aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 84.332
- Πόντοι
- 12.056
Εσύ κόβεις αποδείξεις????Όχι αδερφέ ηλεκτρολόγος είμαι!
Εσύ κόβεις αποδείξεις????Όχι αδερφέ ηλεκτρολόγος είμαι!
Είμαι ένας άλλος ζω σε παράνοια παρτ2023Ο ηλεκτρολόγος έχει εδώ και ένα χρόνο 13 μυνήματα ....το ένα από αυτά είναι ότι ζητά χαρτιά από την κορασίδα.... χαχαχαχα θα τρελαθουμε εδώ
Ρε φιλαράκι δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις το να προσέχεις την υγεία σου γτ μπορεί να έχεις οικογένειά δεν είναι θέμα πόσα μνμ έχω δεν θα μπω καν στην διαδικασία να συζητήσω αλλά δεν με ξέρεις να με κρίνειςΟ ηλεκτρολόγος έχει εδώ και ένα χρόνο 13 μυνήματα ....το ένα από αυτά είναι ότι ζητά χαρτιά από την κορασίδα.... χαχαχαχα θα τρελαθουμε εδώ
Οι αποδείξεις με την υγεία τι σχέση έχει???Εσύ κόβεις αποδείξεις????
Φίλε αυτό που αναφέρεις είναι σωστό και πολύ λογικό. Από τη δική μου εμπειρία, οι περισσότερες δεν δειχνουν πιστοποιητικό, ή αν δείξουν δεν βλέπεις ονοματεπώνυμο. Επομένως δεν ξέρεις αν είναι όντως δικό τους το χαρτί. Για να το εξακριβώσεις θα πρέπει να ζητήσεις ταυτότητα/διαβατήριο, αλλά αν το κάνεις γαμήθηκε η φάση και το κλίμα στο ραντεβού. Επίσης δεν ξέρω πόσο νόημα έχει αφού αν η κοπέλα πριν από εσένα έχει καταπιεί ή τα έχει πάρει στο στόμα από 10 άτομα πώς ξέρεις ότι όλα είναι οκ; Από τις λίγες εξαιρέσεις η Έλενα Χατζή που έδειχνε χαρτια φορά παρτίδα, καλή της ώρα όπου και να είναι.Καλημέρα να κάνω μια ερώτηση υπάρχει κάρτα υγείας ή εξετάσεις?? Ευχαριστώ!
συνηθισμένο θέμα συζήτησης και αντιπαραθέσεων τα χρόνια τα παλιά...Καλημέρα να κάνω μια ερώτηση υπάρχει κάρτα υγείας ή εξετάσεις?? Ευχαριστώ!
τα είχε ευλογήσει ο σειρηνάκηςγιατι αυτη πριν δεν τα ειχε παρει απο αλλον στο στομα οπως λες....
Δεν το ξέρω φίλε μου, πολύ πιθανόν, δεν είπα αυτό όμως.γιατι αυτη πριν δεν τα ειχε παρει απο αλλον στο στομα οπως λες....
Σώζει από πολλαFanta φίλε μου , μετά τις συνευρέσεις με τις κορασίδες, κατά προτίμηση την μπλε χωρίς ανθρακικό .
![]()
Έχεις δίκιο μέχρι ένα σημείο...το εάν είμαστε όλοι νόμιμοι δεν έχει να κάνει με την υγεία ....εάν κάποιος είναι παράνομος σε κάποιο θέμα είναι παράνομος ....δεν υπάρχει πολύ η λίγο παράνομος ....και εγώ είμαι παράνομος σε κάποια πράγματα ...αυτό μόνο θέλω να πω και ας το τελειώσουμε εδώ από εμένα τουλάχιστον ....να κοιτάμε και την δικιά μας καμπουρα όχι μόνο του γείτονα ....εάν θες να απαντήσεις κανένα πρόβλημα ....αυτή είναι η άποψη μουΡε φιλαράκι δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις το να προσέχεις την υγεία σου γτ μπορεί να έχεις οικογένειά δεν είναι θέμα πόσα μνμ έχω δεν θα μπω καν στην διαδικασία να συζητήσω αλλά δεν με ξέρεις να με κρίνεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Οι αποδείξεις με την υγεία τι σχέση έχει???
Με ανθρακικό δεν κάνει;Fanta φίλε μου , μετά τις συνευρέσεις με τις κορασίδες, κατά προτίμηση την μπλε χωρίς ανθρακικό .
![]()
Δεν θέλει ρεψιμο. Γιατί έτσι χάνεις τα συστατικαΜε ανθρακικό δεν κάνει;
...αρχοντα μαζι σου, αλλα να σου πω κατι που συμπερανα εγω απο το αθλημα! Σχεδον ολα τα κοριτσια (εννοω callgirls και οχι εκδιδομενες του δρομου) ειναι εξαιρετικα προσεκτικες με το θεμα ασθενιων-εξετασεων κτλ. για την δικη τους υγεια πρωτιστως και επειτα για τους πελατες τους. Περισσοτερες εξετασεις, προφυλαξεις θα πετυχεις σε μια επαγγελματια του χωρου & θα εισαι πολυ πιο σιγουρος, παρα σε μια που ψωνισες απο το μπαρ ή στις καλοκαιρινες σου διακοπες!Ρε φιλαράκι δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις το να προσέχεις την υγεία σου γτ μπορεί να έχεις οικογένειά....
Και λουχ βυσσιναδα .....Fanta φίλε μου , μετά τις συνευρέσεις με τις κορασίδες, κατά προτίμηση την μπλε χωρίς ανθρακικό .
![]()
μην ξεφεύγετε από την κλασική μπλε φάντα.ε τοτε αυτη εδω ειναι και χωνευτικη, για μετα το σεξ .. ειναι και μπλε σαν τα βιαγκρα![]()

ΟχιΚαλημέρα να κάνω μια ερώτηση υπάρχει κάρτα υγείας ή εξετάσεις?? Ευχαριστώ!