ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 2.001
- Πόντοι
- 206
Και γαμώ τα μουνιά είσαι..... Πρώτη φορά το γράφω αυτό στο θρεντ.... Είσαι όμως η απόλυτη ΚΑΥΛΑ....!!!!Long time no see![]()
Και γαμώ τα μουνιά είσαι..... Πρώτη φορά το γράφω αυτό στο θρεντ.... Είσαι όμως η απόλυτη ΚΑΥΛΑ....!!!!Long time no see![]()
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟ ΜΈΛΙ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΤΊΠΟΤΑΓια να σε προλάβω επειδή είσαι μουνίκακας...
ΝΑΙ έχω σφίξει.
Και ΝΑΙ θα ξανασφίξω.
Well those are BIG NEWSΠάνε πακέτο με το κορμί άμα σου αρέσουν τόσο.
Και ναι και εγώ έχω σφίξει με Άννα και θα ξανά σφίξω.
@The Saint* Όρμα της παππούληΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟ ΜΈΛΙ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΤΊΠΟΤΑ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Well those are BIG NEWS

Τι καλεεεεΒρε συ Αννουλα…
γλυκομίλητος!Και γαμώ τα μουνιά είσαι..... Πρώτη φορά το γράφω αυτό στο θρεντ.... Είσαι όμως η απόλυτη ΚΑΥΛΑ....!!!!

Ριψοκίνδυνη πρόταση αυτήΘες να πάμε να τα θαυμάσεις από κοντά;![]()

Για να ειμαι εντος κλιματος, ο γιατρος μου απαγορευει το σφιξιμο για καποιο διαστημαΤι καλεεεε
Ρομαντικός...γλυκομίλητος!![]()

Άννα ήρθες; Τι κάνεις κοριτσαρε όμορφο και σέξυ;ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟ ΜΈΛΙ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΤΊΠΟΤΑ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Well those are BIG NEWS
Αγγίζοντας την τελειότητα... μπράβο Άννα μου.... είσαι υπέροχη...Long time no see![]()
Το κορμί σου και το olo vibe είναι full καβλωτικο Αννούλα.Long time no see![]()
Ήρθα αλλά ξαναφεύγω για λίγο παρασκευή ουπςςςΆννα ήρθες; Τι κάνεις κοριτσαρε όμορφο και σέξυ;
Well glad to be of serviceΤο κορμί σου και το olo vibe είναι full καβλωτικο Αννούλα.
Την έπαιξα και έχυσα με τις φωτό σου επειδή είμαι μακριά από Αθήνα
Μόλις κατέβω είσαι top priority μωρό μου
Κορμάρα, μουναρα, κοριτσάρα, και πρέπει να κάνεις και γαμησαρα
Ανυπομονώ να σε γλείψω σε όλο σου το κορμί από τις πατούσες μέχρι και τη γλώσσα σε κάθε σπιθαμή της σάρκας σου μωράκι
Θα τον περιμένω δεν πειράζει αξίζει την αναμονή χιχιχιχ....ξεκινησε, παει οσο πιο γρηγορα μπορει με το Π![]()
Πάλι θα φυγεις, που θα παααααααας; (Ζηκος)Ήρθα αλλά ξαναφεύγω για λίγο παρασκευή ουπςςς
....ξεκινησε, παει οσο πιο γρηγορα μπορει με το Π![]()
...προσοχη, ακονιζει κ την μασελα του!!!!Θα τον περιμένω δεν πειράζει αξίζει την αναμονή χιχιχιχ
Δεν αντέχω , θα το ξαναπώ: Τι διαστημική μουναρα είσαι ρε Άννα!!!Long time no see![]()
Για μια βδομαδουλα μονάχαΠάλι θα φυγεις, που θα παααααααας; (Ζηκος)
Καταλαβα... Μαύρα μάτια πάλι.Για μια βδομαδουλα μονάχα
Συνήθως μέχρι 1 μαξμέχρι τι ώρα
δουλεύει η μουνίτσα;