχι ρε αρχοντα, μην ξηγιεσαι ετσι τωρα! Το καβλακι ειναι αλανι, gothic και μαγκακι ομορφο. Αμα της βαλεις πεδιλακια, φουστανακια και φρου-φρου χαθηκε η ολη η εικονα! Αλλα στην τελικη δικο της θεμα καθαρα, να ντυθει οπως γουσταρει κ νοιωθει!
ps. πως την θες, ευχαριστημενη με τον εαυτο της οταν ερθει να σου βγαλει γουστα ή οχι?![]()
![]()
Πω ρε φίλε...Έλα κ κάτι καλοκαιρινό