ναι ναι ! πως παει το σχεδιο μου για αυξηση τιμων?!? ε ειδα οτι η κοπελα οτι εχει μαζεψε 100 μαλακες να ζητανε 20 ευρο μειωση και ειπα να κανω τη διαφορα ζητωντας 20 ευρο αυξηση!Χορηγος τυπε;
εσυ ? ακομα στο μεροκαματο ?
ναι ναι ! πως παει το σχεδιο μου για αυξηση τιμων?!? ε ειδα οτι η κοπελα οτι εχει μαζεψε 100 μαλακες να ζητανε 20 ευρο μειωση και ειπα να κανω τη διαφορα ζητωντας 20 ευρο αυξηση!Χορηγος τυπε;
με το φιλί στον τοίχο?Καλό βράδυ και όμορφη εβδομαδα αγοριαα![]()
Ακριβώς! Κερδισες κ εσύ έναμε ένα φιλί στον τοίχο?
Ναι δεν με πειράζειΆννα, ανεμβολίαστους δέχεσαι?
thnx!Ναι δεν με πειράζει
Αννα αμα σκασω με ανθοδεσμη και βερα με δεχεσαι?Ναι δεν με πειράζει
Και γονατιστός κανονικά?Αννα αμα σκασω με ανθοδεσμη και βερα με δεχεσαι?
ολα μεσα ναιΚαι γονατιστός κανονικά?
Θα κανουμε σχεση πρωτα και μετα θα σου κανω προταση.Γιά δοκίμασε την τύχη σ να δούμε![]()
Αντε καλά οτι θέλεις εσύ αμόρεΘα κανουμε σχεση πρωτα και μετα θα σου κανω προταση.
![]()
Αντε καλά οτι θέλεις εσύ αμόρε
Στρίβειν δια του αρραβώνος δηλαδή.Θα κανουμε σχεση πρωτα και μετα θα σου κανω προταση.
![]()
ε κατσε ντε,τι ετσι? θα πρεπει να δω αν ταιριαζουμε πρωτα και μετα θα φαμε κουφετα.Στρίβειν δια του αρραβώνος δηλαδή.
ΟΚ. για μια στιγμή σκιάχτηκα ότι θα μας το φας το κορίτσι.
Ουφ...![]()
Το έχασες (προς όφελός μας) το κορμί, πατριώτη.ε κατσε ντε,τι ετσι? θα πρεπει να δω αν ταιριαζουμε πρωτα και μετα θα φαμε κουφετα.
ακομα δεν εχω προσπαθησει,περιμενε.Το έχασες (προς όφελός μας) το κορμί, πατριώτη.
Αν τα καταφέρεις, λέω ΑΝ κουμπάρος εγώ.ακομα δεν εχω προσπαθησει,περιμενε.
Κοίτα τώρα.... αναστατωθηκα νυχτιατικα... Είσαι κοριτσαρος καρδιά μου....!!!Καλό βράδυ και όμορφη εβδομαδα αγοριαα![]()