Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ο Βαγγελας ειναι εγγυηση και θα την παρει την Αννα για δυο ωρες,θα σκασει με βερα και τριανταφυλλαωπππ καλα που μου το θυμησες.
ο βαγγελας ο φιλος μας τι κανει αραγε λες ?
την ειδε απο κοντα την @Bomberb τελικα η' εμεινε στην αποσταση ?![]()
ναι ναι,εισαι νικητης μεγαλοςοκ, αλλα εγω κερδισα, ξηγημενα πραγματα
φαινεται το εχει πολυ μεγαλη αναγκη μαλλον.ο Βαγγελας ειναι εγγυηση και θα την παρει την Αννα για δυο ωρες,θα σκασει με βερα και τριανταφυλλα

ψιτ τυπε
οχι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
χαχα τρελαθηκαν τα βλαμενα μη τα λεγαμε σοβαρα
Δεν αγχώνομαι κορίτσιΜην μ αγχωνεστε δεν θα ανεβασω είπα παιδακια μ
καλα,εισαι καλα? και πως θα περασει η ωρα? εχει γελιο λεμε.Μη τσακώνεστε μωρέ μέρα χαρά θεοουυυ
μας απαξιωνει ρε παιχτηκαλα,εισαι καλα? και πως θα περασει η ωρα? εχει γελιο λεμε.
τωρα ξαρμυριζει μπακαλιαρο στη σκαφη,γι'αυτο δε γραφει συχνα. μετα θα πιαστει με τη σκορδαλια,ε που να βρει χρονο.μας απαξιωνει ρε παιχτη
θα παω για μπακαλιαρο μονος μου τελικα![]()
δυνατη και ποιοτικη ταινια

εχει αφησει εποχηδυνατη και ποιοτικη ταινια![]()

εχει στοιχεια ρεαλισμου και νατουραλισμουοσκαρικες ερμηνειες.εχει αφησει εποχηεχει στοιχεια ρεαλισμου και νατουραλισμου

Ουφ. Εφυγε ενα βαρος απο πανω μ. Με ειχε φαει το αγχοςΜην μ αγχωνεστε δεν θα ανεβασω είπα παιδακια μ
Λες ζητώ το Έθνος και θες και βόλτα;
μετα τον εθνικοαγωνιστικο μπακαλιαρο, θα την παω και σε πορεια για να ανεβασουμε τη λιμπιντο στα ουρανια.Λες ζητώ το Έθνος και θες και βόλτα;
Με κάτι τέτοια η αγωνίστρια Αννούλα βγάζει σπυριά
Πες της καλύτερα ότι θα πάτε σε καμία πορεία για τον κουφοντινα να σε δεί με άλλο μάτι
..με τετοιο νυχι κ χειλη σε πορεια για Κουφοντινα..!!!.. ??Λες ζητώ το Έθνος και θες και βόλτα;
Με κάτι τέτοια η αγωνίστρια Αννούλα βγάζει σπυριά
Πες της καλύτερα ότι θα πάτε σε καμία πορεία για τον κουφοντινα να σε δεί με άλλο μάτι

Οι πραγματικοί αγωνιστές έτσι είναι σύντροφε..με τετοιο νυχι κ χειλη σε πορεια για Κουφοντινα..!!!.. ??
![]()
![]()
Αντε καλό μας βράδυ. Θετική ενέργεια να έχετε παιδιά. τα φιλια μουυ
Χρόνια πολλά κουκλάρα μου... και έλεγα κι εγώ γιατί ζέστανε τόσο η μέρα !!Αντε κ ας μην είναι θεματικές, δωράκι για την τόσο μεγάλη προτίμηση αγάπες![]()