Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Kαι πολυ καλα θα κανεις!!!!Να σε αγνοω απο εδώ κ πέρα το μόνο σίγουρο
Οκ σε ευχαριστω για την απάντησηΕιμαι γι; κάποιες μέρες εκτός να ανασυνταχθω ψυχολογικά, όχι για πολύ. Στείλε μ μύνημα ν τ πούμε πιο αναλυτικά
Το έγραψα και μόνος μου ότι γίνομαι λίγο κακός αλλά η πρόθεση μου δεν είναι για να σε βγάλω φάουλ για κάποιον σκοπό.Λιγο κακος γίνεσαι its ok καλη καρδιά
Τάσο κούρασες ρε φίλε. Η κοπέλα έχει αποδείξει ότι δεν χρειάζεται συνήγορους.Ας δώσουμε χρόνο στην κοπέλα.. όταν νιώσει καλά θα το πει είμαι σίγουρος....εγώ πάντως δεν σε αμφισβητώ Άννα να ξέρεις ακόμα και που δεν σε έχω δει... είμαι σίγουρος θα περάσω τέλεια!!!
Δλδ μόνο εγώ κούρασα όχι ο καθένας που μακρύ του και κοντό του εδώ μέσα...αν κούρασα να μου το πει η ίδια η κοπέλα όχι εσύ.. !!!Τάσο κούρασες ρε φίλε. Η κοπέλα έχει αποδείξει ότι δεν χρειάζεται συνήγορους.
Καλά. Συνέχισε έτσι. Αν την βρίσκεις έτσι δεν μπορώ να πω κάτι αλλοΔλδ μόνο εγώ κούρασα όχι ο καθένας που μακρύ του και κοντό του εδώ μέσα...αν κούρασα να μου το πει η ίδια η κοπέλα όχι εσύ.. !!!
Ναι ναι φωτογραφίες...!!!!!Βάλε καμιά φωτογραφία να δούμε
Εγώ λοιπόν δεν θα ξαναμιλήσω γτ την κούρασα την κοπέλα και φταίω εγώ για αυτό...

Μπορείτε να πείτε ότι θέλετε έχετε δίκαιο σε όλα...και τώρα βαράω το κεφάλι μου...
ενταξει αγορι το πιασαμε το νοημα ολος ο κοσμος γυρνα γυρω απο εσενα ...Μπορείτε να πείτε ότι θέλετε έχετε δίκαιο σε όλα...και τώρα βαράω το κεφάλι μου...
Δεν είναι όπως τα λες...εγώ κατάλαβα το λάθος μου...και ζητάω συγνώμη από όλους και από την κοπέλα!!!!ενταξει αγορι το πιασαμε το νοημα ολος ο κοσμος γυρνα γυρω απο εσενα ...
Έχεις δίκιο και εσύ και όλοι σε όσα είπατε...και έχεις δίκιο να γελάς!!!! Απλά δεν ξαναμιλαω στο νιμα αυτό!!!Δεν είναι όπως τα λες...εγώ κατάλαβα το λάθος μου...και ζητάω συγνώμη από όλους και από την κοπέλα!!!!
Άστο Άννα δίκιο έχουν...κούρασα....αυτά όλα δεν έπρεπε να τ πω δημόσια αλλά αποκλειστικά σε μνμ μαζί σου...ούτε να γράψω κάτι έπρεπε αφού δεν σε έχω δει...δεν θα σε ξαναενοχλησω ούτε θα γράψω εδώ μέχρι να σε δω ... !!!!Παιδιά είναι άσχημο αυτό π κάνετε αφήστε τον ήσυχο
Συμπάσχουμε...Παιδιά είναι άσχημο αυτό π κάνετε αφήστε τον ήσυχο
Η κοπέλα πενθεί λίγο σεβασμόςΆννα, βάλε καμία φωτογραφία σου να εκτονωθεί λίγο η κατάσταση, πολύ βαρύ έγινε το κλίμα!