hardcorepse
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2025
- Like
- 2.679
- Πόντοι
- 456
Τι θα τσιμπήσεις μαν;το βλέπω...εχεις δικιο
η efood αργεί λόγω φόρτου...σημερα
Τι θα τσιμπήσεις μαν;το βλέπω...εχεις δικιο
η efood αργεί λόγω φόρτου...σημερα
Περιμενε εσυ εγκυρο πορισαμ εσυ απο αυτον ! Δε βλεπεις ποσο γλειφτεις ειναι ? Ψαρι θα μυριζει λιβανι θα λεει !

Άστον να πάει στο διάολο το κοπρόσκυλο του κερατά. Με δαύτα που λέει πρεσβεύει επάξια την φράση πιο μαλάκας πεθαίνεις...Εχω να ασχοληθω και να γραψω εδω μεσα καμια 15 χρονια ,αλλα ρε δημητρακη πες μας ,ποσα κιλα ψυχοπαθης μαλακας εισαι ; ε;καθολου δεν ντρεπεσαι ρε ανδρεικελο ;και λες ο,τι λες και μετα πετας και τον "δικηγορο' ταχα μου για να το παιξεις τι ακριβως ; Εχεις αρχισει να μπερδευεσαι πανω στο παραληρημα σου ; Βλακα ε βλακα ,αει στο διαολο πια εδω μεσα ψυχακηδες ,ο μπραντ πιτ του 20ρικου ρε παιδια ! Ου να χαθεις ρε γυναικωτε
Εσυ ρε βλακα που εχεις γραφτει 4 χρονια μετα απο μενα τι εισαι ρε ; Κανα τζοβενο ; Ρε σκουπιδακι εισαι και ηλιθιος τρομαρα σου ,μηπως ξερεις και ποσο χρονων ημουν οταν εκανα εγγραφη ; Χαζουλι μπραντ πιτ του 20ρικου ,τουλαχιστον εχεις αυτογνωσια ,σου το δινω αυτο .Απο δω και περα θα σε λεω μπραντ πιτ του βοθρου και της χωματερηςΑντε κοιμησου ρε μπαρμπα ! Που τους θυμηκες του κωδικους και εκανες login 15 χρονια μετα ! Αντε ψοφα !
Tυπε, είσαι μαλακας; Απάντησε γρήγορα με ένα ναι ή με ένα είμαι.Συγκινηθηκε το παπαρι μας με τις φεηκ κλαψες σου,αλλου το sadfishing κουτοπονηρη.
Οταν 2 μελη εκ των top 5 εδω μεσα σε εχουν μαυρισει και εφτασες ακομα και να υπαινιχθεις παιδοφιλια προκειμενου να μην παραδεχθεις πως ησουν mid,με αλλο σωμα απο τις φωτο και δεν τηρεις υπηρεσιες,καταλαβαινει κανεις ποσο επικινδυνα εγωπαθες ατομο εισαι.
Το να ριχνεις το βαρος αλλου με ψευτιες και αισχρες κατηγοριες οταν δε σε συμφερει εχωντας μια στρατια απο ομοσταυλες, βλακες ,κλωνους, απελπισμενους και επαγγελματιες προμοτορες να σε σιγονταρουν,δε το λες και μεγαλοψυχο δα.
Εχεις και ενα δικαιο ομως ,θα πρεπε να εισαι μπλοκ και να μην μου πεταγεται το ηλιθιο εκνευριστικο θεμα σου να μου κανει rage bait.Να σαι καλα που μου το θυμησες,μπλοκ![]()
Βασικα λεω ψεμματα ,σιγα μην ασχοληθω μαζι σου αλλο . Αξιολυπητος εισαι .Εσυ ρε βλακα που εχεις γραφτει 4 χρονια μετα απο μενα τι εισαι ρε ; Κανα τζοβενο ; Ρε σκουπιδακι εισαι και ηλιθιος τρομαρα σου ,μηπως ξερεις και ποσο χρονων ημουν οταν εκανα εγγραφη ; Χαζουλι μπραντ πιτ του 20ρικου ,τουλαχιστον εχεις αυτογνωσια ,σου το δινω αυτο .Απο δω και περα θα σε λεω μπραντ πιτ του βοθρου και της χωματερης
έφαγα ένα ωραιότατο πεινιρλι καίσαρα....με βούτυρο κερκυραςΤι θα τσιμπήσεις μαν;
Εσύ είσαι σίγουρα μαλακας, δεν χρειάζεται να απαντήσεις σαν τον άλλο.
Γιατι με βριζετε κυριε?Tυπε, είσαι μαλακας; Απάντησε γρήγορα με ένα ναι ή με ένα είμαι.
Γιατί δεν την μπλόκαρες ακόμα ώστε να μην σου βγαίνει το νήμα της μπροστά όπως τις υποσχέθηκες. Εμ. δεν είσαι μαλάκας;Γιατι με βριζετε κυριε?
Εσυ εισαι ηδη πεθαμενος .αυτο ειναι το θεμα και δεν το εχεις καταλαβει .και για να μην παρεξηγηθω οτι απειλω και τετοια αδελφιστικα που μπορει να υπονοησεις μωρη παστρικια ,εννοω οτι εισαι νοητικα πεθαμενος .Για την ακριβεια ποτε σου δεν γεννηθηκεςΞαναμπες μετα απο 15 χρονια αμα δεν εχεις πεθανει.
Κάτι τσεκάρω τύπε, κάνε δουλειά σου.Γιατι με βριζετε κυριε?
Να σαι καλα που μου το θυμησες,μπλοκ![]()
Μπραδερίνι φτάνει πάμε να φύγουμε έχουμε και δουλειές, αν θυμάσαι...Κάτι τσεκάρω τύπε, κάνε δουλειά σου.

Την μπλοκαρα ρε συ αλλα τα ριαξιονς πεφτουν βροχη και δε μπορω να αντισταθω.Σας εχουμε γινει πονος με ξεκλειδωτη @DmtrsxXxΓιατί δεν την μπλόκαρες ακόμα ώστε να μην σου βγαίνει το νήμα της μπροστά όπως τις υποσχέθηκες. Εμ. δεν είσαι μαλάκας;
Ακριβώς. Και μην ξεχνάς ότι αυτός ξεκίνησε να με κατηγορεί στο νήμα των αρνητικών κριτικών ότι και καλά η κριτική μου για την Αννούλα ήταν προμοτόρικη. Ενώ εγώ για την δική του δεν είπα τίποτε. Βρέθηκα με την κοπέλα λίγες μέρες μετά από αυτόν και πέρασα καλά. Δηλαδή έπρεπε σώνει και ντε να βγω να πω ότι η κοπέλα ήταν βρωμιάρα και στον αγώνα ούτε που συμμετείχε καν για να ευχαριστηθεί ο τύπος. Ε όχι αυτή τη χαρά δε θα του τη δώσωΝα προκαλέσει εμένα, τον Οντιν και τον Μιλανέζο θέλει μην δίνεις σημασία.
Αλλά όταν τον ρώτησα που του την έπεσα προσωπικά δεν απάντησε να μου βουλώσει το στόμα. Όσο για τα υπόλοιπα ότι την πέφτουμε εμείς σε όλους που θα πουν κάτι κακό για την Άννα τα δικά του ότι την πέφτει σε όποιον ενδιαφέρεται για την Άννα δεν τα βλέπει.
Τι να σου κάνω που έχει κατέβει το Νήμα της Χρύσας Ζήρα. Εκεί να δεις προμοτάρισμα από τον τύπο. Να σου λέει VFM το μισάωρο προσφορά στα 180 απλό. Ο ίδιος έκανε και τις ανακοινώσεις αφού τις έκανε αυτή πρώτα στις αγγελίες της.
Και να φανταστείς με την Άννα πέρασε καλά όπως έγραψε στην κριτική του και τη βαθμολογησε και καλά.![]()
Έχεις φτιάξει κωλαρα πάντως, δεν την θυμάμαι να ήταν τόσο μεγάλη!!!Για να εξηγήσω ακριβώς που τις γράφω τις απειλές![]()
Μπραδερίνι φτάνει πάμε να φύγουμε έχουμε και δουλειές, αν θυμάσαι...![]()
Τι κωλάρα είναι αυτή ~~~~~Για να εξηγήσω ακριβώς που τις γράφω τις απειλές![]()

Την ταιζω καλααα γ αυτόΈχεις φτιάξει κωλαρα πάντως, δεν την θυμάμαι να ήταν τόσο μεγάλη!!!