Your_Joker_
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2025
- Like
- 197
- Πόντοι
- 0
Μα πώς ησουν πριν & λες οτι τωρα εχεις παρει βαρος?? Μια χαρα κουκλα εισαι!! Καλες γιορτες σε ολουςΈλα πάμε λίγο το διπλάσιο της μέσης γυναίκας οπισθιοοοοο![]()
Μα πώς ησουν πριν & λες οτι τωρα εχεις παρει βαρος?? Μια χαρα κουκλα εισαι!! Καλες γιορτες σε ολουςΈλα πάμε λίγο το διπλάσιο της μέσης γυναίκας οπισθιοοοοο![]()
Εχει περισσεψει τιποταΈτσι λίγα χαχαχαχαχαχαχ
Και σκοπεύω να φάω τα μισά και να διπλασιασω τα αγυμναστα οπίσθια μου![]()
Ούτε ψίχουλοΕχει περισσεψει τιποτα![]()
Πως ήμουν πριν? Ασθενής.Μα πώς ησουν πριν & λες οτι τωρα εχεις παρει βαρος?? Μια χαρα κουκλα εισαι!! Καλες γιορτες σε ολους
Εγω βλεπω μια κουκλαρα σε όλες τις φωτό.. φας δε φας. Φαε κιόλας να το ευχαριστηθείς, πάλι κουκλα θα εισαιΟύτε ψίχουλο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πως ήμουν πριν? Ασθενής.
Ούτε ψίχουλο

Δεν είναι όλα όμως μόνο θέμα εμφάνισης, κυρίως προέχει η υγεία σωματική και ψυχικήΕγω βλεπω μια κουκλαρα σε όλες τις φωτό.. φας δε φας. Φαε κιόλας να το ευχαριστηθείς, πάλι κουκλα θα εισαι
Συμφωνουμε..μαλιστα εγω θα εβαζα πρωτα την ψυχικη & μετα τη σωματικη..Δεν είναι όλα όμως μόνο θέμα εμφάνισης, κυρίως προέχει η υγεία σωματική και ψυχική

Μύστες μου έχω διαβάσει τα σχόλια, δεν τα κάνω παράδεση ένα-ένα προφανώς. Αρχικά ο σκοπός μου είναι απλώς να ενημερώσω για την δική μου άποψη. Όπως γενικά είναι ο σκοπός του φόρουμ θεωρώ. Από κει και πέρα τρία πράγματα.
1. Η Άννα είναι ευτραφής. Δεν ξέρω πως ήταν παλιά αλλά την δεδομένη περίοδο έχει πάρα πολύ μεγάλα οπίσθια τα οποία είναι γεμάτα κυτταρίτιδα και είναι εντελώς αγύμναστα. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνει για να την θεωρηθεί δικαίως ευτραφής. Κατανοώ πως το υπόλοιπο σώμα είναι σε φυσιολογικά επίπεδα, αλλά για να θεωρηθείς ευτραφής δεν αρκεί να έχεις οπίσθια 2 φορές της μέσης γυναίκας; Δηλαδή πρέπει να την προσβάλω και να χρησιμοποιήσω απρεπής λέξεις όπως «χοντροκώλα» ; ή δεν είναι ούτε αυτό;
2. Οι φωτογραφίες δεν έχουν καμία σχέση. Έχει ανεβάσει πολύ πρόσφατα φωτογραφίες οι οποίες δείχνουν μια κωλάρα αψεγάδιαστη! Θυμάμαι σχόλιο μύστη «υπάρχει αυτός ο κώλος;“ – όπως περιέγραψα και στο 1.η πραγματικότητα είναι πολύ μακριά από αυτό.
3. Η κοπέλα είναι ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ με το χαμόγελο στα χείλη! Πολύ θετική αύρα! Οι υπηρεσίες της είναι ΟΚ δεν είναι απογοητευτικές σε καμία περίπτωση. Απλώς λόγο της «διαφήμισης» που έχει γίνει εδώ μέσα για το σώμα και το στοματικό, όταν ήταν απλώς ΟΚ… επήλθε απογοήτευση.
Άννα μου πραγματικά δεν θέλω να σε στεναχωρήσω γιατί φαίνεσαι πραγματικά παιδί μάλαμα. Οφείλω όμως να ενημερώσω όπως θα ήθελα να ενημερωθώ και εγώ. Στην δουλειά που διάλεξες να κάνεις, δυστυχώς θα ακούσεις και αλήθειες για τον εαυτό σου που ίσως να μην σου αρέσουν. Θα σου πως απλώς πως σχόλια τύπου «θες ανορεξικές» - «επιθυμεί να βλέπει σώματα (προ)εφηβικά» - «καταναλώνει τόσο πολύ πορνο που ξεχνάει πως είναι ένα κανονικό ΓΥΝΑΙΚΕΊΟ κορμί» κλπ. δεν σε τιμούν. Δες την πραγματικότητα, πρόσεξε την διατροφή σου, κάνε γυμναστική και μόνο κερδισμένη θα βγεις. Είσαι πολύ νέα για να αφήσεις τον εαυτό σου και τα ψέματα θα σου κάνουν μόνο κακό.
Έπεσα μέσα πως θα έχει στρογγυλέψει επικίνδυνα το κωλαρακι της αννουλα ή ιδέα μου είναι;Έλα πάμε λίγο το διπλάσιο της μέσης γυναίκας οπισθιοοοοο;;
Έλα πάμε λίγο το διπλάσιο της μέσης γυναίκας οπισθιοοοοο
Hello beautyful girl
Θα στηρίξω κάπως αυτό το μήνυμα, μιας και το hyparισμα - οι φωτογραφίες μου είχαν δημιουργήσει και εμένα υψηλές προσδοκίες πριν την συναντήσω. Το απογοήτευση νομίζω είναι υπερβολή, εκτός αν έγινε κάτι στο μεταξύ σας που σε απογοήτευσε. Από εμφάνιση όντως είναι πιο ευτραφής από αυτό που φαίνεται στις φώτο, χωρίς να είναι κάτι άσχημο απλά οι φώτο παραπέμπουν σε πιο skinny. Στα του αγώνα, συμφώνω και εγώ με το απλά οκ για το στοματικό και θα πω απλά οκ γενικά, δεν κάνει κάτι κακό αλλά δεν κάνει και το κάτι έξτρα που να δικαιολογεί το μύθο.
Θα σου φέρω εγώ μωρό μου όσα λαχταραςΈτσι λίγα χαχαχαχαχαχαχ
Και σκοπεύω να φάω τα μισά και να διπλασιασω τα αγυμναστα οπίσθια μου![]()
Τώρα παίζεις βρώμικα και τι θα κάνω........?Έλα πάμε λίγο το διπλάσιο της μέσης γυναίκας οπισθιοοοοο![]()
Αυτό ακριβώς! Ευχαριστώ!Μερικοι δεν εχουν πάει ποτέ με μη επαγγελματία, δε συζητάμε καν να εχουν συζησει με γυναικα και αυτό φαίνεται...
Αυτό να ανέβασες εξ αρχής θα χάμε γλιτώσει 4 σελίδεςΈλα πάμε λίγο το διπλάσιο της μέσης γυναίκας οπισθιοοοοο![]()
πάντα gentleman !!Θα σου φέρω εγώ μωρό μου όσα λαχταρας
Αννούλα έλα καμια βόλτα επαρχία!!Έλα πάμε λίγο το διπλάσιο της μέσης γυναίκας οπισθιοοοοο![]()
Συμφωνώ απόλυταμε αφορμή τα χθεσινά, κι ένα ζαβό που όλο γράφει μαλακίες σε άλλα νήματα, θέλω να προσθέσω κάτι.
(άλλος ένας λόγος που το γράφω εδω είναι ότι η άννα είναι ούτως ή άλλως μια κούκλα και τα γραφόμενα δεν την αγγίζουν).
ακόμα και μια αρνητική κριτική πρέπει να έχει ένα τακτ.
τακτ και σεβασμό.
δεν υπάρχει κανένας λόγος να δολοφονούμε χαρακτήρες, να πυροβολούμε ψυχολογίες, να γινόμαστε αγενείς.
εννοείται θα πούμε αυτό που βιώσαμε, αλλά πχ χαρακτηρισμοί όπως κωλόχοντρη, φακλάνα κλπ που κατά καιρούς έχω διαβάσει σε κριτικές ή νήματα, δε χρειάζονται.
ένα "είχε περισσότερα, ή πολύ περισσότερα, κιλά από το κανονικό" είναι αρκετό και δίνει την εικόνα.
Έφερα ένα παράδειγμα, επεκτείνετέ το σε χίλια άλλα.
Επίσης, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, μιλάω γενικότερα και όχι ειδικά.