Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 28.141
Kai Viber κανονικά πλέονΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΌΣ ΓΙΑ WHAT'S APP (VIBER ΑΠΟ ΑΎΡΙΟ) 6933446327
Kai Viber κανονικά πλέονΝΕΟΣ ΑΡΙΘΜΌΣ ΓΙΑ WHAT'S APP (VIBER ΑΠΟ ΑΎΡΙΟ) 6933446327
Kai Viber κανονικά πλέον
Είμαι εδώ αγάπη απλώς αδιαθετησα και θα είμαι διαθέσιμη σε 5-6 μέρες πάλιΆννα;; Είσαι εδώ; Τσεκαρε pm, viber/What's app!
Είμαι εδώ αγάπη απλώς αδιαθετησα και θα είμαι διαθέσιμη σε 5-6 μέρες πάλι
ολα τα μνπνα σε χαιρετουνΌπως θα έχει παρατηρηθεί τελευταία έχω πάρει κάποια κιλακιααα, για κάποιους θα είναι καλό για άλλους κακό για άλλους αδιάφορο. Καθόλα τα άλλα είμαι η Άννα που όλοι ξέρετε, missed me?![]()
Μια χαρά σου πάνε και δεν φαίνονται ιδιαίτεραΌπως θα έχει παρατηρηθεί τελευταία έχω πάρει κάποια κιλακιααα, για κάποιους θα είναι καλό για άλλους κακό για άλλους αδιάφορο. Καθόλα τα άλλα είμαι η Άννα που όλοι ξέρετε, missed me?![]()
Απλά έχω φύγει από την κατηγορία του σκινι that's allΜια χαρά σου πάνε και δεν φαίνονται ιδιαίτερα
Απλώς από τούμπανο έγινες υπέρ τούμπανο. Από απλή 3άρα bmw πήγες σε M3.Όπως θα έχει παρατηρηθεί τελευταία έχω πάρει κάποια κιλακιααα, για κάποιους θα είναι καλό για άλλους κακό για άλλους αδιάφορο. Καθόλα τα άλλα είμαι η Άννα που όλοι ξέρετε, missed me?![]()
...εγω παντως χαζευω το βινυλιοΌπως θα έχει παρατηρηθεί τελευταία έχω πάρει κάποια κιλακιααα, για κάποιους θα είναι καλό για άλλους κακό για άλλους αδιάφορο. Καθόλα τα άλλα είμαι η Άννα που όλοι ξέρετε, missed me?![]()
Τέτοια μου λες και με ρίχνειςςςςΑπλώς από τούμπανο έγινες υπέρ τούμπανο. Από απλή 3άρα bmw πήγες σε M3.
Χεχεχε σε περίμεναααα...εγω παντως χαζευω το βινυλιο![]()
Θα τα κάψεις ;-)Απλά έχω φύγει από την κατηγορία του σκινι that's all
Μας έλειψαν τα εγγλέζικα σου βρε ΑννούλαΌπως θα έχει παρατηρηθεί τελευταία έχω πάρει κάποια κιλακιααα, για κάποιους θα είναι καλό για άλλους κακό για άλλους αδιάφορο. Καθόλα τα άλλα είμαι η Άννα που όλοι ξέρετε, missed me?![]()
Και πάλι μια χαρά καύλα είσαι. Στο κάτω κάτω σε όσους αρέσεις για τους άλλους δεν θα μπορέσεις...Όπως θα έχει παρατηρηθεί τελευταία έχω πάρει κάποια κιλακιααα, για κάποιους θα είναι καλό για άλλους κακό για άλλους αδιάφορο. Καθόλα τα άλλα είμαι η Άννα που όλοι ξέρετε, missed me?![]()
λιγα καυλακια (καυλα οχι καυλιάΌπως θα έχει παρατηρηθεί τελευταία έχω πάρει κάποια κιλακιααα, για κάποιους θα είναι καλό για άλλους κακό για άλλους αδιάφορο. Καθόλα τα άλλα είμαι η Άννα που όλοι ξέρετε, missed me?![]()
Νομίζω είσαι πολυ πιο θυλυκή τώραΌπως θα έχει παρατηρηθεί τελευταία έχω πάρει κάποια κιλακιααα, για κάποιους θα είναι καλό για άλλους κακό για άλλους αδιάφορο. Καθόλα τα άλλα είμαι η Άννα που όλοι ξέρετε, missed me?![]()
Η διευκρίνιση μου άρεσε χαχαχαχαχαχαχλιγα καυλακια (καυλα οχι καυλιά)παραπανω πηρες μαναρι οχι κιλακιααα
....next time να θυμηθω να εχω το βεστιαριο απο κονταΧεχεχε σε περίμεναααα
Μην αγχωνεσαι, θα τα δωσεις υψος ….Όπως θα έχει παρατηρηθεί τελευταία έχω πάρει κάποια κιλακιααα, για κάποιους θα είναι καλό για άλλους κακό για άλλους αδιάφορο. Καθόλα τα άλλα είμαι η Άννα που όλοι ξέρετε, missed me?![]()