aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 84.389
- Πόντοι
- 12.056
Ακριβώς το ίδιο χαχαχα....Άσε γιατί εγώ ξέρω και από περίοδο και από εξετάσεις. Και όχι τις δικές μου...
Ακριβώς το ίδιο χαχαχα....Άσε γιατί εγώ ξέρω και από περίοδο και από εξετάσεις. Και όχι τις δικές μου...
Πωπωπω... κωλαραααααΚαλό βράδυ στην παρέα
αυτος που θα ειχε αυτη την θεααα να δεις ποσο καλο βραδυυυυ θα ειχεεεεΚαλό βράδυ στην παρέα

Πολύ ωραία...!!!Καλό βράδυ στην παρέα
Καλό βράδυ στην παρέα
Έλα Παναγία μουυυυυ …..ρε τι παθαμεεεεεεεεΚαλό βράδυ στην παρέα
Σοβαρά μιλάς τώρα...?Καλό βράδυ στην παρέα
Μας καύλωσε και μας άφησεΣοβαρά μιλάς τώρα...?
Θέλω μια μικρή δαγκωνιά παρακαλώ μις !!Καλό βράδυ στην παρέα
Ναι το σκεφτηκα αλλα φοβηθηκα να μην πονεσει γτ πραγματικα ειναι πολυ στενη αλλα αυτο δεν εχει σημασια ειναι σε ολα αψογη...αν δεν την εχεις συναντησει συναντησε την συντομα!!!!Είδα κριτική για την Άννα...πολύ καλή αν και ο φίλος φοβήθηκε...για πες Άννα
Αυτό είπα ότι πολύ καλή κριτική...και χωρίς παρεξηγήσεις... εντάξει στενή ...τόσο πολύ ....η ξεχάσετε ολα ....μύστης δεν είσαι οκ 22εκ τον έχεις οκ τώρα κατάλαβα χαχαχαΝαι το σκεφτηκα αλλα φοβηθηκα να μην πονεσει γτ πραγματικα ειναι πολυ στενη αλλα αυτο δεν εχει σημασια ειναι σε ολα αψογη...αν δεν την εχεις συναντησει συναντησε την συντομα!!!!
Το σκεφτηκα μεσα στο μυαλο μου το δαχτυλιασμα πραγμα που μου αρεσει πολυ αλλα ειναι πραγματικα παρα πολυ στενη ηταν και το πρωτο μας ραντεβου .... αν την συναντησεις θα το καταλαβεις!!!!!Αυτό είπα ότι πολύ καλή κριτική...και χωρίς παρεξηγήσεις... εντάξει στενή ...τόσο πολύ ....η ξεχάσετε ολα ....μύστης δεν είσαι οκ 22εκ τον έχεις οκ τώρα κατάλαβα χαχαχα
Είμαι όντως αρκετά στενήΕίδα κριτική για την Άννα...πολύ καλή αν και ο φίλος φοβήθηκε...για πες Άννα
Το σκεφτηκα μεσα στο μυαλο μου το δαχτυλιασμα πραγμα που μου αρεσει πολυ αλλα ειναι πραγματικα παρα πολυ στενη ηταν και το πρωτο μας ραντεβου .... αν την συναντησεις θα το καταλαβεις!!!!!
στηρίζωΕίμαι όντως αρκετά στενή
Δεν είναι ότι δεν μπορεί να μπει δάχτυλο απλως ο Τάσος είναι πολύ τρυφερό παιδί κ δεν ήθελε καθόλου να με πονέσει
Στη δεύτερη συνάντηση μας θα είναι πιο ανετος
Με την κατάλληλη περιποίηση χαλαρωνει κάθε γυναίκα όσο στενή κ αν είναι

Έτσι σωστηΓια να εξηγηθω το τρυφερός για μένα έχει ξεκάθαρα θετικό πρόσημο