Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 78.975
- Πόντοι
- 23.656
Όχι ρε μαν, που πήγε το μυαλό σου; ... Χήνα ήταν στην αρχή και με το τρίψιμο έγινε κύκνος!!....χομγουορκ?!?!!?![]()
...ειμαι κοντος, εχω πονηρο μυαλοΌχι ρε μαν, που πήγε το μυαλό σου; ... Χήνα ήταν στην αρχή και με το τρίψιμο έγινε κύκνος!!
πρέπει να δω τον mandalorian από κοντά!Καλησπέρα και καλό σκκκ
Ναι μαλακιά μέσα με κρέμα φράουλες και κουλι φράουλας και έξω τραγανή και χιονισμένη με άχνη ζάχαρη...Πάβλοβα
Εγώ λέω να επικεντρωθώ κοντά στο γατάκι και το "γατάκι"...πρέπει να δω τον mandalorian από κοντά!
KavlovaΠάβλοβα???
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τον προσέχουμε μην φοβάταιιιι
Χαχαχαχ πόσο τρου...ειμαι κοντος, εχω πονηρο μυαλο
![]()
Χαχαχαχ πόσο τρου
Κοίτα τε εναν γύφτοΤα θετικά.
Δεν θα πληρώσουμε, θα ξηγηθεί ο πρόεδρος.
Τα φαγητά πρώτα θα δοκιμαστούν από υποψήφιους μελλοθάνατους μην έχουν ρίξει τίποτα μέσα.
Τα αρνητικά.
Δεν θα προλάβουμε να φάμε. Θα τα έχει ριμαξει όλα ο Βαγγέλης.
Δεν ξανά βλέπουμε την Άννα. Θα την πάρει ο Βαγγέλας όπως την άλλη στην Αγγλία και θα της δώσει θέση στην ομάδα.
Ξανά σκέψου το.
Θα στηρίξω κάπως αυτό το μήνυμα, μιας και το hyparισμα - οι φωτογραφίες μου είχαν δημιουργήσει και εμένα υψηλές προσδοκίες πριν την συναντήσω. Το απογοήτευση νομίζω είναι υπερβολή, εκτός αν έγινε κάτι στο μεταξύ σας που σε απογοήτευσε. Από εμφάνιση όντως είναι πιο ευτραφής από αυτό που φαίνεται στις φώτο, χωρίς να είναι κάτι άσχημο απλά οι φώτο παραπέμπουν σε πιο skinny. Στα του αγώνα, συμφώνω και εγώ με το απλά οκ για το στοματικό και θα πω απλά οκ γενικά, δεν κάνει κάτι κακό αλλά δεν κάνει και το κάτι έξτρα που να δικαιολογεί το μύθο.Πρόσφατη συνάντηση με Άννα - δυστηχώς απογοητευτική - θα ακολουθήσει κριτική όταν βρεθεί χρόνος για την συγγραφή.
Κριτική σε τίτλους: Εμφάνιση καμία σχέση με τις φωτογραφίες και άρα τις προσδοκίες – είναι ευτραφής και απλώς ξέρει να βγάζει φωτογραφίες που «κλέβουν». Σόσιαλ καλό – Καθαρή πολύ – Στοματικό υπερβολικά διαφημισμένο, είναι απλώς ΟΚ, έχει πολλά να μάθει.
Λυπάμαι που δεν πέρασες όπως θα ήθελες, αυτό συμβαίνει δεν κάνουμε όλοι για όλουςΠρόσφατη συνάντηση με Άννα - δυστηχώς απογοητευτική - θα ακολουθήσει κριτική όταν βρεθεί χρόνος για την συγγραφή.
Κριτική σε τίτλους: Εμφάνιση καμία σχέση με τις φωτογραφίες και άρα τις προσδοκίες – είναι ευτραφής και απλώς ξέρει να βγάζει φωτογραφίες που «κλέβουν». Σόσιαλ καλό – Καθαρή πολύ – Στοματικό υπερβολικά διαφημισμένο, είναι απλώς ΟΚ, έχει πολλά να μάθει.
Στη δική σου περίπτωση δεν έχω πολλά να πω παρά από το ότι μάλλον δεν είχαμε χημεία κ ότι σίγουρα όταν βγάζουμε φωτογραφίες όλοι επιλέγουμε τις πιο κολακευτικές μας γωνίες προφανώς irl όταν κουνιέσαι και διπλώνεσαι κλπ κλπ θα υπάρχει μια διαφορά! Και πάλι λυπάμαι ειλικρινώς που δεν είχες την εμπειρία που ήθελες, όμως εγώ πάντα 4 χρόνια σταθερά τώρα κάνω πάντα ότι μπορώ για να ικανοποιήσω! Ναι φυσικά υπάρχουν και οι φορές που απλά "δεν βγαίνει" κ γι αυτό δεν μπορώ να κάνω κάτι! Καλές γιορτές και σε σένα!Θα στηρίξω κάπως αυτό το μήνυμα, μιας και το hyparισμα - οι φωτογραφίες μου είχαν δημιουργήσει και εμένα υψηλές προσδοκίες πριν την συναντήσω. Το απογοήτευση νομίζω είναι υπερβολή, εκτός αν έγινε κάτι στο μεταξύ σας που σε απογοήτευσε. Από εμφάνιση όντως είναι πιο ευτραφής από αυτό που φαίνεται στις φώτο, χωρίς να είναι κάτι άσχημο απλά οι φώτο παραπέμπουν σε πιο skinny. Στα του αγώνα, συμφώνω και εγώ με το απλά οκ για το στοματικό και θα πω απλά οκ γενικά, δεν κάνει κάτι κακό αλλά δεν κάνει και το κάτι έξτρα που να δικαιολογεί το μύθο.
Φίλε σε όλα τα άλλα να πάω πάσο γιατί ειναι μεταξύ σας, αλλά το καμία σχέση με τις φωτογραφίες και το ευτραφής είναι απλά και ξάστερα υπερβολή επιεικώς μιλώντας...Πρόσφατη συνάντηση με Άννα - δυστηχώς απογοητευτική - θα ακολουθήσει κριτική όταν βρεθεί χρόνος για την συγγραφή.