FoxHound6996
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2022
- Like
- 20
- Πόντοι
- 0
Πατουσες ποτε θα ανεβασεις επιτελους να γουσταρουμε κ εμεις οι ποδολαγνοι?Σας έλειψε?
Πατουσες ποτε θα ανεβασεις επιτελους να γουσταρουμε κ εμεις οι ποδολαγνοι?Σας έλειψε?
3 λεπτα...![]()
Τάσο - ζούμε - καβάλα να σε δούμε!!!Έχω κατανόηση σίγουρα αλλά για την συνάντηση μου μαζί σου είναι αυτό που λένε...δεν μπορώ να περιμένω!!!
...το να εχει χαθει λιγο η μπαλα με τον ογκο των μνμ (sms, viber, pm εδω) μετα απο απουσια, "τεχνικα προβληματα", δευτερη δουλεια και εξεταστικη/αλλες προσωπικες υποχρεωσεις +ραντεβου το σκεφτηκες? Θα σου ελεγα να ξανακανεις μια προσπαθεια και να ξαναστειλειςΤι εγινε τελικα,εβαλε γραμματεα η Αννα να απανταει στα μηνυματα που εχουμε στειλει 10 μερες τωρα? Εχει γινει φτασμενη και διασημη μαλλον και μας γραφει.
την πειραζω αδερφε,χαλαρα....το να εχει χαθει λιγο η μπαλα με τον ογκο των μνμ (sms, viber, pm εδω) μετα απο απουσια, "τεχνικα προβληματα", δευτερη δουλεια και εξεταστικη/αλλες προσωπικες υποχρεωσεις +ραντεβου το σκεφτηκες? Θα σου ελεγα να ξανακανεις μια προσπαθεια και να ξαναστειλεις
Σε εμενα παντως απαντησε.
Τι δέκα μερες μια χαρά είσαιΤι εγινε τελικα,εβαλε γραμματεα η Αννα να απανταει στα μηνυματα που εχουμε στειλει 10 μερες τωρα? Εχει γινει φτασμενη και διασημη μαλλον και μας γραφει.
Και μένα.Τι δέκα μερες μια χαρά είσαι, εμένα το εχει διαβάσει και δεν απάντησε καν
![]()
Οκ ξέρουμε από αυτάΕίχα περίοδο κ εξεταστική παιδιά λίγη κατανόηση
Τι ξέρουμε? Από περίοδο ή εξεταστική?Οκ ξέρουμε από αυτά
Aυριο θα εχει τελειωσει η περιοδος συμφωνα με τν ιδια!!Οκ ξέρουμε από αυτά
Από περίοδο ....χαχαχαΤι ξέρουμε? Από περίοδο ή εξεταστική?
Παντρεμένος ε?Από περίοδο ....χαχαχα
Φυσικά ...και με κόρη ...ξέρω από περίοδο...χαχαχαΠαντρεμένος ε?
Αλλά μικρή η κόρη γι'αυτό δεν ξέρεις από εξετάσεις. Τις δικές μας τις έχουμε ξεχάσει...Φυσικά ...και με κόρη ...ξέρω από περίοδο...χαχαχα
Και εσύ παντρεμενος?Αλλά μικρή η κόρη γι'αυτό δεν ξέρεις από εξετάσεις. Τις δικές μας τις έχουμε ξεχάσει...
Άσε γιατί εγώ ξέρω και από περίοδο και από εξετάσεις. Και όχι τις δικές μου...Σχετικό αυτό ....δεν είπα πόσο χρονών είναι !!!!χαχαχα